Månadshoroskop oktober 2021

Månadshoroskop – Så blir oktober 2021 för ditt stjärntecken

Äntligen en ny månad! Hur blir oktober 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret.
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur oktober kommer att bli. Här kan du läsa mer om horoskop.

Månadshoroskop för oktober 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Månadshoroskop september 2021 för väduren

Oktober bjuder på nya kunskaper i skolan och mycket glädje tillsammans med kompisarna. Stjärnornas påverkade ger din tillvaro en god balans. Din fokuserade attityd hjälper dig att nå resultat på fritiden som varit svåra att fixa innan. Mycket tyder på att Amor har en överraskning åt dig som tycks leda till en rafflande och romantisk upplevelse.

Du har inflytande på andra och kan göra din röst hörd.

Oxen 21/4 – 20/5

Månadshoroskop september 2021 för oxen

Oktober öppnar upp för nya möjligheter och perspektiv. Du trivs bra i skolan och din entusiasm för ett fritidsintresse från förr, väcks åter till liv. Att planeterna ger dig en extra dos tålamod gör att du kommer bra överens med alla kompisar och familjemedlemmar, även de som annars kan irritera dig. Kärlekslivet är tryggt och ger dig god energi.

Ställ dig i rampljuset. Du är den naturliga mittpunkten.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Månadshoroskop september 2021 för tvillingarna

I oktober kan vad som helst hända - på ett bra sätt förstås. Mycket tyder på att det är läge att inleda ett nytt projekt i skolan. Du verkar vara i god form och fysiska aktiviteter på fritiden funkar fint. Det finns en trygghet i ditt tecken, som mixad med din gladlynta attityd, gör dig populär. Kärlekslivet verkar gå in i en stabil och mysig fas.

Dela skratt och roliga upplevelser med alla som gillar dig.

Kräftan 22/6 – 22/7

Månadshoroskop september 2021 för kräftan

Oktober får en lyckad start som påverkar resten av månaden på ett positivt sätt. Stjärnorna ger dig energi och du får ork att prestera utmärkt både i skolan och på fritiden. Du blir glad när en vän visar att hen är lojal mot dig i alla lägen. Den upptagna kräftan känner att förhållandet blir hetare. Singeln kan vänta sig mycket romantik framöver.

Du kommer att märka en stor förändring till det bättre.

Lejonet 23/7 – 22/8

Månadshoroskop september 2021 för lejonet

Oktober blir en speciell månad med givande dynamik i skolan och mycket vänskap som värmer. Ditt ego får ett lyft när andra visar att de uppskattar dig för den du är och inte det för det du gör. Du är på gott humör och hinner med roliga saker på fritiden. Amors påverkan har en härlig effekt på fasta relationer. Singeln kan träffa en sexig person.

Titta framåt och pröva något som du inte gjort förut.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Månadshoroskop september 2021 för jungfrun

Oktober artar sig till en tid i inspirationens tecken. Du tar ut svängarna både i skolan och på fritiden och det känns bra för dig. Mycket tyder på att du kan gå vidare efter att du har löst något som irriterat dig. Den goda gemenskapen mellan dig och kompisarna betyder mycket för dig. Med Amors hjälp tycks du hitta den rätta tonen i kärlekslivet.

Visa dina kunskaper och ta vara på alla goda tillfällen.

Vågen 24/9 – 23/10

Månadshoroskop september 2021 för vågen

Oktober blir en händelserik månad på många sätt om du välkomnar allt intressant som är på gång med ett soligt sinne. Studierna tycks flyta på enligt planerna och ett fritidsprojekt med kompisarna piggar upp. Din kärleksprofil tycks lovande. Singeln flörtar gärna, men har inte bråttom att binda sig. Fasta relationer är stabila och värmer skönt.

Du är toppen - acceptera dig själv precis som den du är.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Månadshoroskop september 2021 för skorpionen

Oktober tycks vara månaden då en viktig och bra omställning sker. Du är energisk och lever upp till krav i skolan och på fritiden. Att ha goda relationer till alla i din närhet ligger dig varmt om hjärtat. Och din tillgivenhet besvaras av vänner och familj. En oväntad händelse kan sätta kärleken på prov. Oroa dig inte. Var cool så ordnar sig allt.

Varje dag är ett oskrivet blad - du bestämmer innehållet.

Skytten 23/11 – 21/12

Månadshoroskop september 2021 för skytten

Engagemang och fördjupade relationer dominerar i oktober. Du gillar att lära dig nya saker i skolan och på fritiden. Eftersom du är så omtänksam, sträcker du gärna ut en hjälpande hand till medmänniskor som har det tufft. Ditt kärleksliv verkar präglas av sans och balans. Mycket tyder på att ett romantiskt frågetecken rätas ut till din belåtenhet.

Koncentrera dig på det som är bra och viktigt i ditt liv.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Månadshoroskop september 2021 för stenbocken

Mycket i oktober handlar om din utveckling. Stjärnorna gör dig handlingskraftig. Du fördelar din kapacitet på såväl skolan som viktiga fritidssysslor. Eftersom du både kan festa loss och lyssna på vänner som behöver prata, är du en uppskattad kompis. Romantiskt strul kan uppstå i början av månaden. Stå på dig. Kärlekslyckan återvänder snart igen.

Lev i nuet och var glad över alla lyckliga ögonblick.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Månadshoroskop september 2021 för vattumannen

Oktober verkar gå i beslutsamhetens tecken, främst i plugget, och det ligger segervittring i luften. Tack vare din viljekraft löser du en krånglig sak och får en fin belöning. Samhörighet mellan dig och dina vänner fördjupas och du hänger med dem så ofta du kan. Kärleken ger tillvaron en extra krydda. En het romans tycks vänta dig som är singel.

Gör något riktigt roligt som gör vardagen till en fest.

Fiskarna 20/2 –20/3

Månadshoroskop september 2021 för fiskarna

Planeternas position lovar gott inför oktober. Du tycks vara på gott humör och det smittar av sig på alla i skolan och på familjen. Din positiva inställning gör också underverk för dina studier. Du har roligt på fritiden, både ihop med kompisarna och när du är på egen hand. Amor bjuder på en hel del romantik. Men kärleken tar inte över ditt liv.

Din starka vilja hjälper dig att genomföra fina idéer.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Horoskop: Så blir hösten 2021 för ditt stjärntecken
Då ska ni göra slut – enligt astrologin
Så bra passar du och dina kompisar ihop – enligt stjärnorna