Månadshoroskop april 2021

Månadshoroskop – Så blir april 2021 för ditt stjärntecken

Äntligen en ny månad! Hur blir april 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Vädurens månadshoroskop 2021

Planeternas påverkan gör att livet får en tydligare mening om du lyssnar på dina drömmar som har viktiga budskap till dig. Påsken blir en fin inledning på april. Månaden bjuder på mysigt häng och du trivs bra ihop med familjen och kompisarna. Upptagna vädurars kärlek besvaras. Ett plötsligt ögonblick av romantik lockar fram singelns heta känslor.

Ge dina kompisar sympati i både med- och motgångar.

OXEN 21/4 – 20/5

Oxens månadshoroskop 2021

Dina starka sidor får dig att tänja på dina gränser och lägger grunden till framgång. Det händer något som gör att du ser på en jobbig sak ur en ny synvinkel och plötsligt känns det mycket lättare. Du har många trevliga kompisar som känns betydelsefulla. Påsken blir fartfylld. Amor ger ditt kärleksliv extra energi och du blir sugen på romantik.

Regelbunden avkoppling gör underverk för kropp och själ.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Tvillingarnas månadshoroskop 2021

Planeternas position gör att du drivs av en stark övertygelse som ger fördelar när du sätter i gång med en viktig aktivitet. Du är sällskaplig till ditt sätt och i slutet av månaden ökar din längtan efter roliga utekvällar med kompisarna. Påsken tycks bli en alldeles särskilt lyckad kärlekstid och resten av månaden följer samma romantiska mönster.

Utmana dina rädslor, så försvinner de efter ett tag.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Kräftans månadshoroskop 2021

Prognosen för april ser fin ut. Du får bevis för att hårt jobb lönar sig, även om det inte alltid känns så. Oväntade lyckträffar under påsken höjer mysfaktorn. Du och dina kompisar roar er så ofta ni har möjlighet. Missförstånd kan strula till kärleken ett litet tag. Men du går stärkt ur erfarenheten och månaden blir på det stora hela romantisk.

Livet blir ett härligt äventyr när ditt hjärta visar vägen.

LEJONET 23/7 – 22/8

Lejonets månadshoroskop 2021

Du kan se fram emot ljusare tider. Att vara utomhus i påsk hjälper dig att samla kraft inför resten av april som kan bli hektisk. Din humor är en tillgång i sällskapslivet och kan också ge dig nya kompisar. En eldig flirt mellan singlar kan övergå i seriös kärlek. Du som är upptagen ska inte tvivla på din älsklings känslor. Er relation är trygg.

Förändra inte dig själv bara för att vara andra till lags.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Jungfruns månadshoroskop 2021

Grattis! Tidigare erfarenheter hjälper dig att utveckla användbara talanger och som en extra bonus får även fritiden ett lyft. Påsklovet tycks bli givande, speciellt om du fördjupar dig i ett av dina intressen. Att umgås med dina bästisar är inte bara kul, du mår bra av det också. Kärlekschanserna ser goda ut, men du låter inte känslorna ta över.

Gläd dig åt beröm och komplimanger - de är ärligt menade.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Vågens månadshoroskop 2021

Att vara beslutsam och målinriktad är rätt attityd för att snabbt nå bra resultat. Trevliga initiativ från schyssta kompisar gör dig lycklig. Påsken tycks bli givande, trots att vissa planer måste ställas in. Din charm är hejdlös och kärlekshumöret är på topp. Singeln kan vänta sig ett romantiskt äventyr om du kliver utanför din vanliga tillvaro.

En ny bekantskap kan bli mycket betydande för dig.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Skorpionens månadshoroskop 2021

Låt din härliga fantasi slå ut i full blom och tänk optimistiskt, det stärker din ställning i skolan och bland kompisarna. Något du verkligen sett fram emot tycks bli av och det gör att påsken blir rolig och speciell. Planeternas position verkar ge en bra utgångspunkt för romantik. Kärleken blir meningsfull för både fria och upptagna skorpioner.

Sanningen gör dig till segrare i en laddad maktkamp.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Skyttens månadshoroskop 2021

Bara för att du av naturen är rastlös och äventyrlig, betyder ju inte det att du saknar seriösa ambitioner. Släpp fram den målmedvetna energi så upptäcker omgivningen din kapacitet. En förtrolig pratstund med en inflytelserik person gör dig optimistisk. Din sociala kompetens kan utöka bekantskapskretsen i påsk. Månaden tycks gå i kärlekens tecken.

Slå till snabbt om det dyker upp goda möjligheter.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Stenbockens månadshoroskop 2021

Coola strategier och idéer tar fram förmågor hos dig, som du inte visar ofta. Inflytelserika personer blir impade av detta. Eftersom din kompisskrets är stor och varierande, har du alltid någon att hänga med vilket humör du än är på. De romantiska vibbar som verkar uppstå under påsken, formar ditt kärleksliv på ett bra sätt under resten av april.

Ta en chans ibland - man måste våga för att vinna.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Vattumannens månadshoroskop 2021

Fräscha vindar sveper in och ger viktiga bitar av tillvaron en nystart, om du är öppen för andra intryck. Påsken tycks bli omväxlande på ett bra sätt och du kan lära känna en speciell person som är lika charmig och smart som du. Något, som först uppfattas som värsta romantikdödaren, ökar tvärtom kärleksglöden och april genomsyras av ljuva känslor.

En otippad prestation stärker ditt självförtroende.

FISKARNA 20/2 –20/3

Fiskens månadshoroskop 2021

En seriös inställning väcker respekt. Därför är det avgörande att du uppriktigt berättar om dina drömmar och tankar i ett viktigt samtal som handlar om din framtid. Gemenskapen är stark i familjen och i kompisgänget och det ger påsklovet en festlig stämning. Stjärnorna spår att du hittar romantiken i vardagen och vänskap är a och o för kärleken.

Låt inte falska rykten sätta stopp för spännande planer.

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Årshoroskop – Så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken
Ta reda på vilken Disneyprinsessa du är – baserat på ditt stjärntecken