Månadshoroskop juni 2021

Månadshoroskop – Så blir juni 2021 för ditt stjärntecken

Äntligen en ny månad! Hur blir juni 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Månadshoroskop juni 2021

Stjärnorna har spännande planer för din del. Var på hugget och slösa inte energi på onödiga saker. Sociala relationer är en viktig bit i din tillvaro och du ser med nya och positiva ögon på flera av dina kompisar. Du som är singel flirtar och gör romantiska framsteg, inte minst runt midsommar. Sommarsolen ger ännu mer glöd åt fasta förhållanden.

Du ser framåt och lämnar gamla bekymmer bakom dig.

OXEN 21/4 – 20/5

Månadshoroskop juni 2021

Att vara tolerant och vänlig öppnar många dörrar. När du möter omvärlden med rättvisa och nyfikenhet händer det saker som skapar en fin stämning. Kompisarna är pålitliga humörhöjare. Den romantiska energin tycks öka ju längre tiden går. Midsommarhelgen verkar bli kärleksfull och om Amor får bestämma kan du som är singel bli förälskad just då.

Vad vill du? Analysera dina känslor och välj rätt väg.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Månadshoroskop juni 2021

Månaden kör i gång på ett sagolikt sätt och det är mycket roligt på gång. Midsommaren tycks bli värd att minnas. Mycket tyder på att du blir nöjd när dina prestationer uppskattas av andra. Kompishäng får dig att känna samhörighet och du tar gärna initiativet till att göra roliga saker med vännerna. Romantiska signaler väcker lycka och förväntan.

Nattens drömmar kan ge dig ett viktigt meddelande.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Månadshoroskop juni 2021

Du är fin form och har koll på det mesta. Att stressen minskar ger dig bra möjligheter att pröva på nya saker som känns utvecklande för just dig. Framförallt får du mer tid till att hänga med alla dina mysiga vänner. En utflykt med familjen i midsommar blir mycket lyckad. Kärleken är ett viktigt inslag och det är passionerade känslor i rörelse.

Du fylls med pepp och mod att göra en annorlunda grej.

LEJONET 23/7 – 22/8

Månadshoroskop juni 2021

Planeternas position påverkar ditt tecken på ett jättebra sätt och månaden tycks bli rolig. Att gå på upptäcksfärd, både på egen hand och tillsammans med kompisar och familj, ger dig underbar omväxling. Mycket tyder också på att du lär dig något som du länge drömt om. Du är på romantiskt humör och midsommaren kan bli en kärleksfull final på juni.

Personer med gott inflytande ställer sig på din sida.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Månadshoroskop juni 2021

Stjärnornas inflytande gör juni behaglig. Inga mörka moln tycks störa. Du kan med gott samvete ta det lugnt och göra allt trevligt du inte hunnit med förut. Det funkar jättebra mellan dig och dina nära vänner och med lite tur kan midsommarhelgen bjuda på festliga inslag. Din romantiska kurva pekar uppåt och det är mycket kärlek och flirtande på gång.

Du har det som krävs för att lyckas med en viktig sak.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Månadshoroskop juni 2021

Mycket pekar på att månaden blir ljuvlig på många olika sätt. Det händer trevliga saker som gör dagarna innehållsrika och en överraskning kan göra midsommarhelgen rolig och annorlunda. Du klickar bäst ihop med kompisar som är lika engagerade och pigga på nöjen som du. Romantiken tar en central plats i tillvaron och din utstrålning är sensuell.

Jättebra nyheter som handlar om vänskap är på väg.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Månadshoroskop juni 2021

Juni är en bra tid för egna projekt eftersom du har gott om tid och är fylld av kraft. För att din energi ska komma till sin rätt är det extra bra att du umgås med utåtriktade och roliga vänner. En familjemedlem överraskar och ni har väldigt trevligt ihop. Kärleken tycks gå in i en lovande fas och romantisk info i midsommar väcker skön förväntan.

Ta vara på tiden och ladda för kommande utmaningar.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Månadshoroskop juni 2021

Juni blir en månad helt i din smak och tack vare din fantasi och nyfikenhet tycks du upptäcka nya och fascinerande aktiviteter. Du har jättekul ihop med kompisarna och festligheter i midsommar blir lyckade. Försommarsolen gör kärlekslivet lättsamt och glädjefyllt. Singeln kan räkna med en het romans och den upptagna skytten känner sig nyförälskad.

Ta initiativ till något som känns viktigt för dig.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Månadshoroskop juni 2021

Frihetens timme slår äntligen och stjärnorna spår att juni blir mycket mer spännande än du trott. Att du är kvick och uppmärksam gör att du, över förväntan, klarar det du har på gång. Midsommaren tycks bli startskottet på en period i festlighetens tecken ihop med kompisarna. En flirt kan övergå i sann kärlek. I fasta relationer flammar glöden starkt.

Tacka ja till ett bra förslag som ger glädje och omväxling.


VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Alla positiva intryck utifrån gör dig på gott humör. Du kastar dig över försommarens alla glädjeämnen och roliga aktiviteter, gärna i hop med kompisarna. I takt med att ditt engagemang ökar för en särskild sak, utvecklas du också som person. Midsommaren tycks bli mysig. Prognosen för romantik är lovande. Egna initiativ ökar dina kärlekschanser.

Månadshoroskop juni 2021

Vill du lägga grunden för bra vanor är tidpunkten rätt.

FISKARNA 20/2 –20/3

Välförtjänt cred får juni att kickstarta. Perioden tycks bli fri från stress och krav. Var snäll mot dig själv och ta för dig av alla möjligheter som dyker upp. Din kompiskrets är stor och livet är en fest när du hänger med vännerna. Ett midsommarfirande med släkten blir ett kärt återseende. Amor ger både fria och upptagna fiskar tur i kärlek.

Månadshoroskop juni 2021

Samvetet är bästa vägvisaren när det är svårt att välja.

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Horoskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Hundrasen du passar bäst med – enligt astrologin