Hur blir augusti 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!

Månadshoroskop – Så blir augusti för ditt stjärntecken

Äntligen en ny månad! Hur blir augusti 2021 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret.
De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken
1:56

Efter reklamen: De här kändisarna är du mest lik – enligt ditt stjärntecken

(1:56)

Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Månadshoroskop augusti 2021 för väduren

Augusti är början på en ny tid. Skolstarten innebär lovande chanser, så titta framåt och tänk positivt. Roa dig med kompisarna på kvällarna, för du vet väl att sociala relationer gör dig skärpt, speciellt om du träffar flera olika typer av vänner. Romantiken bubblar under ytan, men mycket tyder på att du prioriterar vännerna och nöjen just nu.

Ett eftertraktat erbjudande kan bli en verklig höjdare.

OXEN 21/4 – 20/5

Månadshoroskop augusti 2021 för oxen

Stjärnorna fyller på din energireserv i augusti och gör dig redo inför en spännande skoltermin. För att lyckas på bästa sätt är det klokt att vara på hugget redan från början. Kvällar och helger som du tillbringar med kompisarna kan bli hur festliga som helst. Ditt kärleksliv tycks gå in i en lugnare fas och du är klarsynt romantiska situationer.

En hemlig förhoppning kan äntligen gå i uppfyllelse.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Månadshoroskop augusti 2021 för tvillingarna

Augusti verkar köra i gång på ett sagolikt vis, det blir en händelserik månad. Förutsättningarna för att höstterminen får en lyckad start är mycket goda och en klok person står på din sida. Du har många kompisar att hänga med och de är lika nöjessugna som du. Amors inflytande på den romantiska biten av ditt liv laddar upp för kärlek het som solen.

Var snäll mot dig själv och gör något roligt varje dag.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Månadshoroskop augusti 2021 för kräftan

Augusti kan arta sig till en underbar månad - på många sätt. Nya impulser gör livet roligt och varierande och skolstarten fyller dig med inspiration. Det känns roligt att återförenas med alla kompisar och mycket tyder på att nöjeslivet får ett efterlängtat lyft. Kärlekslivet verkar bli spännande och en överraskande romans tycks ta dig med storm.

Kapa alla band som kan hindra dig att göra framsteg.

LEJONET 23/7 – 22/8

Månadshoroskop augusti 2021 för lejonet

Augusti verkar bli en aktiv och fartfylld månad. Nu är tiden inne att visa att du är en person att räkna med, inte minst i plugget. Du har saknat många mysiga klasskompisar, så att sätta sig på skolbänken igen känns helt okej. Mycket tyder också på att din bekantskapskrets utökas. En romantisk affär verkar ställa till med underbar kärleksdramatik.

Häng med vänner som gör dig glad och undvik tråkmånsar.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Månadshoroskop augusti 2021 för jungfrun

För dig tycks augusti vara framtidens månad och du kan se framemot fart och fläkt. Att skolan börjar blir mycket roligare än du tänkt dig. Om du är öppen för nya saker kommer din begåvning att slå ut i full blom. Ett nytt intresse gör att fritiden får en skjuts. Du har medvind i vänskap och kärlek, fast du låter inte romantiken ta över tillvaron.

Hemligheter som avslöjas ger tillvaron extra spänning.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Månadshoroskop augusti 2021 för vågen

Augusti tycks bli en rolig nystart för vågen. Att börja plugga igen känns lockande och det inträffar något som ökar självkänslan. Att umgås och ha roligt med kompisar, som du inte träffat så ofta i sommar, gör dig lycklig. Amor hjälper dig att bena upp dina romantiska känslor för en viss person och din inre kärlekskompass leder dig åt rätt håll.

En viktig sak tar en lyckad vändning för din del.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Månadshoroskop augusti 2021 för skorpionen

Planeternas position avslöjar att augusti ger dig en suverän kick off inför hösten. Skolstarten blir en trevlig upplevelse på flera sätt. Ett möte med en kompis, något du sett fram emot, blir lika roligt som väntat. Du har ett vinnande sätt som både stärker dina vänskapliga kontakter och din sensuella attraktionskraft. Räkna med mycket romantik.

En mix av tur och talang ger dig en välförtjänt seger

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Månadshoroskop augusti 2021 för skytten

Augusti får både en lättsam och en seriös karaktär. Att börja skolan igen är en viktig sak och du hittar snart motivationen. Men det är nog dina kompiskontakter som är den verkliga drivkraften just nu. Om kärlekslivet har svajat tidigare, blir det desto stabilare. Fasta relationer hittar sin rätta form och en romantisk dejt gör singeln lycklig.

En lyckoträff väcker spännande förhoppningar hos dig.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Månadshoroskop augusti 2021 för stenbocken

Planeternas påverkan ökar tempot i din tillvaro och augusti tycks bli en blomstrande månad. Skolstarten ger faktiskt ett riktigt lyft och trevliga förändringar gör dig glad och förhoppningsfull. Mycket tyder på att du kan vänta dig roliga utekvällar med kompisarna. Det verkar som om romantiska vindar ruskar om ditt kärleksliv med gott resultat.

Äntligen verkar dina betydelsefulla planer gå i lås.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Månadshoroskop augusti 2021 för vattumannen

Augusti verkar bjuda på en jätterolig avslutning på sommaren. Stjärnornas påverkan gör dig peppad att ta itu med studierna igen och inflytelserika personer tror på dig och dina målsättningar. Mycket tyder på att du har extra roligt ihop med kompisarna och gemenskapen mellan er är stark. Amor laddar upp för en intensiv period i romantikens tecken.

Du har det som krävs för att lyckas - om du satsar hårt!

FISKARNA 20/2 –20/3

Månadshoroskop augusti 2021 för fiskarna

En positiv stämning går som en röd tråd i din tillvaro under augusti. Du är taggad och bestämmer dig för att göra en kraftansträngning i skolan och på fritiden. Hårt arbete kräver förstås avkoppling. Och du slappnar av och mår som allra bäst när du har kul ihop med dina vänner. Låt ditt hjärta guida dig om du hamnar i en romantisk valsituation.

Säg i från och visa lojalitet om en kompis blir mobbad.

Relaterade artiklar
Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021
Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig
Det här är dina favorit-snacks – baserat på ditt stjärntecken