horoskop-vecka-51-2018

Läs ditt horoskop för vecka 51 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 51 2018 här.
horoskop-vecka-51-2018-VADUR

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Det tycks bli en rolig skolvecka. Inga läxor och prov, men däremot annorlunda och roliga aktiviteter. Är plånboken tunn? Du behöver inte känna dig tvungen att köpa dyra julklappar, de bästa presenterna är de som det finns en personlig tanke bakom. Mysiga hemmakvällar stärker familjegemenskapen. Du får ett efterlängtat svar på en kärleksfråga.

Sträck ut en hand till en person som vill bli din vän.

 

 

horoskop-vecka-51-2018-OXEN

OXEN 21/4 – 20/5

Du och någon i klassen upptäcker gemensamma intressen och vänskapen börjar växa mellan er. Du får en välförtjänt belöning på avslutningen. En fest i slutet av veckan blir jätterolig. Att köpa julklappar är extra roligt om du shoppar ihop med kompisarna. Den du är ihop med eller flirtar med kan känna sig bortglömd. Se till att ägna tid åt hen.

Ibland är det bäst att släppa kontrollen och bara softa.

 

 

horoskop-vecka-51-2018-TVILLINGARNA

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Inga jobbiga krav stör dig i skolan och du har tid över åt att hänga extra mycket med kompisarna. Du får en fin överraskning på terminens sista skoldag. Försök att klara av julklappsinköpen i början av veckan, eftersom det blir stressigare ju närmare julen du kommer. Helgen tycks bli både festlig och romantisk. Fina kärleksord värmer i hjärtat.

Omge dig med bra personer – det får dig att må bra.

 

 

horoskop-vecka-51-2018-KRAFTAN

KRÄFTAN 22/6-22/7

Skolveckan blir lättsam och trevlig. Mycket tyder på att du får beröm på avslutningen för något bra du har gjort under terminen. Glöm inte bort en släkting som längtar efter en julhälsning från dig. Ett missförstånd kan uppstå mellan dig och en kompis. Red ut strulet innan julfirandet sätter i gång. Amor gynnar både fria och upptagna kräftor.

Hitta lugnet inom dig och låt inte andra stressa dig.

 

 

horoskop-vecka-51-2018-LEJONET

LEJONET 23/7-22/8

Skoldagarna innan jul blir skojiga. Är du inblandad i någon aktivitet under skolavslutningen går det jättebra. Gör klar en viktig julförberedelse redan i början av veckan, så kan du ta det lugnt framöver. En annorlunda julhälsning får dig på gott humör. Singeln tycks inleda en flirt på en fest. Du som är upptagen har det extra mysigt med din älskling.

Omtänksamma ord i rätt ögonblick kan göra underverk.

 

 

horoskop-vecka-51-2018-JUNGFRUN

JUNGFRUN 23/8-23/9

Du och en person i skolan tycks inte ha varit på samma våglängd under höstterminen. Men nu verkar ni äntligen få tillfälle att tala ut och allt känns mycket bättre. Tänk till lite extra när det gäller en julklapp till en mycket speciell person. En kompis överraskar dig på ett mysigt sätt. Släpp loss din romantiska sida och visa dina känslor öppet.

Med tolerans och godhet kommer du hur långt som helst.

 

 

horoskop-vecka-51-2018-VAGEN

VÅGEN 24/9 – 23/10

Det råder avslappnad stämning i plugget och du tycks uppnå något du strävat efter under höstterminen. Ett improviserat julmyspys blir roligt. Skriv en lista över det du ska göra inför julen, så riskerar du inte att glömma något. Misstankar kan sätta ditt kärleksliv i gungning i början av veckan. Men allt ordnar upp sig och helgen blir romantisk.

Håll inte tillbaka dina känslor – visa vad du tycker.

 

 

horoskop-vecka-51-2018-SKORPIONEN

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Tack vare ett grupparbete i skolan lär du känna nya, jättetrevliga personer. Om du har jobbat ambitiöst med dina studier under höstterminen, kan du räkna med att få lön för mödan. Släpp loss din fantasi när du köper julklappar. Kärleksfulla vibbar kan plötsligt uppstå mellan dig och någon ny. Härligt för singeln, men knepigt för dig som är upptagen.

Var tydlig, annars kan det uppstå onödiga missförstånd.

 

 

horoskop-vecka-51-2018-SKYTTEN

SKYTTEN 23/11-21/12

Mycket tyder på att det är något speciellt du vill göra i skolan innan jullovet. Om du ska lyckas, måste du våga ta en chansning. Låt dig inte dras med av julstressen, du hinner med allt du ska fixa ändå. Var extra gullig mot din familj och ladda med mycket kärlek inför julen. Planeternas position tyder på att Amor bjussar på romantiska inslag.

Att ha kontakt med dina inre känslor ökar måbra-känslan.

 

 

horoskop-vecka-51-2018-STENBOCKEN

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Tro på dig själv, så går det bra, om du ska göra något särskilt i skolan inför avslutningen. Du tycker om att fixa julstämning hemma. Och du får mycket gjort om du sätter i gång redan i början av veckan. En utekväll med kompisarna hinns också med. Amor tycks ge kärlekslivet extra glöd. Du är säker på dina känslor och den du gillar känner likadant.

Dela med dig av dina tankar – och lyssna även på andra.

 

 

horoskop-vecka-51-2018-VATTUMANNEN

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Stämningen i skolan präglas av förväntan inför lovet. Mycket tyder också på att du får bevis för att det lönar sig att plugga hårt. Stjärnornas påverkan gör dig fantasifull och du har förmågan att skapa personliga julklappar och hälsningar. Det är rätt läge för att skapa trygghet i fasta förhållanden och utveckla kontakten i begynnande romanser.

Snälla handlingar gör att du blir ännu mer omtyckt.

 

 

horoskop-vecka-51-2018-FISKARNA

FISKARNA 20/2-20/3

Något du oroat dig för inför skolavslutningen går mycket bättre än du tror och du drar en suck av lättnad. Du och en kompis har jätteroligt när ni ger er ut på julklappsjakt. Lita på din intuition när du talar med en person som behöver goda råd. Mycket tyder på att du inte riktigt har tid med kärlek nu. Men den finns där om du räcker ut handen.

Var förlåtande mot en person som ärligt ber om ursäkt.

 

 

Läs mer:

Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Av: Britt-Marie Rasque