horoskop-vecka-47-2018

Läs ditt horoskop för vecka 47 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 47 2018 här.
veckohoroskop-vaduren-vecka-47-2018

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Undvik missförstånd och konflikter i skolan och försök i stället att skapa balans. Sök dig till klasskompisar som du gillar och som tänker som du. En spontan utekväll blir jättekul. Du som är fri och på jakt efter en älskling ska vara öppen för spontana, romantiska möten. Fasta relationer får en kick om du och din älskling gör roliga saker ihop.

Ett problem försvinner om du är öppen för nya lösningar.

 

 

veckohoroskop-oxen-vecka-47-2018

OXEN 21/4 – 20/5

Även om du vill, kan du inte alltid gå din egen väg i skolan. Så försök att vara öppen för andras åsikter och möt dem på halva vägen. Du tycks ta ett jättekliv framåt i en idrott eller något fritidsintresse. Planeternas position får dig bygga romantiska luftslott. Men varför bara fantisera? Ta nya tag och försök att förverkliga dina kärleksplaner.

En spännande nystart gör dig glad och förhoppningsfull.

 

 

veckohoroskop-tvillingarna-vecka-47-2018

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Ägna extra tid i skolan åt ämnen som du gillar. Det ger dig nya insikter och får skolan att kännas meningsfullt. Planeternas position ger fina möjligheter för mysigt häng med kompisarna. Och du kan konsten att få kompisar som är osams att bli vänner igen. Ju mer du ger av dina känslor i en kärleksrelation eller till en ny flirt, desto bättre går det.

Slit inte för hårt – håll en bra balans mellan plugg och fritid.

 

 

veckohoroskop-kraftan-vecka-47-2018

KRÄFTAN 22/6-22/7

Kloka och erfarna personer i skolan kan hjälpa dig på bästa sätt mot dina mål och drömmar. Lyssna och lägg deras råd på minnet. Det är en bra vecka för sociala kontakter och du har lätt för att knyta nya kontakter. Stjärnorna spår att det kan dyka upp en ny person i den fria kräftans liv. Du som är upptagen kan ta din kärleksrelation till en ny nivå.

Underskatta inte en motståndare. Hen är tuffare än du tror.

 

 

veckohoroskop-lejonet-vecka-47-2018

LEJONET 23/7-22/8

Gå varsamt fram om det är nya projekt och ämnen på gång i skolan. Var noggrann och ta inga risker. Fritiden blir intensiv, du har roligt ihop med kompisarna och du gör även trevliga saker på egen hand och med familjen. Planeternas position kan skapa irritation i kärlekslivet. Men om du behärskar ditt humör och försöker leva i nuet, går det bra ändå.

Du får energi av att utveckla dina intressen.

 

 

veckohoroskop-jungfrun-vecka-47-2018

JUNGFRUN 23/8-23/9

Mycket tyder på att det är en bra vecka för dig som vill fördjupa dina kunskaper i skolan. Välj din egen studieväg och låt inte klasskompisar sänka din ambitionsnivå. Försök att dela din fritid mellan kompisarna och familjen. Mysiga kvällar med dem där hemma, svetsar er samman ännu mer. Att prata om viktiga saker får ditt kärleksliv att blomstra.

Du får hjälp av en person som du inte väntade dig.

 

 

veckohoroskop-vagen-vecka-47-2018

VÅGEN 24/9 – 23/10

Även om du vill ha full fart både i skolan och på fritiden, ska du inte ta på dig för många uppdrag. Känn efter var din gräns går och lyssna på din kropps signaler. På kvällarna och i helgen bör du fokusera på dig själv. Planeternas position öppnar upp för romantiska möjligheter i kärlekslivet för både fria och upptagna vågar.

Dags att inleda en bra rutin och avsluta en dålig ovana.

 

 

veckohoroskop-skorpionen-vecka-47-2018

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Räkna med intensiva och krävande dagar i skolan. Se till att du får tillräckligt med sömn. Ett gemensamt fritidsintresse gör att du och en kompis kommer ännu närmare varandra. Början av veckan blir kanske inte så romantisk. Men i helgen tycks det hända saker som kan förverkliga dina kärleksdrömmar.

Det är bra att driva på, men ibland måste man kompromissa.

 

 

veckohoroskop-skytten-vecka-47-2018

SKYTTEN 23/11-21/12

Det verkar som om det finns risk för en maktkamp bland klasskompisarna i skolan. Stjärnorna råder dig att försöka hålla dig utanför bråket och hänga med neutrala personer. Det är en bra vecka för sköna hemmakvällar med familjen. En fest i helgen kan bli jätterolig. Mycket tyder på att du får ett efterlängtat och romantiskt besked som gör dig nöjd.

Släpp loss din fantasi och öppna dig för nya saker.

 

 

veckohoroskop-stenbocken-vecka-47-2018

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Planeternas påverkan ger dig en extra dos energi i skolan och du klarar dig bra och har lätt för att lära. Du trivs hemma med familjen och du behöver inte ha dåligt samvete för att du inte vill träffa kompisarna varje kväll. Du som är fri ska inte bli förvånad om det uppstår romantiska vibbar mellan dig och en kompis. Amor stärker fasta relationer.

Avslöja inga hemligheter för personer du inte känner väl.

 

 

veckohoroskop-vattumannen-vecka-47-2018

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Mycket tyder på att det är läge att knyta nya och viktiga kontakter i skolan. Var öppen för bekantskaper som kan hjälpa dig att nå dina mål. Det kan inträffa något överraskande som gör relationen mellan dig och en kompis ännu starkare. En utflykt i helgen blir rolig. En romantisk upplevelse i början av veckan får dig att bli på kärleksfullt humör.

För snabba beslut kan orsaka missförstånd.

 

 

veckohoroskop-fiskarna-vecka-47-2018

FISKARNA 20/2-20/3

Lita på din magkänsla och låt den leda dig rätt, om du ställs inför ett val i skolan. Välj det som passar dig, i stället för att göra som alla andra. Mycket tyder på att du är tilldragande som en magnet, både när det gäller kompisar och beundrare. Du som är singel tycks hamna i en romantisk situation. Fasta relationer blir ännu kärleksfullare.

Lämna din bekväma zon en stund och möt nya möjligheter.

 

 

Läs mer:
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash