horoskop-vecka-5-2019

Läs ditt horoskop för vecka 5 2019 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 5 2019 här.
horoskop-vecka-5-2019-VADUR

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Planeternas position kan göra dig lite okoncentrerad i skolan i början av veckan. Från onsdag och framåt känner du dig i balans igen och har lätt för att ta till dig nya kunskaper. Du tycks säga eller göra något som får en populär person att lägga märke till dig. Lyssna på ett kärleksråd från någon som vill dig väl.

Ibland måste man gå vidare – även om det känns svårt.

 

 

horoskop-vecka-5-2019-OXEN

OXEN 21/4 – 20/5

Du klarar dig bra i skolan om du arbetar flitigt i din egen takt, trots att det är stressigt omkring dig. Om din motivation att plugga smittar av sig på en klasskompis, får du extra mycket uppskattning av dina lärare. Singeln har chans att få djupare kontakt med den du gillar på en fest. Romantiska ord skapar kärlek och tillit i fasta relationer.

Du mår bra av att engagera dig i intressanta frågor.

 

 

horoskop-vecka-5-2019-TVILLINGARNA

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Det verkar som om du blir erbjuden ett eftertraktat uppdrag i skolan. Även om det känns pirrigt ska du förstås tacka ja. Början av veckan handlar mycket om att hitta rätt balans i dina relationer. Du kommer bra överens med de flesta, men undvik personer som vill kontrollera och påverka dig. Humor och glada leenden gör dig till en kärleksmagnet.

En fin dröm kan gå i uppfyllelse snabbare än du tror.

 

 

horoskop-vecka-5-2019-KRAFTAN

KRÄFTAN 22/6-22/7

Planeternas position gör dig glad och ivrig. Men ta det lugnt i en viktig skolfråga. Tänk till och väg fördelar mot nackdelar, innan du väljer riktning. Du gör något kul som du sett fram emot länge. Ställ inte för höga krav på dig själv när det gäller kärlek, det kan krångla till dina relationer. Du duger precis som den du är.

Dissa inte andras råd – det är bra med nya perspektiv.

 

 

horoskop-vecka-5-2019-LEJONET

LEJONET 23/7-22/8

Tappa inte tålamodet om något i skolan inte går så snabbt som du vill. Ibland måste saker och ting ta tid för att mogna. Ett gemensamt intresse gör att du och en kompis är på samma våglängd och ni har jätteroligt ihop. Du behöver inte slösa tid på att grubbla över framtida kärleksfrågor. Lev i stället i nuet och njut av alla romantiska stunder.

Med extra kraft och vilja övervinner du ett hinder.

 

 

horoskop-vecka-5-2019-JUNGFRUN

JUNGFRUN 23/8-23/9

Mycket tyder på att skolveckan inleds med viktiga och intressanta samtal som väcker spännande framtidsdrömmar hos dig. Du mår som allra bäst om fritiden är aktiv. Att vara ute i friska luften ger dig en extra kick. Det verkar som om ditt kärleksliv blir lite mer stabilt. Är du sugen på romantik, så var öppen med dina känslor och visa vad du vill.

Backa inte – du växer i styrka när du antar nya utmaningar

 

 

horoskop-vecka-5-2019-VAGEN

VÅGEN 24/9 – 23/10

Det finns tyvärr inga snabba lösningar för att lyckas i skolan, nu är det väldigt viktigt att du är noggrann och reflekterande. Du och en kompis kommer på ett smart förslag på hur er fritid ska bli ännu roligare. Se till att förverkliga er goda idé. Ett kärleksfullt meddelande får både dig som är fri och dig som är upptagen att känna dig uppskattad.

Fina handlingar kan betyda mer än vackra löften.

 

 

horoskop-vecka-5-2019-SKORPIONEN

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Att stå för dina egna åsikter och inte bara följa strömmen, ger dig fördelar i skolan. Nya möjligheter öppnar sig för dig som idrottar eller med i en förening. Fritidsintressen tycks också påverka ditt kärleksliv. Singeln kan träffa någon ny tack vare din favoritsyssla. Du som är upptagen kommer närmare din älskling om ni har en gemensam hobby.

Säg nej om någon försöker utnyttja din generösa natur.

 

 

horoskop-vecka-5-2019-SKYTTEN

SKYTTEN 23/11-21/12

Stjärnorna tipsar att det är läge att plugga seriöst. Det du gör nu i skolan spelar stor roll inför kommande studier. Livet är förstås inte bara läxor och prov. Det verkar som om helgen blir aktiv och jätterolig. En kärleksfull komplimang stärker ditt självförtroende och ger dig det mod som krävs för att ta första steget i en romantisk situation.

Du har flyt – passa på att förverkliga ditt drömprojekt.

 

 

horoskop-vecka-5-2019-STENBOCKEN

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Risken finns att du sårar andra i skolan om du reagerar alltför känslomässigt. Behärska dig och tänk innan du pratar, även om du blir upprörd. I slutet av veckan tycks du vara mer balanserad och du gör något bra som ger dig positiv uppmärksamhet. Du som är upptagen får kärleksfulla stunder ihop med din älskling. Singeln tycks ha en romans på gång.

Var ärlig i alla lägen. Även vita lögner kan skapa trubbel.

 

 

horoskop-vecka-5-2019-VATTUMANNEN

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Om du är hjälpsam och ställer upp för andra i skolan, kan du räkna med en välförtjänt och fin belöning. Det tycks vara en positiv period för vänskapliga relationer, men även för att utveckla dina egna intressen. Ett romantiskt gräl kan blossa upp på grund av en dum bagatell. Men du försonas med din älskling eller flirt, om ni möts på halva vägen.

Du lyckas bra med allt som kräver praktiska talanger.

 

 

horoskop-vecka-5-2019-FISKARNA

FISKARNA 20/2-20/3

Planeternas position gynnar ditt logiskt tänkande i skolan och även om du tycker matte är svårt, så tycks du ta ett steg framåt i det här ämnet. En kompis som känner sig lite bortglömd längtar efter ett livstecken från dig. Hör av dig till hen. Om du måste ta ett beslut i en kärleksfråga, så lita på din goda intuition. Den leder dig alltid rätt.

Ensam är inte stark – släpp in andra i ditt liv.

 

 

Läs mer:

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque