delicato punschrulle

Nöt-Crème släpper pralin med smak av dammsugare

Sedan ett år tillbaka samarbetar Nöt-Crème med Delicato, och nu har det blivit dags för nästa spännande smak-komdo i lösvikten: Nöt-Crème Punschrulle.

Det är Nöt-Crème själva som har postat en avslöjande teaser i sina sociala medier. På bilden som går i olika nyanser av grönt ligger någonting bollformat under en illgrön duk på en liten upphöjd scen. 

”Sveriges godaste samarbete resulterar i ännu en smak, vilken? Lanseras om några dagar…”, skriver de. 

Sedan bilden postades har en rad andra konton lagt upp ytterligare bilder på nyheten som nu visat sig vara Nöt-Crème Punschrulle, en punschrulleboll!

https://www.instagram.com/p/CDyDREJnr3U/

Fler chokladpraliner med Delicato-smak

Punschrulle, tänker kanske några, det heter väl dammsugare? Ja, man får kalla den vad man vill för det är samma goda sak.

När Nöt-Crème och Delicato inledde sitt samarbete förra sommaren släppte de dels en chokladkula med smak av chokladboll, dels en kondisbit fylld med nötkräm.

– Vi är fantastiskt glada över samarbetet med Nötcrème, att kunna erbjuda så fina produkter där det bästa av våra världar möts, sa Nadja Radwan på Delicato då.

Sedan tidigare finns Nöt-Crèmes chokladkulor i lösvikten i en rad smaskiga kombinationer så som jordgubbspaj, kladdkaka, cookie dough och jordnöt.

Nyheten Nöt-Crème Punschrulle släpps på Hemmakväll den 20 augusti.

https://www.instagram.com/p/CDyNC8ypTba/

LÄS MER:

FRIDA testar: Så smakar rosa choklad

Så gör du en stor chokladbollstårta

16 saker du bara förstår om du är galen i godis