Netflix lanserar glass med Ben & Jerry's – Netflix & Chilll'd

Netflix lanserar glass med Ben & Jerry's – Netflix & Chilll'd

Netflix har teamat upp med Ben & Jerry's för att lansera en glass som passar perfekt för långa filmkvällar – Netflix & Chilll'd.

Du har förmodligen hört talas om ”Netflix and chill” – ett uttryck som enligt tidningen Guardian först började användas omkring 2009 som ett slags harmlöst uttryck för en lugn tv-kväll med familjen, men som de senaste åren används som en kod för att för att gå hem till någon och ha sex.

Netflix har flera gånger skämtat om det populära uttrycket på sina sociala medier, och väljer nu även att kapitalisera på det. Streamingjätten har nämligen teamat upp med glassikonerna Ben & Jerry’s för att skapa en helt egen glass – och nu kommer resultatet i form av smaken Netflix & Chilll’d.

https://www.instagram.com/p/B7Ys6pynHyp/

Lanseras i Sverige inom kort

Ben & Jerry’s har inte direkt snålat med smakerna till samarbetet och har verkligen gått hela vägen för att skapa den ultimata smaken för en filmkväll. Glassen består utav en bas av glass med smak av jordnötssmör varvat med salta kringlor, det vill säga klassiska pretzels, och fudgebrownies. Den perfekta blandningen av sött och salt med andra ord! Glassen finns även i en vegansk variant, där man istället för vanlig mjölk använt sig av mandelmjölk.

”Det finns något att titta på för alla på Netflix och smaker för alla att njuta av från Ben & Jerry’s, så vi har teamat upp för att ge er en ny skapelse som garanterat kommer att uppfylla alla era söta och salta cravings ni kan tänkas ha, skriver Ben & Jerry’s på sin hemsida.

Netflix & Chilll’d ska finnas tillgänglig globalt från och med nu och enligt svenska Ben & Jerry’s kommer glassen att lanserar här i Sverige inom kort, men det finns inget exakt datum för lansering än.

Foto: Ben & Jerry’s

Läs mer: 

Ben & Jerry’s Cookie Dough i påse – utan glassen

De 10 märkligaste glassmakerna som Ben & Jerry’s släppt

Nu lanserar Ben & Jerry’s tre veganska glassar i Sverige