horoskop-vecka-45-2018

Läs ditt horoskop för vecka 45 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 45 2018 här.
veckohoroskop-vaduren-vecka-45-2018

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Nya och intressanta kunskaper i skolan ger dig inspiration att lära dig ännu mer i ett speciellt ämne. Det verkar hända något roligt i familjen som ger er extra energi och svetsar er samman ytterligare. Stjärnorna spår att det är en bra tid för romantik. Både fria och upptagna vädurar verkar känna sig harmoniska och öppna för kärlek.

Släpp taget om sådant som inte spelar någon roll längre.

 

 

veckohoroskop-oxen-vecka-45-2018

OXEN 21/4 – 20/5

Mycket tyder på att du har laddat batterierna under lovet och att du är sugen på att lära dig så mycket som möjligt. Om du hamnar i en valsituation ska du absolut ge dig tid att tänka till ordentligt, annars riskerar du att ta ett beslut som du kanske ångrar sedan. Kompromissa inte i kärlek. Bara den bästa är god nog för dig.

Var modig och visa äkta känslor vid rätt tillfälle.

 

 

veckohoroskop-tvillingarna-vecka-45-2018

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Mycket tyder på att du möter utmaningar i skolan som kräver både tid och kraft, så slösa inte energi på sådant som inte är så viktigt. Räkna med en hel del umgänge med kompisarna, kanske till och med en trevlig biokväll. Det verkar som om en gammal kärlek från förr dyker upp. Om personen förändrats till det bättre kanske hen är värd en ny chans?

Nya kunskaper kan skapa större tolerans och förståelse.

 

 

veckohoroskop-kraftan-vecka-45-2018

KRÄFTAN 22/6-22/7

Vem som helst kan göra fel, så ge inte upp om du skulle råka missa något viktigt i skolan. Det är bara att resa sig och ta nya tag. Planeternas position gynnar vänskapliga relationer och du känner verkligen att du har många och trogna kompisar. Var uppmärksam på dina känslor när det handlar om kärlek och låt inte andras behov gå före dina egna.

Tro på din förmåga och gör något som impar på andra.

 

 

veckohoroskop-lejonet-vecka-45-2018

LEJONET 23/7-22/8

Mycket tyder på att en lärare blir imponerad när du visar oväntade kunskaper i ett svårt ämne. Ditt sociala liv tar rejäl fart om du hänger med okomplicerade och lättsamma kompisar som inte krånglar till saker och ting. Var inte för snabb i en kärleksfråga. Ibland är det viktigt att dra ner på tempot och lägga märke till små, men viktiga detaljer.

Ett vänligt ord kan bli början på en vacker vänskap.

 

 

veckohoroskop-jungfrun-vecka-45-2018

JUNGFRUN 23/8-23/9

Har du planer på att testa nya vägar och inriktningar i skolan är det perfekt tid. Dra inte för snabba slutsatser av ett rykte du råkar höra. Kolla upp vad som är sanning och vad som är lögn. Stjärnorna spår att du roar dig extra mycket. Mycket tyder på att du kan släppa en kärleksfråga som stressat dig och i stället se framåt mot ljusare tider.

En liten förändring kan få stora och trevliga följder.

 

 

veckohoroskop-vagen-vecka-45-2018

VÅGEN 24/9 – 23/10

Det kan dyka upp något oförutsett som tvingar dig att tänka om i en skolfråga. Men på sikt tjänar du på att göra en ny och noggrannare planering. Dina kompisrelationer går på djupet och du och en kompis får riktigt fin kontakt. Risken finns att du kan känna dig lite svartsjuk, men stjärnorna spår att du inte har någon anledning att vara sotis.

Öppna dig för saker och ting som leder till framsteg.

 

 

veckohoroskop-skorpionen-vecka-45-2018

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Mycket tyder på att det inträffar något i skolan som kanske inte känns okej just nu. Men i själva verket är det en bra grej som utvecklar dig positivt. Om du känner för att prata om viktiga saker, så har du flera vänner som gärna lyssnar. Det verkar som om veckan blir kärleksfull. Både du som är upptagen och du som är singel får uppleva romantik.

Knyt samman alla lösa trådar och försök att se helheten.

 

 

veckohoroskop-skytten-vecka-45-2018

SKYTTEN 23/11-21/12

Planeternas position ökar din uppfinningsrikedom och det ger dig stora fördelar i skolans praktiska ämnen. Ett hett tips är att inte driva en känslig familjefråga för långt. Ligg lågt ett tag och invänta rätt tillfälle att diskutera saken vidare. Kärlekslivet kan kännas lite tråkigt i början av veckan, men ett romantiskt möte piggar upp helgen.

Använd din magkänsla för att ändra något till det bättre.

 

 

veckohoroskop-stenbocken-vecka-45-2018

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Mycket tyder på att du kan se fram emot något trevlig i skolan som leder till framgång för din del. Eftersom plugget tar mycket av din energi, så kan det vara avkopplande för dig att ta det lugnt och bara sitta och prata, när du träffar kompisarna. En akut kärleksfråga kan skapa förvirring. Tack vare kloka råd, löser du problemet snabbt och lätt.

Våga på djupet och gör något rogivande för själen.

 

 

veckohoroskop-vattumannen-vecka-45-2018

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Planeternas position gör dig extra ambitiös och satsar du riktigt mycket på skolarbetet kan du räkna med goda resultat. I samband med en fritidsaktivitet väcker dina idéer och spännande tankegångar uppmärksamhet på ett positivt sätt. Kärlekslivet verkar bli trivsamt och du tar gärna romantiska initiativ.

Oväntade lyckträffar kan skapa frihet och förnyelse.

 

 

veckohoroskop-fiskarna-vecka-45-2018

FISKARNA 20/2-20/3

En positiv förändring i skolan förbättrar din relation till en lärare. Det är fint att vara vänlig och tillmötesgående mot kompisar och familj, men säg inte ja till fler uppdrag eller träffar än du hinner med. Planeternas påverkan skapar romantiska vibrationer i ditt liv. Och ett djupt samtal med en viss person väcker kärleksfulla förhoppningar.

Gå inte till överdrift i en viktig fråga. Lagom är bäst.

 

 

Läs mer:
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash