Läs ditt horoskop för vecka 52 2018 här!

Läs ditt horoskop för vecka 52 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 52 2018 här.
horoskop-vecka-52-2018-VADUR

VÄDUREN 21/3 – 20/4

En person du inte träffar så ofta, dyker upp och bidrar till en fantastisk julstämning. Passa på att njut av ledigheten och dra ner på tempot nu när du har möjlighet att koppla av. Under juldagarna blir det mest umgänge med familj och släkt, men framåt helgen träffar du kompisarna. Mycket tyder på att du får en romantisk överraskning.

Försök att tänka positivt även om det kan kännas svårt.

 

 

horoskop-vecka-52-2018-OXEN

OXEN 21/4 – 20/5

Mycket tyder på att julen blir precis som du vill ha den, sköna dagar som ger trygghet och gemenskap. Samtidigt kan tankar på alla de som inte har det så bra, dyka upp. Kanske känner du till någon som du kan glädja med en hälsning. En romantisk pusselbit verkar falla på plats och det får dig att se ett nytt kärleksmönster, som är positivt för din del.

Var snäll mot dig själv och gör saker som du tycker om.

 

 

horoskop-vecka-52-2018-TVILLINGARNA

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Julhelgen blir fartfylld och lyckad. En mycket speciell julklapp gör dig jätteglad. Resten av veckan blir ganska lugn och du har äntligen tid att göra sådant du inte hunnit med under höstterminen. Är du på resande fot får du uppleva spännande saker. Stjärnorna uppmanar dig att följa ditt hjärta om du ställs inför ett komplicerat kärleksbeslut.

Välj nya riktningar om du börjar tappa inspirationen.

 

 

horoskop-vecka-52-2018-KRAFTAN

KRÄFTAN 22/6-22/7

Stjärnorna spår att du får en mysig jul, vare sig du firar den hemma eller på någon annan plats. En släkting blir mycket glad över en fin julklapp från dig. Om du ställs inför ett praktiskt problem, så använd din fantasi, så hittar du snabbt en smart lösning. Även om du inte träffar din älskling/flirt så ofta som du vill, så finns känslorna fortfarande där.

Dina åsikter spelar roll – säg högt vad du tycker.

 

 

horoskop-vecka-52-2018-LEJONET

LEJONET 23/7-22/8

Det tycks hända något spännande som gör att julen blir minnesvärd och rolig. Och det verkar som om tomten kommer med en efterlängtad julklapp. Planeternas position gynnar alla typer av relationer. I slutet av veckan känns det bra att träffa kompisarna. Veckan ser ut att bli romantisk och du får höra något som väcker ytterligare förhoppningar.

En förändring gör att en dröm kanske snart slår in.

 

 

horoskop-vecka-52-2018-JUNGFRUN

JUNGFRUN 23/8-23/9

Julhelgen, framförallt julafton, kan bli smått kaotisk, med mycket folk och hålligång, samtidigt trivs du toppenbra. En julklapp du ägnat mycket tid åt, gör succé. Slutet av veckan tycks bli mer fridfull och du får chans att ägna dig åt dina egna intressen och kompisar. När du har möjlighet att lägga tid på kärleken, så kan den utvecklas så som du vill.

Du är en viktig person – var stolt över dig själv.

 

 

horoskop-vecka-52-2018-VAGEN

VÅGEN 24/9 – 23/10

Planeternas påverkan gör dig praktiskt lagd. Om du släpper loss den här egenskapen, är du till stor hjälp under julens kalas och de andra där hemma blir impade av dig. En överraskande och personlig julhälsning gör dig rörd. Amor leker jultomte och tycks bjussa på en hel del kärlek.

Häng med kompisar som du litar på i vått och torrt.

 

 

horoskop-vecka-52-2018-SKORPIONEN

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Alla tecken pekar på att julen blir rolig och du mår bra av att mysa med familjen och träffa nära och kära, som du inte umgås med så ofta annars. Tomten tycks ha med sig något fint i sin säck som du önskat dig länge. I slutet av veckan är det läge att testa att göra något nytt. Det verkar vara dags att ta ett romantiskt beslut och sluta vela hit och dit.

Tro på att allt är möjligt och att du kan få vad du vill.

 

 

horoskop-vecka-52-2018-SKYTTEN

SKYTTEN 23/11-21/12

Allt kul som händer under julen gör dig på gott humör. En speciell julklapp får dig att inse att du är omtyckt. Efter alla släktträffar känns det mysigt att umgås med kompisarna i lugn och ro. Något du satsat mycket på under hösten, blir uppskattat. Saker som inte du rår över kan skilja dig från din älskling/flirt.

Analysera alla ledtrådar så ser du ett viktigt samband.

 

 

horoskop-vecka-52-2018-STENBOCKEN

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Julstämningen gör dig avslappnad och eventuella bekymmer och jobbiga tankar är som bortblåsta. Mycket tyder också på att du och en person som du bråkar ganska mycket med, blir sams och kommer närmare varandra. En gåva på julafton, som du inte väntat dig, gör dig jätteglad. Det ligger kärlek i luften och framförallt slutet av veckan blir romantisk.

Du är bra och förtjänar mycket kärlek och omtanke.

 

 

horoskop-vecka-52-2018-VATTUMANNEN

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Planeternas position får dig att måna om din omgivning, du vill att alla ska ha det bra. Ditt vänliga sätt skapar en trivsam atmosfär och det blir en lyckad jul. En kompis överraskar dig med en personlig julklapp. Veckan är som gjord för relationer, både vänskap och kärlek. Var öppen för nya kontakter och ge alla som verkar spännande en chans.

Förlåt dig själv och andra och tänk positiva tankar.

 

 

horoskop-vecka-52-2018-FISKARNA

FISKARNA 20/2-20/3

Stjärnornas påverkan ger dig en magisk julafton med många skratt och fin gemenskap. Firar du julen på någon annan ort är chansen stor att du lär känna nya vänner. Du trivs också bra på egen hand och ser till att ta hand om dig själv först. Enligt Amor mår ditt kärleksliv bra av att du låter ditt hjärta leda dig rätt.

Du är värdefull för den du är – inte för vad du gör.

 

 

Läs mer:

Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Av: Britt-Marie Rasque