Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Läs ditt horoskop för vecka 6 2019 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 6 2019 här.
Horoskop för stjärntecknet Väduren

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Stjärnornas påverkan lägger grund för en bra vecka som ger dig goda möjligheter att göra framsteg både i skolan och på fritiden. Var öppen för nya förslag från kompisar, även om idéerna känns annorlunda. Det är viktigt att det finns en balans mellan dina och din älsklings önskningar. Ibland måste du tänka på dig själv, även om andra blir besvikna.

Du får äntligen det beröm du har varit värd länge.

 

 

Horoskop för stjärntecknet Oxen

OXEN 21/4 – 20/5

Mycket tyder på att du kan känna dig trött och sliten, inte minst i skolan. Du blir piggare om du sover och äter ordentligt. Impulsiva beslut kan skapa förändringar i kompisgänget, det mesta tyder på att det blir positivt för din del. En ny kärleksrelation kan utvecklas mellan dig som är singel och en sötnos. Den upptagna oxen är som nyförälskad.

Visa medkänsla och ställ upp om en kompis har det tufft.

 

 

Horoskop för stjärntecknet Oxen

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Det tycks bli en bra vecka för dig att sätta dig in i svåra ämnen i skolan och du får tid över att ägna dig åt sådant som du själv tycker är givande. Mycket tyder på att du tänker nytt på fritiden och satsar på kreativa aktiviteter. Amor skapar fina förutsättningar för både upptagna och fria tvillingar att skapa trygghet i romantiska relationer.

Dubbelkolla ett hett skvaller, innan du väljer sida.

 

 

Horoskop för stjärntecknet Oxen

KRÄFTAN 22/6-22/7

Det verkar bli en vecka som gynnar praktiskt arbete. Du är extra duktig i skolan när du får jobba med händerna och du skapar ordning och reda omkring dig. Du upptäcker att du och en bekant har ett gemensamt intresse och det gör er till tajtare kompisar. Mycket tyder på att Amor ser till att det händer roliga och oväntade saker på kärleksfronten.

Bra tid att knyta ihop lösa trådar och vända blad.

 

 

Horoskop för stjärntecknet Oxen

LEJONET 23/7-22/8

Stjärnornas påverkan gör dig framåt i skolan. Och du tycks få in rätt rutiner när det gäller att plugga. Du verkar få möjlighet att göra allvar av en av dina drömmar, kanske tillsammans med en kompis. Bara för att du är ihop med någon eller har kollat in en sötnos, är du ju inte livegen. Det går utmärkt att vara självständig och kär – samtidigt.

Låt inte andra köra med dig – sätt dina egna gränser.

 

 

Horoskop för stjärntecknet Oxen

JUNGFRUN 23/8-23/9

Stjärnorna spår att veckan inte blir helt konfliktfri. Det tycks bli skarpt läge i skolan, men samtidigt kan du få mycket gjort om du riktar din energi på rätt saker i plugget. Kompisarna är din trygga punkt – så ta hand om dina sociala relationer. Kärleksplaneten Venus tycks påverka ditt tecken extra mycket. Bjud in passionen i din tillvaro.

Om du anstränger dig lite extra får du dubbelt tillbaka.

 

 

Horoskop för stjärntecknet Oxen

VÅGEN 24/9 – 23/10

Låt inte dina negativa tankar om vad du kan och inte kan, hindra dig i skolan. Begränsningar är till för att övervinnas. Du klarar mycket mer än du tror. Fritiden blir jätterolig och mycket tyder på att du blir bjuden på en fest i helgen. Romantiska relationer tycks stå i centrum just nu. Du har tur i kärlek, så passa på att ta egna initiativ.

Med ett öppet sinne hittar du de bästa lösningarna.

 

 

Horoskop för stjärntecknet Oxen

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

En glad nyhet i skolan skakar om gamla trista rutiner och du ser fram emot att gå till plugget varje dag. Stjärnorna utfärdar en varning för gräl med kompisar eller familjemedlemmar. Ligg lågt till en början när det uppstår konflikter och var lyhörd för andras känslor. Inga moln tycks dyka upp på din kärlekshimmel om du är öppen för kompromisser.

Ge dig tid att hänga med personer som får dig att må bra.

 

 

Horoskop för stjärntecknet Oxen

SKYTTEN 23/11-21/12

Stämningen kan bli laddad i skolan. Stjärnorna tipsar dig att undvika känslosamma diskussioner om du inte har koll på läget. Höj din röst först när du är säker på din sak. Fritiden blir avkopplande och du har extra kul ihop med en riktigt nära kompis. Amor skapar flirtiga vibbar omkring dig. Både fria och upptagna skyttar får en romantisk vecka.

Din framgångskurva ökar om du sätter upp tydliga mål.

 

 

Horoskop för stjärntecknet Oxen

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Starka krafter kan krocka med varandra i skolan. Men stå på dig och fega inte ur även om du måste ta ett jobbigt beslut. Mycket tyder på att du träffar en ny kompis som du klickar med från första ögonkastet. Amor säger ja till nyheter som gynnar den romantiska biten av ditt liv. Tänk efter vad du vill och se till att skapa en positiv förändring.

Kloka val ger tillvaron en ny och spännande riktning.

 

 

Horoskop för stjärntecknet Oxen

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Mycket tyder på att en lärare har sett din potential och ger dig nya uppgifter och mer ansvar i skolan. Om du räcker ut en hand mot en kompis som känner sig ensam och övergiven, kan du se fram emot en livslång vänskap. Kärleken tycks inte vara det viktigaste i ditt liv just nu. Men om du själv vill, bjussar Amor på romantiska stunder i helgen.

Du vinner på att ha nära kontakt med en konkurrent.

 

 

Horoskop för stjärntecknet Oxen

FISKARNA 20/2-20/3

Tempot i skolan tycks bli lugnt den här veckan och du får tid över att fördjupa kontakten med klasskompisarna. Du kan uppleva en konflikt mellan dina intressen och den övriga familjens intressen. Försök att hävda din rätt på ett lugnt sätt. Amor stärker din självkänsla och gör dig sexig för omvärlden. Det är med andra ord en bra vecka för kärlek.

Du tycks bli av med ett bekymmer och livslusten ökar.

 

 

Läs mer:

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque