horoskop-vecka-42-2018

Läs ditt horoskop för vecka 42 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 42 2018 här.
veckohoroskop-vaduren-vecka-42-2018

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Du verkar ha medvind i skolan, så försök att jobba undan arbetsuppgifter som du släpat efter med. Du är poppis bland dina kompisar och många vill umgås med dig. Men ibland kan det bli för mycket av det goda. Sätt gränser och säg nej ibland. En ny flirt kan övergå till en mer stabil romans. Fasta förhållanden känns trygga utan att vara tråkiga.

Kloka beslut som tas nu ger ökad trygghet längre fram.

 

 

veckohoroskop-oxen-vecka-42-2018

OXEN 21/4 – 20/5

Veckan tycks starta på ett trevligt sätt i skolan och det gör att det känns kul att gå dit resten av perioden också. Om du vet att du har rätt i en viktig fråga, behöver du inte ge dig för polare som påstår något annat. Att flirta är en sak, men akta dig för att engagera dig djupare i en person som inte verkar vara den trogna typen.

Stressa inte – satsa på att ta det lugnare och må bra.

 

 

veckohoroskop-tvillingarna-vecka-42-2018

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Var självständig när det gäller skolarbetet och låt inte grupptryck förstöra dina chanser att lyckas bra. Det är ju din framtid det handlar om. Mycket tyder på att en rolig fritidsaktivitet som en kompis håller på med, även kan vara något bra för dig. Ge inte upp om du inte skulle nå ditt kärleksmål genast. Utmaningar är till för att övervinnas.

Uppmärksamhet från ett oväntat håll ökar din status.

 

 

veckohoroskop-kraftan-vecka-42-2018

KRÄFTAN 22/6-22/7

Ett problem i skolan som du oroat dig för, löser sig snabbt och smidigt. Och du kan gå vidare med lätta steg. Planeternas position gör dig utåtriktad och mycket tyder på att du får en ny kompis. Amor tycks ha en speciell plan för dig. Och även om du kanske inte riktigt förstår vad som är på gång just nu, så verkar resultatet blir bra så småningom.

Spännande framtidsutsikter gör dig ännu mer motiverad.

 

 

veckohoroskop-lejonet-vecka-42-2018

LEJONET 23/7-22/8

Du tycks gilla skolarbetet och en flirt med en ny person i skolan gör det extra roligt att gå dit. Du som är fri ska förstås försöka få kontakt. Men du som redan har en partner ska kanske ta det lite lugnt med flirtandet. Du kan ha hamnat i en återvändsgränd när det gäller något på fritiden. Ta ett steg tillbaka, så kan du ändra på saker och ting.

Fokusera på möjligheterna i stället för på svårigheterna.

 

 

veckohoroskop-jungfrun-vecka-42-2018

JUNGFRUN 23/8-23/9

Planeternas påverkan gör att du får mycket gjort i skolan snabbare än vanligt om du koncentrerar dig och under resten av tiden kanske du får göra roligare saker. Avundsjuka kan skapa problem. Men var bara ärlig i alla lägen så ordnar det sig. Singeln kan träffa en ny crush på en fest. Du som är upptagen märker att din partner älskar bara dig.

En smart idé kan leda till roliga fritidsaktiviteter.

 

 

veckohoroskop-vagen-vecka-42-2018

VÅGEN 24/9 – 23/10

En lärare tycks vilja ge dig större ansvar. Var inte orolig för att inte leva upp till kraven, du är redo för nya utmaningar. Dina kompisar kan kännas krävande, men om du själv ger mycket vänskap, får du minst lika mycket tillbaka. Du strålar extra mycket den här veckan och många är intresserade av dig. Var inte för impulsiv i romantiska frågor.

Bryt gamla rutiner och gör något fantasifullt och roligt.

 

 

veckohoroskop-skorpionen-vecka-42-2018

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Planeternas position förstärker dina djärva och driftiga sidor. Det får du nytta av i skolan, eftersom du gärna antar nya utmaningar, och jobbar flitigt för att klara målen. Du känner dig i balans med din omgivning och du trivs toppenbra med kompisarna. En spirande romans kan vara på gång för dig som är singel. Du som är upptagen trivs med kärleken.

Öppna upp och dela dina känslor med dina bästa vänner.

 

 

veckohoroskop-skytten-vecka-42-2018

SKYTTEN 23/11-21/12

Du tycks ha medgång i skolan och stjärnorna tipsar dig att försöka utveckla dig ännu mer i vissa ämnen. Skriv ner en lista på allt du vill göra i skolan. Dina vänner beundrar dig eftersom du är rolig och framåt och de vill gärna hänga med dig. Alltför orealistiska förväntningar på den du älskar eller har spanat in, kan skapa onödiga missförstånd.

Dags att glömma en besvikelse och i stället se framåt.

 

 

veckohoroskop-stenbocken-vecka-42-2018

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Veckan lämpar sig bra för att avsluta olika projekt i skolan och gå vidare mot nya mål. Om du visar att du kan jobba självständigt blir lärarna extra impade. Du har roligt ihop med kompisar som skrattar åt samma saker som du gör. Singeln kan bli blixtförälskad efter ett slumpartat möte. Du som är upptagen får fin energi av din partner.

En lyckad förändring gör att allt går snabbare framåt.

 

 

veckohoroskop-vattumannen-vecka-42-2018

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Mycket tyder på att du får mer ansvar i skolan – tack och lov ger stjärnorna dig en extra dos kraft och energi, så alla tecken tyder på att allt gå bra. Du får extra kul på fritiden om du och dina kompisar ägnar er åt era gemensamma intressen när ni umgås med varandra. Att ta egna initiativ är det bästa du kan göra för att maxa ditt kärleksliv.

Var redo för att vad som helst kan hända – på ett bra sätt.

 

 

veckohoroskop-fiskarna-vecka-42-2018

FISKARNA 20/2-20/3

Det kan bli en ganska arbetsam skolvecka, med flera krävande uppgifter. Stjärnorna spår att du lyckas bra om du alltid försöker att ligga ett steg före och ber om hjälp i tid om det är något du inte förstår. Din förstående attityd gör dig till en populär kompis. Ibland tycks du inte känna dig i fas när det gäller kärlek. Vad vill du – egentligen?

Säg stopp och se till att andra respekterar dina gränser.

 

 

Läs mer:
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash