Månadshoroskop maj 2021

Månadshoroskop – Så blir Maj 2021 för ditt stjärntecken

Äntligen en ny månad! Hur blir maj 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
2:30

Efter reklamen: Årshoroskop – så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

(2:30)

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Månadshoroskop maj 2021 för väduren

Maj tycks gå i utvecklingens tecken. Rikta dig utåt och se tillvaron ur ett större perspektiv. Du umgås gärna med kompisar som är lika engagerade som du och som också har åsikter och gillar att diskutera. Amor lovar romantik. Även om du är kaxig annars, är du försiktig i kärlek i början av perioden. Du blir mer känslosam och flirtig längre fram.

Sätt upp tydliga mål och gör ditt yttersta för att nå dit.

OXEN 21/4 – 20/5

Månadshoroskop maj 2021 för oxen

Ny månad och nya möjligheter. Du befinner dig i en period då bra saker kan inträffa. Men framgången kräver också energi. Bästa sättet att boosta orken är att träffa kompisar du kan vara öppen med. Närhet ger också kärleken ett lyft. En romantisk relation som bara handlar ytliga känslor är inget för dig. Du vill ha kärlek som går på djupet.

Oemotståndliga krafter utmanar och pushar dig framåt.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Månadshoroskop maj 2021 för tvillingarna

Maj präglas av positiva förhoppningar och du har stora planer. Men lämna ingenting åt slumpen, ta kontroll och tro på din förmåga. Din sociala kompetens är på topp, så räkna med många fina stunder ihop med kompisarna. Romantiken kanske inte alltid får plats i ditt fullspäckade schema, men när kärleken är som bäst, ger den dig rena energikicken.

Att se framåt är bra men glöm inte att njuta i stunden.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Månadshoroskop maj 2021 för kräftan

Du har speciella planer inför månaden och din makalösa mix av ambition och kreativitet tycks leda in dig på spännande vägar. Planeternas position förstärker din sympatiska natur och dina relationer till kompisarna och familjen är mycket goda. Kärleken känns kravlös och skön. Du njuter av romantiken i nuet och behöver inte oroa dig för morgondagen.

Kontakter med roliga människor ger mysig personkemi.

LEJONET 23/7 – 22/8

Månadshoroskop maj 2021 för lejonet

Tappa inte sugen om du får tuff konkurrens. Stjärnornas påverkan ger dig förmågan att visa vad du går för. Du ökar ditt välbefinnande när du riktar in dig på sådant som får dig att må bra och undviker allt som skapar negativa vibbar. Kärleken ger dig också styrka. Du som är upptagen njuter med din älskling. Singelns sexiga signaler är lockande.

Dina sällskapliga talanger maxas och ger livet ny energi.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Månadshoroskop maj 2021 för jungfrun

Maj kan bli bli en laddad månad med högt tempo och stjärnorna spår framgång. Njut av dina segrar och förvandla eventuella motgångar till nyttiga lärdomar. Din vänlighet charmar både gamla vänner och nya bekanta. I bästa fall blir tillfällena till nöjen fler än tidigare. Amor ger dig tur i kärlek om du visar dina innersta känslor öppet och tydligt.

Ett flöde av livsglädje gynnar din personliga utveckling.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Månadshoroskop maj 2021 för vågen

Månadens utmaningar blir enkla att hantera tack vare fint stöd från stjärnorna och lite extra satsning från din sida. Rätt balans mellan skola och fritid är superviktigt, så se till att du får tillräckligt med sömn. Uppriktig vänskap värmer. Din kärleksprofil är avspänd. Fasta relationer fördjupas och singlar flirtar gärna, men har inte bråttom.

Din längtan efter äventyr ger vardagen extra krydda.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Månadshoroskop maj 2021 för skorpionen

Planeternas påverkan skapar nya grepp och gör dig inspirerad att ta itu med viktiga saker. Tänk på att hålla koll på trender och allt som händer omkring dig under maj månad. Dina sociala kontakter är harmoniska och du trivs bra ihop med kompisarna och familjen. Kärlekslivet verkar vara stabilt. Och att ta första steget ger dig romantiska fördelar.

Ett spontant möte kan leda till en rolig erfarenhet.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Månadshoroskop maj 2021 för skytten

Stjärnorna spår att maj blir en toppenbra månad om du har ett öppet sinne och siktar mot meningsfulla mål tillsammans med personer som du funkar bra ihop med. Vänskap är en viktig bit i din tillvaro och mycket tyder på att något du längtat efter blir av. Perioden tycks få en romantisk inledning och den kärleksfulla stämningen verkar hålla i sig.

En lekfull impuls kan bli avgörande på ett positivt sätt.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Månadshoroskop maj 2021 för stenbocken

Mycket tyder på att du kliver in i maj månad med en ny säkerhet i stegen. Lita på din intuition när du känner att det är något bra och betydelsefullt på gång. Det verkar som om det händer något roligt som ökar gemenskapen i kompisgänget. Romantiska vibbar mellan dig och din älskling eller nya flirt gör dig glad och varm i hjärtat. Ta emot lyckan!

Nyväckta intressen öppnar upp för goda framtidsutsikter.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Månadshoroskop maj 2021 för vattumannen

En önskan kan gå i uppfyllelse - om du gör en ordentlig insats. Den kan alltså bli en givande, men också krävande månad. Då är det förstås extra viktigt att du kan koppla av på fritiden och göra sådant som får dig att må bra. Att ge plats för romantiska möten är också nödvändigt. Godingar som ser seriöst på kärleken får självklart förtur hos dig.

Vårda dina förbindelser med likasinnade medmänniskor.

FISKARNA 20/2 –20/3

Månadshoroskop maj 2021 för fiskarna

Prognosen för att stjärnorna fyller månaden med ett intressant och händelserikt innehåll, är goda. Andra uppfattar dig som en stabil person och om du själv vill, får du ökat förtroende i ett särskilt sammanhang. Det inträffar något som visar att äkta vänskap övervinner allt. Kärlekslivet tycks bli mysigt tack vare romantiska influenser utifrån.

Något ställs på sin spets och en stor fråga får ett svar.

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Då ska ni göra slut – enligt astrologin
Ditt stjärntecken avslöjar dina sämsta sidor