horoskop-vecka-44-2018

Läs ditt horoskop för vecka 44 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 44 2018 här.
veckohoroskop-vaduren-vecka-44-2018

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Mycket tyder på att du får chans att genomföra något som du har drömt om, men det är viktigt att du själv tar kontroll och inte överlåter ansvaret på andra. Passa också på att vila ut och hämta krafter, sov mycket och var ute i friska luften. Kärleken kan visa sig på många olika sätt, det gäller att du har ögonen öppna för romantiska signaler.

Var inte rädd för att vara dig själv.

 

 

veckohoroskop-oxen-vecka-44-2018

OXEN 21/4 – 20/5

Om du tidigare känt dig okoncentrerad, så känner du dig fokuserad nu. Kanske beror det på att du äntligen kan ägna dig åt aktiviteter som du själv tycker är meningsfulla. Du får också tillfälle att umgås extra mycket med kompisarna. En romantisk motgång kan irritera dig i början av veckan. Men du har ett ess i rockärmen och ger igen till helgen.

Dags att unna dig något fint som du länge har drömt om.

 

 

veckohoroskop-tvillingarna-vecka-44-2018

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Det är rätt tidpunkt att ta itu med viktiga saker som du inte har hunnit med under hösten. Musik, film och litteratur ger dig den inspiration och ork du behöver. Och som bonus upptäcker en viktig person dina talanger. Du tycks befinna dig i händelsernas centrum när det handlar om romantik. Men du – ge inga kärlekslöften som är svåra att hålla.

Små, men goda idéer kan utvecklas till stora möjligheter.

 

 

veckohoroskop-kraftan-vecka-44-2018

KRÄFTAN 22/6-22/7

Nu får du chansen att släppa loss din fantasi och göra saker på ditt sätt utan att någon övervakar dig. Men tiden går fort, så tänk på att organisera ledigheten. Att hänga med kompisar är roligt och en Halloweenfest blir spännande. Lita på dina känslor och följ din intuition om du skulle ställas inför ett romantiskt dilemma.

Misströsta inte – alla problem är till för att lösas.

 

 

veckohoroskop-lejonet-vecka-44-2018

LEJONET 23/7-22/8

En populär persons uppskattning ger dig luft under vingarna. Utnyttja din energi, men försök ändå ta det lugnt, så att du inte blir helt utpumpad. En fest som du inte direkt sett fram emot, blir mycket roligare än du kunnat drömma om. Stjärnorna ger din kärleksprofil styrka och framåtanda och det får du nytta av i en romantisk valsituation.

Håll dig borta från situationer som kan leda till trubbel.

 

 

veckohoroskop-jungfrun-vecka-44-2018

JUNGFRUN 23/8-23/9

Mycket tyder på att du får beröm för något bra du uträttar och det stärker ditt självförtroende. Om du får möjlighet att göra en resa, kan ett mysigt äventyr påverka dina framtidsplaner. Stjärnorna ger dig känsla för färg och form, så får du tid över så släpp loss fantasin. En romantisk dröm kan gå i uppfyllelse.

Med tålamod och ärlighet skapar du balans i kompisgänget.

 

 

veckohoroskop-vagen-vecka-44-2018

VÅGEN 24/9 – 23/10

Det händer något positivt i ditt liv som får tidigare oro att förvandlas till förväntan. Om du plussar på med att koppla av, mår du extra bra. Är du på resande fot, blir det en lyckad tripp. Veckan tycks alltså bjussa på många aktiviteter, men försök att hinna träffa din älskling/kolla in din nya flört, så att du även får uppleva lite romantik.

Ibland är det de små detaljerna som är allra viktigast.

 

 

veckohoroskop-skorpionen-vecka-44-2018

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Stjärnorna tycks ta fram det bästa hos dig och ger dig en skjuts i rätt riktning. Du är också mycket social och utåtriktad. Vänskap och lojalitet är viktigt för dig. Om du åker på en resa är chansen stor att du lär känna en ny kompis. Att vara tydlig är a och o för ett lyckat kärleksliv, veliga vibbar kan skapa onödiga missförstånd och svartsjuka.

Sänk kraven på dig själv – du behöver inte alltid vara bäst.

 

 

veckohoroskop-skytten-vecka-44-2018

SKYTTEN 23/11-21/12

Du känner dig optimistisk och laddad. Om du samlar din styrka och är beslutsam när du ställs inför en spännande utmaning under ledigheten, kan du räkna med ett efterlängtat genombrott. I samband med halloweenhelgen, visar en kompis äkta vänskap. Veckan bjussar på romantik. Gosa med älsklingen eller flirta med en ny person om du är singel.

Backa inte även om du kanske får mothugg då och då.

 

 

veckohoroskop-stenbocken-vecka-44-2018

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Se upp för att falla i duktighetsfällan och låta andras krav styra dig, det gör dig bara trött och irriterad. Utnyttja i stället ledigheten till att ladda batterierna. Det tycks hända något bra som visar att loppet inte är kört i en viss fråga. Amor kan öka dina kärlekschanser. Någon skickar ut sexiga signaler. Om du är intresserad, så visa det.

Ta dig tid att äntligen göra något du länge längtat efter.

 

 

veckohoroskop-vattumannen-vecka-44-2018

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Din energikurva pekar uppåt och stjärnorna bjuder på fart och fläkt. Konkurrens från ett oväntat håll ger dig en extra kick. En medtävlare är bara bra för dig, det stärker din uthållighet. En resa kan ge dig en extra kick. Amor får dig att bli på lekfullt humör. Det ger glöd åt fasta förhållanden. Och du som är singel har lätt för att flirta.

Var inte rädd för att ge andra chanser.

 

 

veckohoroskop-fiskarna-vecka-44-2018

FISKARNA 20/2-20/3

Passa på ta hand om dig själv och gör sådant som får just dig att må bra, både till kropp och själ. Ett nytt intresse kan pigga upp i höstmörkret. Spontana kontakter, som du kanske knyter under en resa, kan får dig att tänka i nya banor. Framåt helgen, tycks din aptit på kärlek växa. Och du – ingen kan motstå dig, när du är på romantiskt humör.

Du lär känna någon som du har nytta av i framtiden.

 

 

Läs mer:
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash