horoskop-vecka-41-2018

Läs ditt horoskop för vecka 41 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 41 2018 här.
veckohoroskop-vaduren-vecka-41-2018

Horoskop för väduren vecka 41 2018.

Du har många bra idéer när det gäller skolarbetet, se till att du förverkligar dem. Ibland blir du jättetrött på alla som låtsas vara någon, därför hänger du helst med kompisar som tar dig för den du är. En utflykt blir jätterolig. Amor ökar din vilja till romantiska äventyr och det verkar som om du inte behöver drömma förgäves.

Du kanske måste välja bort något om du vill ha mer tid.

 

 

veckohoroskop-oxen-vecka-41-2018

Horoskop för oxen vecka 41 2018.

Var inte för otålig i skolan när det gäller en viktig uppgift, ha is i magen och vänta in rätt tillfälle om du vill lyckas. Det är en bra vecka om du vill bli tajtare med en familjemedlem som du har varit lite osams med den senaste tiden. I början av veckan har du inte mycket tid över till kärlek, men helgen verkar bli romantisk.

Säg ja till en bra förändring – det kan ge ökad frihet.

 

 

veckohoroskop-tvillingarna-vecka-41-2018

Horoskop för tvillingarna vecka 41 2018.

Planeternas påverkan ger ett bra utgångsläge för dig som vill starta nya projekt och börja med nya uppgifter i skolan, eftersom du är fokuserad och intresserad. Att umgås med dina kompisar gör dig på gott humör. Amor tycks lysa upp vardagen och kärleksprognosen ser god ut. Det verkar som om du får ett besked framåt helgen, som gör dig mycket glad.

Följ med i svängarna om livet halkar in på nya stigar.

 

 

veckohoroskop-kraftan-vecka-41-2018

Horoskop för kräftan vecka 41 2018.

Om du känner att tempot är högt i skolan, så kan det vara en god idé att inte fastna i detaljer, satsa på det som är viktigast för stunden. Du och en bekant kan bli goda vänner om ni är öppna mot varandra. Tro på dig själv när det gäller kärlek. Om trygghet är viktigt för dig, så satsa på personer som ger dig det.

Finn glädjen i vardagliga saker – det ger framgång.

 

 

veckohoroskop-lejonet-vecka-41-2018

Horoskop för lejonet vecka 41 2018.

Mycket tyder på att du har tacklat en utmaning i skolan på ett ovanligt bra sätt och det ger dig en kick att satsa lite extra på studierna. Din gulliga omsorg kan göra underverk för en kompis som känner sig utanför. Amor skapar passionerade känslor, men kanske också svartsjuka. Men du behöver inte vara orolig för att någon är otrogen mot dig.

Nya intressen kan öppna upp för trevliga överraskningar.

 

 

veckohoroskop-jungfrun-vecka-41-2018

Horoskop för jungfrun vecka 41 2018.

Stjärnorna spår att det kan gå bra i skolan. Men du får ingenting gratis, du måste kämpa för att lyckas. På fritiden är det läge att varva ner. Gör sådant du tycker är roligt, det är bästa sättet att koppla av. Mycket tyder på att du kan se fram emot en romantisk tid. Men låt inte bristande självförtroende stå i vägen för din kärlekslycka.

Att gå i andras spår passar inte dig – välj din egen väg.

 

 

veckohoroskop-vagen-vecka-41-2018

Horoskop för vågen vecka 41 2018.

Dina idéer är minst lika bra som andras. Så stå på dig när ni grupparbetar i skolan. Om du tror på dig själv, lyssnar klasskompisarna på dig. Fritiden tycks bli ovanligt rolig, du träffar kompisar och hittar på nya aktiviteter. Gamla kärlekskonflikter kan dyka upp. Men det är bara bra att prata ut, det rensar luften och ökar dina romantiska chanser.

Att våga sig på en chansning då och då kan gynna dig.

 

 

veckohoroskop-skorpionen-vecka-41-2018

Horoskop för skorpionen vecka 41 2018.

Nya insikter kan ge dig en tankeställare som får dig att se på skolan ur ett klokare och mognare perspektiv. Och det ger dig bonuspoäng hos lärarna. Att umgås med kompisar och familj ger dig mycket och ni blir ännu tajtare. Veckan får en romantisk start. Planeternas position gör dig på bra humör och du lockas av ett och annat kärleksäventyr.

Sätt ner foten om någon försöker ställa orättvisa krav.

 

 

veckohoroskop-skytten-vecka-41-2018

Horoskop för skytten vecka 41 2018.

Du kan komma hur långt du vill i plugget. Tänk på din egen framgång i första hand och låt inte skoltrötta vänner smitta dig. Någon i familjen anstränger sig extra för att du ska må riktigt bra, så ta emot hens omsorger med tacksamhet. Amor ger ditt kärleksliv en extra kick och veckan blir spännande.

Att jobba är bra – men du behöver också avkoppling.

 

 

veckohoroskop-stenbocken-vecka-41-2018

Horoskop för stenbocken vecka 41 2018.

Planeternas påverkan hjälper dig att ta kontroll. Det är jättebra, för det är just självdisciplin och hårt arbete som hjälper dig att nå målen i skolan. Någon i din omgivning vill bli din kompis, så ta emot en utsträckt hand. När det handlar om kärlek är det jätteviktigt för dig att ett romantiskt förhållande har en vänskaplig grund att stå på.

Ha realistiska förväntningar på personer runt omkring dig.

 

 

veckohoroskop-vattumannen-vecka-41-2018

Horoskop för vattumannen vecka 41 2018.

Det verkar som om du har lärt dig något av ett tidigare misstag i skolan och den här gången gör du rätt och det går jättebra. Stjärnorna tipsar dig att utnyttja din fritid på bästa sätt så att du utvecklar dina personliga intressen. Det mesta tyder på att det blir en mysig kärleksvecka. Inga oförutsedda händelser tycks strula till romantiken.

Goda erfarenheter hjälper dig inför kommande utmaningar.

 

 

veckohoroskop-fiskarna-vecka-41-2018

Horoskop för fiskarna vecka 41 2018.

Det är rätt läge att ta itu med en sak i skolan som du har skjutit upp ett tag. Sätter du i gång nu så går det lätt som en plätt. Stjärnornas tips är att verkligen vårda dina kompisrelationer och ge dig själv tid till att träffa de vänner som betyder mycket för dig. Du tycks få ökad insikt i en kärleksfråga och det öppnar nya romantiska dörrar.

Var modig och frågvis – så får du svaret som du väntat på.

 

 

Läs mer:
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash