horoskop-vecka-43-2018

Läs ditt horoskop för vecka 43 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 43 2018 här.
veckohoroskop-vaduren-vecka-43-2018

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Det verkar som om en spontan framgång i ett ämne ökar din motivation. Och det bästa av allt – du känner dig mycket säkrare på dig själv. Du är nyfiken på en ny person och det verkar som om ni kan bli goda kompisar. Ditt kärleksliv tycks vara i fin form. Du som är upptagen får en romantisk helg och du som är fri har en ny flört på gång.

Var inte rädd för att testa nya saker.

 

 

veckohoroskop-oxen-vecka-43-2018

OXEN 21/4 – 20/5

Det funkar bra i skolan. Du har koll på läget och tycks ha hittat rätta metoden att plugga. En gammal kompis dyker upp. Även om det kanske känns stelt i början, blir ni snart goda vänner igen. Gemensamma intressen är en bra grund att bygga kärlek på. Så se till att du och den du är ihop med eller har spanat in hittar på saker ihop som ni båda gillar.

Ett spännande samarbete kan få mycket roliga följder.

 

 

veckohoroskop-tvillingarna-vecka-43-2018

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Nya kunskaper inom ett område i skolan peppar dig att lära dig ännu mer och du trivs bra. Du kan längta tillbaka till gamla tider när det gäller kompisar, men det är ingen mening med att tänka tillbaka på det som varit. Och allt var faktiskt inte bättre förr. Ta nya tag och gå vidare. Planeternas position bäddar för massor av kärlek.

Söker du äventyr, så tveka inte att ta egna initiativ.

 

 

veckohoroskop-kraftan-vecka-43-2018

KRÄFTAN 22/6-22/7

Om du visar vad du kan och vill i skolan, får du positiv respons av lärare och klasskompisar. Kanske dyker det också upp ett lockande erbjudande. På fritiden får du möjlighet att utveckla dina egna önskningar och du har många vänner omkring dig. Amor guidar dig i kärlekslabyrinten och du verkar hitta rätta vägen till en speciell persons hjärta.

Tänk på att du är en värdefull länk i en viktig kedja.

 

 

veckohoroskop-lejonet-vecka-43-2018

LEJONET 23/7-22/8

Ett nytt område i skolan kan verka komplicerat till en början, men när du sätter dig in i vad det handlar om, visar det sig att du är som klippt och skuren för detta. Ditt kärleksliv tycks vara på topp. Den enda nackdelen är att romantiken kan gå ut över dina kompisar. Försök att hitta en balans mellan att umgås med din partner och dina vänner.

En klok person hjälper dig att upptäcka dolda talanger.

 

 

veckohoroskop-jungfrun-vecka-43-2018

JUNGFRUN 23/8-23/9

En ny och rolig person i skolam sätter extra fart på din drivkraft och fantasi. Energitillskottet får dig dessutom att gilla ett ämne du haft svårt för tidigare. Du som redan har ett förhållande satsar en hel del på kärleken, samtidigt som du hänger mycket med vännerna. Singeln har chans att flirta med en ny person när du är ute med dina kompisar.

En ny och bra vana gör underverk för din självkänsla.

 

 

veckohoroskop-vagen-vecka-43-2018

VÅGEN 24/9 – 23/10

Känn dig inte tvingad att följa med strömmen, välj det som känns bra för dig i skolan. Sikta mot stjärnorna och häng med dem som också vill plugga. Planeterna gynnar vänskapliga relationer och du har kul ihop med vännrna. Det är viktigt att du är ärlig i romantiska frågor. Flörta bara när du menar allvar och skicka inga otydliga kärlekssignaler.

Låt inte lite motstånd stoppa dig. Du klarar det du vill.

 

 

veckohoroskop-skorpionen-vecka-43-2018

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Du tjänar på att vara noggrann i skolan. Stöter du på ett hinder, så slarva inte vidare utan ta dig tid att fundera över hur du ska tacklar detta. Fritiden blir rolig. Tack vare en snäll person kan du unna dig något lyxigt. Du skickar ut charmiga signaler och många dras till dig. Både singlar och upptagna skorpioner kan ställas inför ett kärleksval.

Det du säger gör skillnad. Så väg dina ord på guldvåg.

 

 

veckohoroskop-skytten-vecka-43-2018

SKYTTEN 23/11-21/12

Stjärnorna spår att det blir en trevlig period i skolan. Även fritiden blir mysig och du maxar dina prestationer i en förening eller i en idrott. Du kommer extra nära en kompis. Du som är singel är ovanligt flörtig och har hur kul som helst. Du som är upptagen får en rolig och lekfull tid ihop med din älskling.

Att släppa loss din fantasi kan vara nyckeln till framgång.

 

 

veckohoroskop-stenbocken-vecka-43-2018

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Planeternas position gör dig sugen på kunskap och du har lätt för att plugga. Du är duktig på att diskutera, så passa på att visa det under debatter i klassrummet. Stjärnornas påverkan gör dig till en kompismagnet och du har alltid något roligt att göra på fritiden. Luften är fylld av kärlek och såväl singlar som upptagna, känner sig beundrade.

Lämna plats i almanackan för trevliga överraskningar.

 

 

veckohoroskop-vattumannen-vecka-43-2018

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Du har extra lätt för språk och olika former av kommunikation i skolan. Mycket tyder på att du, tack vare ett nytt och imponerande uppdrag, skapar kontakt med spännande personer. Du som är upptagen känner en stark närhet till din älskling. Du som är singel blir överraskad av en speciell person. Var inte blyg utan visa dina känslor.

Glöm tidigare strul och njut av allt fint i din tillvaro.

 

 

veckohoroskop-fiskarna-vecka-43-2018

FISKARNA 20/2-20/3

Om du visar förståelse, har du möjligheter att bli god vän med någon i skolan som du varit osams med tidigare. På fritiden har du flyt, du känner dig uppfinningsrik och lockar med dina kompisar på nya äventyr. Planeternas påverkan gör ditt kärleksliv blir mer balanserat och du verkar ha koll på vad du tycker är viktigt i en romantisk relation.

Även om det känns pirrigt är det dags att pröva nya vägar.

 

 

Läs mer:
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash