Månadshoroskop juli 2021

Månadshoroskop – Så blir juli 2021 för ditt stjärntecken

Äntligen en ny månad! Hur blir juli 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret.
De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Månadshoroskop juli 2021 för väduren

Det verkar hända mycket roligt, kanske kommer du till och med i väg på en resa. Har du mycket överskottsenergi inom dig, så utforska en trevlig aktivitet som du inte testat tidigare. Ju mer intresserad du är av omvärlden, desto roligare blir det. En ny kontakt tycks bli betydelsefull. Amor spelar en positiv roll och din attityd till kärleken är uppriktig.

Ett djupt samtal ökar din förståelse för utsatta personer.

OXEN 21/4 – 20/5

Månadshoroskop juli 2021 för oxen

Vilken månad! Du verkar lockas att bryta gamla vanor, gå nya vägar och låta dina talanger blomma. Möte med nya kulturer och människor känns spännande och får dig att reflektera över vissa sidor hos dig själv. Dina gamla vänner betyder mycket för dig. Den dramatiska kärleken tycks ha fått ett starkt fäste. Du kan vänta dig spänning och romantik.

Var kritisk - falsk information skapar onödig oro.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Månadshoroskop juli 2021 för tvillingarna

Juli tycks öppna upp för fina tillfällen att pröva dina vingar. Välkomna allt som verkar kul och släpp spärrar som hindrar dig från att använda hela din kapacitet. Du känner dig trygg med kompisarna och försöker se till att alla runt dig har det bra. Amor ger dig ett romantiskt försprång. Din partner/din flirt, har bara ögon för dig.

Du har något viktigt att säga och dina idéer uppskattas.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Månadshoroskop juli 2021 för kräftan

Månaden går i glädjens tecken och dina planer verkar klaffa. Kompisarna får en central plats i din tillvaro och det är speciellt en vän som känns extra givande att umgås med. Mycket tyder på att en kärleksdröm kan förverkligas. Du som är upptagen får romantiska dagar med din älskling. Singeln tycks stifta kontakt med någon du har spanat in.

Osjälviska gärningar ger dig positiv uppmärksamhet.

LEJONET 23/7 – 22/8

Månadshoroskop juli 2021 för lejonet

Stjärnorna ger tillvaron en knuff i rätt riktning. Du är på sugen på att delta i allt som känns trevligt, helst tillsammans med kompisarna. Och det verkar som om du har möjlighet att göra en hel del av det som du tidigare fått försaka. Samtidigt ska du ta tillfället i akt att koppla av. De romantiska energierna runt omkring dig verkar löftesrika.

Tack var din inre styrka kan du uträtta nyttiga saker.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Månadshoroskop juli 2021 för jungfrun

Det ligger en härlig optimism i luften och var beredd på att det kan inträffa många skojiga saker. Eftersom du är så utåtriktad har du lätt för att träffa nya vänner och stjärnorna tipsar dig att vårda de vänskapsband du knyter nu. Kärleken är förstås alltid viktig, men den dominerar inte ditt liv. Du är trygg i dina känslor och har koll på läget.

Entusiastiska idéer kan föra in dig på helt nya spår.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Månadshoroskop juli 2021 för vågen

Ett högtryck är på gång och stjärnorna spår att juli bjuder på en lagom dos meningsfulla händelser och spännande nöjen. Tolerans och förståelse är, enligt dig, grunden i kompisrelationer. Och ökad förtrolighet gör att du trivs ännu bättre ihop med dina vänner. Kärlekslivet kan bli dramatiskt och så länge du är sann mot dig själv har du medvind.

Frågor du länge undrat över blir äntligen besvarade.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Månadshoroskop juli 2021 för skorpionen

Juli verkar bli en minnesvärd månad på ett bra sätt. Du är på gott humör, har trevliga kompisar och du kommer att märka att din glada charm kan leda hur långt som helst. En mysig aktivitet ihop med familjen skapar ett ännu tajtare band mellan er. Det ligger kärlek i luften. Fasta relationer får en nytändning. Singeln tycks bli häftigt förälskad.

Gå vidare och strunta i sådant du inte kan förändra.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Månadshoroskop juli 2021 för skytten

Prognosen ser god ut och en överraskning blir en härlig inledning på juli. Planeternas påverkan gör dig pigg och du är i balans med omvärlden. Nya intryck från olika håll ger omväxling. Så här mitt i sommaren kan det ske saker du inte råder över, som bromsar kärleken och kompishänget. Fast känslorna är starka och pålitliga och det är huvudsaken.

Var öppen för diskussion om någon kritiserar dina åsikter

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Månadshoroskop juli 2021 för stenbocken

Stjärnorna hälsar dig välkommen till en trivsam månad, fylld av liv och rörelse. Ditt ego stärks när du med framgång visar vad du kan på olika områden. Att du får vibbar av ”själarnas gemenskap”, när du lär känna en ny person, gör dig också nöjd. Kärlekslivet tycks stabilare. Fasta relationer är trygga. Singelns nya flirt är seriöst intresserad.

Dra inte för snabba slutsatser av flyktiga rykten.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Månadshoroskop juli 2021 för vattumannen

Juli tycks bli precis så ljuvlig som du drömt om. Det kan inträffa något som dels är väldigt roligt och som dels visar dolda talanger inom dig. Så kasta loss och låt din intuition leda dig. Besök på nya platser kan ge spännande kontakter. Inga mörka skuggor verkar skymma kärlekens sol. Njut av alla romantiska stunder och av en och annan flirt.

Goda erfarenheter och intryck leder till utveckling.

FISKARNA 20/2 –20/3

Månadshoroskop juli 2021 för fiskarna

Planeternas påverkan lägger grunden till en mysig månad. En rolig och fin upplevelse blir en väckarklocka som inspirerar dig att ta ställning. Tack vare din utåtriktade natur träffar du många trevliga människor. Vårda de sociala band som verkar värdefulla. Romantiken spirar. Singeln kan träffa en ny förälskelse. Upptagna fiskar känner sig älskade.

Praktiska handlingar gör större avtryck än vackra ord.

Relaterade artiklar
Horoskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop – Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken