Hur blir september 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Månadshoroskop – så blir september 2021 för ditt stjärntecken

Äntligen en ny månad! Hur blir september 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret.
Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken
1:57

Efter reklamen: Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken

(1:57)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur september kommer att bli. Här kan du läsa mer om horoskop.

Månadshoroskop för september 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Månadshoroskop september 2021 för väduren

September tycks bli en händelserik och spännande månad. Stjärnorna ger dig medvind i skolan när du anstränger dig och visar intresse. Omständigheter som inte ni rår över, kan separera dig och en kompis, fast ni kan förstås hålla kontakten ändå. Trots att tempot i din tillvaro är högt, kan kärleken blossa upp när du är som minst beredd på det.

Uppriktig vänskap kan visa sig på många olika sätt.

Oxen 21/4 – 20/5

Månadshoroskop september 2021 för oxen

September tycks få en lyckad start. Det händer något bra som skapar en härlig spänning inom dig och stärker din framtidstro. Planeternas position ser till att du är öppen och glad i sociala sammanhang och du har många kompisar. Mycket tyder på att känslolivet flyter på enligt planerna. Kärleken fyller dig med energi och ger mysiga vibrationer.

Lär dig nya saker. Kunskaper gör dig lycklig och stolt.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Månadshoroskop september 2021 för tvillingarna

September tycks bli en månad i nöjenas tecken. Din livslust är stor, tempot är högt och allt är möjligt, såväl i skolan som på fritiden. Goda vänner som vill dig väl betyder allt och du undviker personer som har ett negativt inflytande. Ett häftigt kärleksäventyr ger lycka, men kan också skapa krångel. Låt känslorna guida dig, så ordnar det sig.

Söker du omväxling är det rätt tidpunkt att slå till.

Kräftan 22/6 – 22/7

Månadshoroskop september 2021 för kräftan

September blir betydelsefull på många sätt. Äntligen kan du ägna dig åt viktiga saker som du saknat under sommaren. Studierna går bra. Du och dina kompisar är på samma våglängd. Ditt intresse för en aktuell fråga kan utöka bekantskapskretsen. Om heta känslor rubbat din jämvikt tidigare, så svalnar de och ditt kärleksliv kommer åter i god balans.

Ta mod till dig och säg något som du länge haft på hjärtat.

Lejonet 23/7 – 22/8

Månadshoroskop september 2021 för lejonet

Stjärnorna gör dig engagerad och uthållig. Så september blir en bra månad för att utvecklas och gå vidare i studierna och i viktiga fritidsaktiviteter. Din sällskapliga läggning får många mysiga personer att vilja umgås med dig. Kärlekslivet tycks övergå i en mer lugn och harmonisk fas, tack vare en mix av omdömesförmåga och romantisk intuition.

En schysst kompis visar att hen kan hålla ett löfte.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Månadshoroskop september 2021 för jungfrun

Stjärnorna spår att september blir en månad som är en riktig humörhöjare. Planeternas position ger dig kraft och du känner att studierna är viktiga. En ny hobby är inte bara rolig, den kan också föra dig samman med likasinnade vänner. Tappa inte sugen om kärleken skulle strula till sig. Tänk positivt och ta nya tag. På sikt är det du som vinner.

Din självkänsla växer när en populär person backar upp dig.

Vågen 24/9 – 23/10

Månadshoroskop september 2021 för vågen

September ger dig strålande möjligheter och du känner att du går snabbt framåt i skolan. Din charmiga och vänliga natur gör dig till en naturlig medelpunkt i bekantskapskretsen. Amor bjuder på skön romantik. Men lögnaktigt skvaller från en rival kan skapa irritation i slutet av månaden. Personen har dock inte en chans mot dig och kärleken består.

Glädjen ökar när du ser framåt i stället för bakåt.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Månadshoroskop september 2021 för skorpionen

September tycks handla om en förändring till något ännu bättre. Du uppmuntras att utnyttja dina starka sidor i både skolan och på fritiden. Ditt sociala liv är extra spännande och dina vänskapliga relationer fördjupas. Det saknas inte romantiska inslag i din tillvaron, fast allt annat roligt du har på gång, kan göra att kärleken går på sparlåga.

Äntligen vet du allt som behövs för att fatta rätt beslut.

Skytten 23/11 – 21/12

Månadshoroskop september 2021 för skytten

Stjärnornas påverkan gör att du styrs av en stark beslutsamhet. Det är jättebra, eftersom det kommer att ställas krav på dig. Men tillvaron består förstås inte bara av läxor och andra ansträngande saker. September blir också festlig på många sätt och alla dina kompisar får dig att må gott. Kärlekslivet verkar bli sorglöst. Inga moln på din himmel.

Upptäckarlust kan skapa ett nytt, brinnande intresse.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Månadshoroskop september 2021 för stenbocken

Stjärnornas position ger september ett extra tryck som påverkar dig på ett toppenbra sätt. Studierna känns inspirerande och dina hobbies gör fritiden rolig. Samhörigheten tycks bli starkare mellan dig och en kompis tack vare en spännande grej. Du tycks hamna i händelsernas centrum när det handlar om romantik och en snygging skickar sexiga signaler.

Du får bevis för att du har trogna vänner som bryr sig.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Månadshoroskop september 2021 för vattumannen

Din energikurva tycks peka uppåt och september blir en löftesrik tid. Stjärnorna spår att studierna går helt enligt planeringen. Och betydelsefulla sysslor på fritiden går bra. Du låter ditt kloka förnuft styra när det handlar om vänskap. Kanske är det därför som du och en ovän blir sams. Amors påverkan ger kärlekslivet en mycket skön stämning.

Lita på din känsla för vad som är rätt och vad som är fel.

Fiskarna 20/2 –20/3

Månadshoroskop september 2021 för fiskarna

September öppnar upp för nya chanser och ger hösten en ljus inledning. Din entusiasm inför studierna är hög. Efterlängtad framgång i en fritidsaktivitet blir en höjdare. Mycket tyder på att du och kompisarna kan göra trevliga saker, som inte funkat tidigare. Planeternas position ger goda utsikter för ljuv kärlek. Njut av alla romantiska stunder.

Roliga förslag och impulser tänder din gnista.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Horoskop: Så blir hösten 2021 för ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken