horoskop-vecka-48-2018

Läs ditt horoskop för vecka 48 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 48 2018 här.
veckohoroskop-vaduren-vecka-48-2018

VÄDUREN 21/3 – 20/4

En person i skolan som du inte varit så förtjust i, visar sig vara jättetrevlig och hen kan bli en värdefull kontakt för din del. Det är en jättebra tid för att både träffa nya vänner och att fördjupa relationerna med gamla kompisar. Du kan stöta på motstånd när det handlar om kärlek. Kanske det är dags att vara mer lyhörd och att kompromissa.

Var noga med detaljerna och undvik genvägar i skolan.

 

 

veckohoroskop-oxen-vecka-48-2018

OXEN 21/4 – 20/5

Stjärnorna gör dig mer tävlingsinriktad i skolan och du vill gärna visa vad du kan. Det uppskattas förstås av lärarna. Det verkar som om du lär känna en spännande person på fritiden som är rolig att diskutera viktiga frågor med. Det är en bra tid för att ta hand om dig själv och bli piggare. Mycket tyder på att Amor ger ditt kärleksliv ett lyft.

Tänk på andra – men ge inte upp för mycket av dig själv.

 

 

veckohoroskop-tvillingarna-vecka-48-2018

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Stjärnornas påverkan gör dig extra påhittig och social, därför går det bra för dig när du grupparbetar i skolan. Du får chans att visa att du ställer upp för vänner när de behöver det som bäst. Och du kan se framemot att få mycket tacksamhet tillbaka. Ditt kärleksliv kanske inte går exakt i den riktning som du har tänkt dig. Men du blir nöjd ändå.

Det är rätt tid att äntligen ta beslut i en viktig fråga.

 

 

veckohoroskop-kraftan-vecka-48-2018

KRÄFTAN 22/6-22/7

Det verkar som om du lämnar en förvirrad period bakom dig och du tycks få större inblick i och förståelse för viktiga händelser i skolan. Stjärnorna tipsar dig att ta det lugnt på fritiden, ladda batterierna och att hänga med kompisar. Det är alltid bra att vara öppen när det handlar om kärlek och romantik. Var tydlig med dina känslor och drömmar.

Små förändringar i rutinerna kan öka din må bra-faktor.

 

 

veckohoroskop-lejonet-vecka-48-2018

LEJONET 23/7-22/8

Risken finns att det kan uppstå onödiga motsättningar i skolan på grund av missuppfattningar. Så tänk efter innan du pratar och var uppmärksam på hur du uttrycker dig. Planeternas position gynnar både vänskapliga och romantiska relationer. Du har lätt för att knyta nya kontakter och även för att stärka banden i förhållanden som redan existerar.

Ha höga, men realistiska, förväntningar på dig själv.

 

 

veckohoroskop-jungfrun-vecka-48-2018

JUNGFRUN 23/8-23/9

Du kan få en känsla av att du har kört fast i skolan. Men det är ju så att ibland utvecklas man snabbt och ibland går det lite saktare. Det händer något bra på fritiden som ger dig mer ansvar. Tro på dig själv och släpp fram dina ledaregenskaper. Amors påverkan gör att ditt kärleksliv är i utmärkt balans.

Var utåtriktad och öppen för trevliga bekantskaper.

 

 

veckohoroskop-vagen-vecka-48-2018

VÅGEN 24/9 – 23/10

Du verkar vara inne i en positiv fas i skolan. Passa på att utvidga dina intresseområden och lär känna nya personer som kan bli viktiga för dina fortsatta studier. Fritiden blir aktiv om du rensar bort saker som redan är avslutade, så att du får tid för nya projekt. Det tycks vara romantiska utmaningar på gång som får kärlekstemperaturen att öka.

Om du är omtänksam mot andra blir du ännu mer populär.

 

 

veckohoroskop-skorpionen-vecka-48-2018

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Du ökar din lyckofaktor om du koncentrerar dig på det som funkar i skolan och inte låter tankar på det som är jobbigt ta över. Väg för- och nackdelar mot varandra innan du tar ett viktigt beslut om din fritid. Ingen kärleksrelation är perfekt. Även om man älskar någon finns det alltid saker man irriterar sig på. Så acceptera din vän som hen är.

Ett spontant möte ger spännande och goda erfarenheter.

 

 

veckohoroskop-skytten-vecka-48-2018

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har det som krävs för att få framgång i skolan – så plocka fram dina starka sidor och visa vad du kan. En nykomling i ditt kompisgäng gör att det känns extra roligt att umgås med dem. En mysig present gör dig glad. Amor gynnar dig som är skytt, så släpp eventuell oro över en romantisk fråga och titta i stället framåt med glädje och förhoppning.

En efterlängtad dröm kan uppfyllas om du är lyhörd.

 

 

veckohoroskop-stenbocken-vecka-48-2018

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Skolveckan tycks börja lugnt, men efter ett tag ökar kraven. Om du är bra förberedd klarar du utmaningarna utan problem. Trots höstrusket är långpromenader ett bra sätt att ladda batterierna. Ditt kärleksliv verkar blomstra. Du som är upptagen känner dig pirrig och trygg på samma gång ihop med din vän. Singelns flirt kan utvecklas till en romans.

Ny förståelse kan hjälpa dig att lösa ett utdraget tjafs.

 

 

veckohoroskop-vattumannen-vecka-48-2018

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Det verkar bli en intensiv skolvecka. Du fixar dina studier utan problem med hjälp av smarta rutiner som hjälper dig att hålla ordning på alla uppgifter. Fritiden blir också ganska aktiv. Du hinner med det mesta, men avsluta alltid det du påbörjat innan du inleder nya projekt. Amor gör dig extra tilldragande och din kärlekskurva pekar brant uppåt.

Ge dig tid att fundera över vad du vill ha ut av livet.

 

 

veckohoroskop-fiskarna-vecka-48-2018

FISKARNA 20/2-20/3

Du utvecklas på rätt sätt i skolan genom samarbete och gemenskap. Så se inte dina klasskompisar som konkurrenter utan som värdefulla medhjälpare. Du har många kompisar, men det finns alltid plats för fler. Så var nyfiken och öppen när trevliga personer söker kontakt med dig. Det tycks bli en bra kärleksvecka. Amor gör dig framåt och attraktiv.

Ge aldrig upp – bakom mörka moln tittar solen alltid fram.

 

 

Läs mer:
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash