Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Läs ditt horoskop för vecka 7 2019 här

Så blir din vecka och så blir din Alla hjärtans dag – enligt stjärnorna!
Horoskop för stjärntecknet Väduren

 VÄDUREN 21/3 – 20/4

 Planeternas position gör dig entusiastisk och ivrig, men ta inte på dig för många uppgifter i skolan, det är smartare att prioritera det som är viktigast. Satsa på fritidsaktiviteter som både känns meningsfulla och roliga. En romantisk Alla Hjärtans-dag hälsning gör dig glad och pirrig. Och mycket tyder på att det blir en kärleksfull fortsättning.

Du har lätt att tänka klart och kan därmed ta rätt beslut.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

OXEN  21/4 – 20/5

Ha tålamod i skolan och jobba framåt. Det händer inga mirakel över en natt. En inflytelserik person tycks vilja ge dig större ansvar – bevisa att du är mogen för detta. Det verkar som om du och någon du inte funkat ihop med tidigare, plötsligt blir riktigt goda vänner.  Alla Hjärtans Dag får en romantisk inledning som skänker guldkant åt veckan.

Fånga dagen och slösa inte tid på meningslösa saker.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

TVILLINGARNA  21/5 – 21/6

 Din framgångskurva i skolan kommer att stiga brant om du vågar lita på din egen förmåga. En trevlig bekantskap vill tydligen lära känna dig närmare. Ta emot hen med öppna armar, man kan ju aldrig ha för många kompisar. En trevlig överraskning tycks skapa romantiska möjligheter och Alla Hjärtans Dag verkar bli mycket mysigare än du förväntat dig.

Genom nya utmaningar kan du lära dig mer om dig själv.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

KRÄFTAN   22/6-22/7

Det går snabbt framåt i skolan om du sätter upp konkreta, realistiska mål och satsar på dina personliga talanger. Att hänga med bekanta, som egentligen inte är så trevliga, är ju slöseri med din tid. Umgås i stället med kompisar som det funkar med till 100%. Stjärnorna tipsar dig att ta första steget och göra något romantiskt på Alla Hjärtans Dag.

Vägen till frihet är att lyssna på och följa ditt hjärta.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

LEJONET   23/7-22/8

Mycket tyder på att trevliga lärare gör att du trivs i skolan. Och det är toppen. Satsa på plugget och bry dig inte om kompisar som struntar i studierna. Det är en bra tid att lära känna nya kontakter, som du kanske kan bli god vän med. Amor gör dig djärv och företagsam och det kan leda till spännande och romantiska äventyr på Alla Hjärtans Dag.

Enkla förändringar kan göra stor skillnad för din del.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

JUNGFRUN    23/8-23/9

Det verkar som om du får ökat ansvar i skolan. Du klarar dig bra, så ge inte upp, även om det är motigt ibland. Att hänga med polarna ger dig skön energi, du mår också bra av att vara på egen hand. Du behöver inte få dåligt samvete om du stänger av mobilen och är ensam någon kväll. Du verkar komma närmare din romantiska dröm på Alla Hjärtas dag.

Säg hej då till osunda vanor och bli en ny människa.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

VÅGEN 24/9 – 23/10

 Planeternas position skapar ordning i ditt liv och det får du god nytta av när det är som stressigast i skolan. Det är en lämplig vecka för att skapa positiva förändringar på fritiden. Våga pröva nya aktiviteter när du är ledig. Mycket tyder på att dina kärlekschanser ökar ännu mer om du är på resande fot. Alla Hjärtans dag blir extra romantisk.

Sök dig till kompisar som du samarbetar bra ihop med.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

 Stjärnorna tipsar dig att satsa på det som är viktigt för dig i skolan och avsluta projekt du har på gång innan du börjar med något nytt. Fritiden blir givande om du ser det positiva i det som händer. Alla Hjärtans Dag blir rolig på ett annorlunda sätt. Planeternas position gör att det passar utmärkt att ta tag i kärleksfrågor på ett djupare plan.

Visa vad du vill uträtta och vem du är – innerst inne.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

SKYTTEN  23/11-21/12

Mycket tyder på att det har varit mycket i skolan. Nu tycks det hända något bra i plugget som fyller dig med positiv energi och hjälper dig att ta nya tag. En kompis visar att hen är en lojal vän, när du behöver det som mest. Stjärnornas påverkan gör det lätt för dig att skapa romantisk kontakt. Detta ska du förstås utnyttja på Alla Hjärtans Dag.

Släpp allt som skaver och låt magkänslan guida dig.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

STENBOCKEN  22/12 – 20/1

 Oroa dig inte om tempot höjs i skolan. Gör du bara det du ska, så klarar du dig fint och lär dig bra saker. Det är inte läge att vara brutalt ärlig, även om en kompis gör eller säger något dumt. Ligg lågt och behåll dina åsikter för dig själv. Singeln har chans på en het flirt på Alla Hjärtans dag. Du som är upptagen myser ihop med din älskling.

Nöj dig inte med dagdrömmar – förverkliga dina planer.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Det är en bra vecka för att analysera framtidsdrömmar och starka sidor hos dig inför viktiga beslut i skolan. Att umgås med familjen ger dig styrka och glädje, så avsätt några kvällar åt att hänga med dem där hemma. Alla Hjärtans Dag kan bli en spännande dag. Men var tydligt i dina kärlekssignaler och lek inte med hjärtan om du inte menar allvar.

Hitta rätt balansen mellan dina och kompisarnas viljor.

Horoskop för stjärntecknet Oxen

FISKARNA 20/2-20/3

Tveka inte att släppa greppet om någon/något i skolan, som tillhör det förflutna och välkomna nya utmaningar. Var snäll mot en kompis som du tycker speciellt mycket om. Goda handlingar sprider inte bara glädje, det ger även dig en kick. Amor kan bjuda på starka känslor, inte minst på Alla Hjärtans Dag. Var ärlig mot dig själv, så ordnar det sig.

Det är läge att utveckla ditt nätverk och ta nya kontakter.

 

Läs mer:

Smycken med stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque