Månadshoroskop! Hur blir november för ditt stjärntecken?

Månadshoroskop – Så blir november 2021 för ditt stjärntecken

Äntligen en ny månad! Hur blir november 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret.
5 kändislooks att inspireras av inför Halloween
0:46

Efter reklamen: 5 kändislooks att inspireras av inför Halloween

(0:46)

Slå på ljud

FRIDAs astrolog har studerat stjärnorna och astrot och vet nu hur november kommer att bli för dig. Här kan du läsa mer om horoskop.

Månadshoroskop för november 2021

Väduren 21/3 – 20/4

Månadshoroskop november 2021 för väduren

Höstlovet kickar igång november på ett härligt sätt och du och kompisarna tycks hitta en annorlunda hobby. Planeternas position tyder på intressanta utmaningar i skolan som du är redo att möta. Det verkar som om kärleken lyser upp din väg i höstmörkret. Dina vibbar lockar andra och dina känslor för en viss person besvaras hett och innerligt.

Din roll i ett viktigt sammanhang blir större.

Oxen 21/4 – 20/5

Månadshoroskop november 2021 för oxen

November börjar bra, tack vare ett roligt höstlov. Väl tillbaka i skolan är du alert och suger åt dig lärarnas ord som en svamp. Du har en trogen kompiskrets och mycket tyder på att du får ännu en vän, som du passar perfekt ihop med. Amor tycks bjuda på ett kärleksäventyr i början av månaden och den romantiska stämningen verkar hålla i länge.

Visa en viss person att du har hjärtat på rätta stället.

Tvillingarna 21/5 – 21/6

Månadshoroskop november 2021 för tvillingarna

En skön mix av roliga aktiviteter, kreativitet och vila inleder november. Lovet tillför den energi du behöver i skolan och det är lätt för dig att kliva upp till nästa nivå. Stjärnorna gör dig sällskaplig och du umgås gärna med bekanta som har intressanta åsikter. Amor skänker lycka åt fasta relationer. Du som är singel kan falla för en riktig sötnos.

När du jobbar mot ett bestämt mål kan ingen stoppa dig.

Kräftan 22/6 – 22/7

Månadshoroskop november 2021 för kräftan

November ger tillvaron ett lyft. Stjärnorna spår att du lägger grunden till framgången redan under höstlovet som stimulerar alla dina sinnen. Ditt sociala liv med kompisarna tycks gå på högvarv och det verkar bli en härlig månad. Du har en optimistisk syn på kärleken. Ditt aktiva liv gör dock att du inte kommer att fastna i en romantisk bubbla.

Något ger dig mersmak att satsa på ett speciellt intresse.

Lejonet 23/7 – 22/8

Månadshoroskop november 2021 för lejonet

I november ökar tempot. Helt okej för din del och du känner att du är på rätt väg. Så efter ett händelserikt höstlov, lägger du mycket tid på skolan och på dina favoritfritidsintressen. Din lediga tid tycks bli mysig och umgänget med kompisar och familj är avspänt. Du är kaxig i kärleksfrågor och ditt romantiska driv gör dig attraktiv.

Ett tillfälligt möte kan ge värdefulla möjligheter.

Jungfrun 23/8 – 23/9

Månadshoroskop november 2021 för jungfrun

Mycket i november verkar handla om att gå vidare och erövra nya kunskaper. Höstlovet blir en dynamisk kick off och du känner dig peppad när du börjar skolan igen. Din umgängeskrets tycks växa. Lita på din magkänsla när du hänger med nya bekanta. Det verkar bli en fin kärleksperiod och mycket tyder på att en gammal förälskelse kommer tillbaka.

Känn efter vad som är bäst för dig innan du tar ett beslut.

Vågen 24/9 – 23/10

Månadshoroskop november 2021 för vågen

Givande omväxling under höstlovet sätter avtryck på resten av november. Du hittar snabbt formen i skolan. Stjärnorna tar dig med på en inre upptäcksfärd som ökar förståelsen för vem du är. Du trivs med kompisarna och din familj. Det är du som har makten när det gäller kärlek. Låt din intuition styra och gör bara sådant du är känslomässigt med på.

Glöm gammalt strul och ge en bekant en andra chans.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Månadshoroskop november 2021 för skorpionen

Det sköna höstlovet ger dig nya krafter som kommer väl till pass. I november ökar stjärnorna ditt engagemang i plugget och du får impulser att ta hand om andra, men också dig själv och dina egna behov. Möten med nya människor utgör också en viktig del av din tillvaro. Singeln tycks vara redo för kärlek. Upptagna skorpioner njuter av tvåsamheten.

Riv murar som hindrar din fantasi att växa och ta plats.

Skytten 23/11 – 21/12

Månadshoroskop november 2021 för skytten

Ny månad - nya insatser. Höstlovet gör verkligen underverk för din prestationsförmåga och du tar dig an novembers utmaningar med god aptit. Studierna känns meningsfulla och din lediga tid ägnar du åt en nygammal hobby och dina kompisar. Amor får dig att känna dig charmig och sugen på ljuv romantik. Heta känslor du inte väntat dig, kan dyka upp.

En inspirerande kontakt visar på andra vägar att gå.

Stenbocken 22/12 – 20/1

Månadshoroskop november 2021 för stenbocken

Höstlovet blir precis det skojiga avbrott du behöver för att hitta den rätta lusten att lära dig mer i skolan. Men plugget är ju inte allt. Att umgås med goda vänner är ett måste för att du ska må bra. Du tar vara på dina lediga stunder och lever livet. Mycket tyder på att du är på ovanligt flirtigt humör och du kan charma nästan vem som helst.

Du är redo att engagera dig i något du brinner för.

Vattumannen 21/1 – 19/2

Månadshoroskop november 2021 för vattumannen

November markerar den positiva väg du påbörjat tidigare. Höstlovet tycks bli fartfyllt och du har ångan uppe när skolan kör igång igen. På det sociala planet verkar det hända en hel del och du träffar sympatiska personer som kan bli viktiga för dig. Mycket tyder på att en romantisk lyckträff runt Halloween blir upptakten till en kärleksfull tid.

Du får flera anledningar att vara stolt över dig själv.

Fiskarna 20/2 –20/3

Månadshoroskop november 2021 för fiskarna

Stjärnorna spår att höstlovets härliga frihetskänsla dröjer kvar och påverkar november på ett bra sätt. Skolarbetet känns inte speciellt betungande och tack vare att du är så utåtriktad och påhittig har du aldrig tråkigt på fritiden. Du blir nöjd över ett meddelande du väntat länge på. Het romantik i periodens början är toppen för din självbild

Att prata öppet om dina känslor gör dig lugn och trygg.

Läs mer om horoskop här!

Relaterade artiklar
Horoskop – Så blir höstlovet 2021 för ditt stjärntecken
Vilken halloweenskurk är du – enligt ditt stjärntecken?
Tre stjärntecken som kommer uppleva extra mycket romantik i höst