horoskop-vecka-50-2018

Läs ditt horoskop för vecka 50 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 50 2018 här.
horoskop-vecka-50-2018-VADUR

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Mycket tyder på att du står inför något nytt i skolan. Bli inte orolig, förändringen kommer att leda till något positivt. Det är en bra vecka för vänskapliga relationer, så ta gärna kontakt med nya personer du vill bli kompis med. En fest i samband med lucia blir jätterolig. Kärlekslivet går in i en mer harmonisk fas som skapar trygghet och lycka.

Inga utmaningar är för stora – den som vågar den vinner.

 

 

horoskop-vecka-50-2018-OXEN

OXEN 21/4 – 20/5

Planeternas position ger dig kraft att plugga till 100 procent och en rejäl satsning på skolarbetet ger resultat snabbare än du tror. En överraskning runt Luciadagen gör dig lycklig. Mycket tyder på att du blir bjuden på en fest till helgen. Amors pilar träffar rätt i prick och såväl upptagna som singlarnas kärleksliv får fart.

Skjut upp viktiga beslut och tänk några varv till.

 

 

horoskop-vecka-50-2018-TVILLINGARNA

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Det händer något kul i skolan som gör dig pigg och stark. Passa på att planera nya mål inför vårterminen, nu när du känner dig energisk. Mycket tyder på att du och några kompisar utvecklar ett intresse som får fritiden att kännas meningsfull. Du tycks få ett fint uppdrag på Lucia. Det är en bra vecka att fördjupa och utveckla kärleksrelationer.

Ordning och reda hjälper dig att ge dina studier ett lyft.

 

 

horoskop-vecka-50-2018-KRAFTAN

KRÄFTAN 22/6-22/7

Planeternas påverkan lockar fram dina bästa sidor i skolan och du lyckas bra med något du oroat dig för i skolan. En kompis ställer sig på din sida och visar att hen är en sann vän. Ett luciafirande blir mycket roligare än du väntat dig. När det gäller kärleken är det viktigt att du är uppmärksam och lyhörd för både dina egna och andras behov.

En spännande person kan öppna nya möjligheter för dig.

 

 

horoskop-vecka-50-2018-LEJONET

LEJONET 23/7-22/8

Arbetar du flitigt i skolan, kommer du en bra bit närmare dina mål, hur de än ser ut. Ju mer du engagerar dig i dina studier, desto meningsfullare känns det. Planeternas position gynnar allt som handlar om familjen och ditt hem. Luciafirandet blir extra mysigt. Amor ser till att det är perfekt läge att skapa trygga och lugna kärleksrelationer.

Låt inte andras önskningar stjäla din energi och tid.

 

 

horoskop-vecka-50-2018-JUNGFRUN

JUNGFRUN 23/8-23/9

Mycket tyder på att du avslutar ett stort projekt i skolan och det tycks gå bra. Du sätter i gång och planerar inför nästa termin i skolan, det är alltid bra att ligga ett steg före. Du kommer närmare en av dina kompisar och ni det har roligt ihop. En dröm tycks gå i uppfyllelse på luciadagen. Kärleken lyser upp i vintermörkret.

Ta emot förändringar som kan leda till ökad frihet.

 

 

horoskop-vecka-50-2018-VAGEN

VÅGEN 24/9 – 23/10

Sikta mot stjärnorna i skolan. Gör du ditt bästa, så når du förr eller senare dina mål. Det är en jättebra period att engagera dig i dina kompisar, speciellt om ni har gemensamma intressen. Mycket tyder på att du får en spännande festinbjudan. Amor gynnar dig som är född i vågens tecken. Och mycket tyder på att luciadagen blir extra romantisk.

Praktiskt tänk ger smarta lösningar på knepiga problem.

 

 

horoskop-vecka-50-2018-SKORPIONEN

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Ett ärligt samtal tycks förbättra relationen mellan dig och en viktig person på skolan. Det verkar som om du måste släppa taget om ett gammalt och ointressant fritidsintresse, för att få tid över till något som är mycket roligare. Är du framåt och tar vara på dina chanser, blir en luciafest jättekul. En plötslig kärleksförklaring gör dig lycklig.

Haka inte upp dig på småsaker utan se till helheten.

 

 

horoskop-vecka-50-2018-SKYTTEN

SKYTTEN 23/11-21/12

Ett oväntat möte med en fascinerande person i skolan får dig att upptäcka nya alternativ när det gäller dina studier. Någon du trodde hade glömt bort dig, skickar en fin hälsning. Stå emot grupptryck när du umgås med kompisarna under ett luciafirande. Var uppmärksam på kärlekssignaler från någon oväntad som ännu inte vågat visa sina känslor öppet.

Avslöja inga hemligheter för folk du inte känner så väl.

 

 

horoskop-vecka-50-2018-STENBOCKEN

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Var inte blyg, utan kasta dig in i viktiga diskussioner i skolan. Dels impar det på lärarna och dels kan dina kloka åsikter få andra att tänka om. En uppgift under luciafirandet gör dig stolt. Är det en fest på gång, så tycks den blir jätterolig. Om kärlekslivet har varit trassligt den senaste tiden, så tycks allt ordna sig igen till det bästa.

Vänta inte på bättre tider – förverkliga en dröm nu.

 

 

horoskop-vecka-50-2018-VATTUMANNEN

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Det verkar vara mycket på gång i skolan, inte bara sånt som har med studierna att göra, utan också festliga grejer som du verkligen gillar. Du tycks också vara aktiv hemma och du har det mysigt ihop med familjen. I samband med lucia inträffar det något annorlunda som gör dig på gott humör. Tänk på dig själv i första hand när det handlar om kärlek.

Kompisar är viktigt – så satsa på dina relationer.

 

 

horoskop-vecka-50-2018-FISKARNA

FISKARNA 20/2-20/3

Får du chansen, så koncentrera dig på konstnärliga saker i skolan, det är din grej, enligt stjärnorna. Kanske dags att hänga lite med familjen? Ni får det jättetrevligt ihop om ni ägnar er åt julmys. Du får beröm för något bra du gör på lucia. Mycket tyder på att du ställs inför ett romantiskt beslut. Ta tid på dig och låt ingen jäkta på dig.

När du bryr dig om andra ökar också din självkännedom.

 

 

Läs mer:

Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Av: Britt-Marie Rasque