Läs ditt horoskop för vecka 46 2018 här!

Läs ditt horoskop för vecka 46 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 46 2018 här.
veckohoroskop-vaduren-vecka-46-2018

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Planeternas påverkan sätter fart på din fantasi och kreativitet och det ger dig fördelar när du grupparbetar i skolan. Det är en styrka att våga visa sig sårbar och känslig, i stället för att alltid låtsas vara tuff. Om du tycker att kärlekslivet känns enformigt, så sitt inte bara och vänta på att något ska hända. Ta egna romantiska initiativ.

Vänliga ord gör att du kommer längre.

 

 

veckohoroskop-oxen-vecka-46-2018

OXEN 21/4 – 20/5

Var öppen för det som händer i skolan. Om du håller dig framme kan fina chanser, som rör studierna, dyka upp. Du och en kompis verkar vara lite irriterade på varandra. Kanske har ni umgåtts för mycket? Ta en paus i några dagar, så blir det bra mellan er igen. Amors påverkan gör dig flirtigare än vanligt, vilket skapar ett spännande kärleksliv.

Samarbete och gemenskap med andra gör dig trygg och stark.

 

 

veckohoroskop-tvillingarna-vecka-46-2018

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Det mesta kretsar kring skolan nu och eftersom du vill ha total koll, underlättar det att du skriver listor på allt som ska göras. Mycket tyder på att du och kompisarna sätter i gång med en rolig grej på fritiden. Ju mer ni samarbetar, desto tajtare vänner blir ni. Nöj dig inte med att dagdrömma om kärlek. Satsa på romantik i verkliga livet.

Efterlängtade förändringar ger dig chans att ställa krav.

 

 

veckohoroskop-kraftan-vecka-46-2018

KRÄFTAN 22/6-22/7

Mycket tyder på att du lärt dig en nyttig läxa av ett misstag i skolan och att du nu är i full gång igen med skolarbetet. En kompisrelation som känts seg ett tag, får plötsligt en vitamininjektion och allt känns bra igen. När det gäller kärlek ska du satsa på personer som du kan skratta tillsammans med.

Intressant information får dig att upptäcka sanningen.

 

 

veckohoroskop-lejonet-vecka-46-2018

LEJONET 23/7-22/8

Om du släpper fram dina dolda talanger i skolan, så kommer studierna att kännas mycket mera meningsfulla. Backa inte om en kompis vill diskutera något viktigt med dig, ett förtroendefullt samtal fördjupar kontakten mellan er. Amor har en romantisk överraskning på lut åt både fria och upptagna lejon och det piggar garanterat upp i novembermörkret.

Låt inte sårad stolthet stoppa dina spännande planer.

 

 

veckohoroskop-jungfrun-vecka-46-2018

JUNGFRUN 23/8-23/9

Ta emot goda råd från en lärare som vill hjälpa dig att maxa din kapacitet i ett visst ämne. Mycket tyder på att ditt sociala liv blomstrar och precis som du, har många av dina kompisar spännande personligheter. Planeternas påverkan gör dig kärleksfull och glad. Och det skapar en romantisk stämning och goda förutsättningar för oväntade kärleksmöten.

Undvik impulsiva val – tänk i stället igenom dina beslut.

 

 

veckohoroskop-vagen-vecka-46-2018

VÅGEN 24/9 – 23/10

Mycket tyder på att roliga lärare och annorlunda lektioner gör att skolan känns kul och omväxlande. Ett viktigt samtal eller möte ger din självkänsla en kick. Stjärnorna påverkar dina relationer på ett väldigt positivt sätt och såväl kompiskontakter som romantiska förbindelser får ett uppsving. Inga svartsjuka tankar förmörkar din kärlekshimmel.

Oroa dig inte i onödan – ta vara på alla glädjestunder.

 

 

veckohoroskop-skorpionen-vecka-46-2018

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Din relation till en ganska sträng lärare förbättras och ni får större förståelse för varandra. Du tycks få kraft att bryta sociala mönster och skapa förändringar som leder till mer givande kompiskontakter för din del. Bli inte besviken om dina romantiska planer inte går i lås genast. Har du tålamod och väntar troget, kommer Amor att belöna dig.

Att ställa upp för andra är nyckeln till äkta kamratskap.

 

 

veckohoroskop-skytten-vecka-46-2018

SKYTTEN 23/11-21/12

Mycket tyder på att du får en ny känsla av sammanhang i skolan. Det verkar som om en viktig pusselbit faller på plats och sådant som varit oklart blir plötsligt tydligt. Var inte rädd för att lätta ditt hjärta för familjemedlemmar och kompisar, de lyssnar gärna på dig. Att ta sig tid till djupa samtal som ger ökad förståelse gynnar också kärleken.

Hårt arbete kan ge snabbare resultat än det verkar.

 

 

veckohoroskop-stenbocken-vecka-46-2018

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Det är viktigt att du visar dig intresserad i skolan och tar vara på möjligheter som kan utveckla dina kunskaper. Känn dig inte tvingad att planera din fritid i detalj, ta dagen som den kommer och träffa kompisar som gillar dig för den du är. Var extra tydlig när det handlar om romantiska känslor. Annars kan missförstånd orsaka kärlekstrubbel.

Totalt kaos kan faktiskt leda till positiva lösningar.

 

 

veckohoroskop-vattumannen-vecka-46-2018

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Bli inte stressad över en medtävlare i skolan, kämpa på. Och du gör faktiskt ännu bättre ifrån dig om du känner att du har fått konkurrens. En släkting söker kontakt och vill gärna umgås lite mer med dig. Romantik kan uppstå mellan dig som är singel och en person i din närhet. Du som är upptagen har det bra med din älskling.

Om någon sträcker ut en hjälpande hand så ta emot den.

 

 

veckohoroskop-fiskarna-vecka-46-2018

FISKARNA 20/2-20/3

Stjärnorna spår att det går bra i skolan. Om du anstränger dig extra mycket, kommer en lärare att visa att hen lägger märke till och uppskattar dina prestationer. Du känner dig energisk och positiv på fritiden och du hinner göra sådant som släpat efter. När det handlar om kärlek så ska du inte gå efter utseendet, det är personens inre som räknas.

Bjud på dig själv så får du vänskap och glädje tillbaka.

 

 

Läs mer:
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash