horoskop-vecka-40-2018

Läs ditt horoskop för vecka 40 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 40 2018 här.
veckohoroskop-vaduren-vecka-40-2018

Horoskop för väduren vecka 40 2018.

Stjärnorna tipsar dig att inte vara för impulsiv i skolan. Ge bara löften om skolarbetet, som du är säker på att du kan hålla. Du får ett jättebra tillfälle att ge din hälsa en energikick och detta kan bli början på en god vana. Mycket tyder på att Amor bjuder på spännande utmaningar som piggar upp kärlekslivet. Var redo för romantiska möjligheter.

Ta emot en utsträckt hand – det kan leda till fin vänskap.

 

 

veckohoroskop-oxen-vecka-40-2018

Horoskop för oxen vecka 40 2018.

Stjärnorna spår att det händer något nytt i skolan som påverkar ditt skolarbete på ett bra sätt. I början av veckan kan du få en känsla av att du inte är riktigt i fas med vissa vänner. Men framåt helgen är dina kompisrelationer i balans igen och ni har roligt ihop. När det handlar om kärlek är det viktigt att den du tycker om har seriösa avsikter.

Höj rösten och tala tydligt – så lyssnar andra på dig.

 

 

veckohoroskop-tvillingarna-vecka-40-2018

Horoskop för tvillingarna vecka 40 2018.

Även om du har mycket att göra i skolan, så vinner du inte på att stressa. Ta ett djupt andetag och gör en skoluppgift i taget. Något ovanligt som inträffar på fritiden ger dig en känsla av äventyr och frihet. Veckan tycks lämpa sig bra för romantik. Du får framgång i kärlek om du är noga med att skapa närhet till den du älskar.

Tänk på andra – men kräv också plats för egna intressen.

 

 

veckohoroskop-kraftan-vecka-40-2018

Horoskop för kräftan vecka 40 2018.

Vad du behöver för att nå framgång i skolan är ett tillskott av energi. Den extra kicken får du med hjälp av goda matvanor och tillräckligt med sömn. Förlita dig inte enbart på kompisarna om du vill ha kul på fritiden. Du måste också ta egna initiativ. Du kan känna dig attraherad av en person i skolan. Tänk efter noga om hen är rätt för dig.

Sätt gränser mot själviska personer som tar tid och energi.

 

 

veckohoroskop-lejonet-vecka-40-2018

Horoskop för lejonet vecka 40 2018.

Planeternas påverkan gör att du har lätt för att utveckla dig i ditt favoritämne i skolan. Du gillar att hänga med kompisarna, men har även ett behov av ensamhet. Och ingen tar illa upp om du vill mysa hemma på egen hand någon kväll. Det är en bra vecka för singeln att få kontakt med den du har spanat in. Det upptagna lejonet får ett kärleksbevis.

Ta gärna på dig ansvar – men inte mer än du hinner med.

 

 

veckohoroskop-jungfrun-vecka-40-2018

Horoskop för jungfrun vecka 40 2018.

Mycket tyder på att det är bra vecka för studier. Om du arbetar ambitiös, så märker lärarna det. En kompis gör något bra, som får dig att inse att du och hen har mycket mer gemensamt än du vetat om. Amors påverkan hjälper dig som är upptagen att komma den du älskar riktigt nära. Singeln får chans att visa sin bästa sida för sin crush.

Höj ribban steg för steg – du klarar mycket mer än du tror.

 

 

veckohoroskop-vagen-vecka-40-2018

Horoskop för vågen vecka 40 2018.

Stjärnorna spår att skolarbetet kommer att ta mycket tid och att du måste planera, samt tänka utanför boxen för att kunna lösa vissa uppgifter. Mycket tyder på att du och en polare blir riktigt goda vänner och att ni betyder mycket för varandra. För att kärleken ska funka, måste båda mena allvar. Samtidigt är det viktigt att ge varandra frihet.

En jobbig utmaning kan leda till trevliga förändringar.

 

 

veckohoroskop-skorpionen-vecka-40-2018

Horoskop för skorpionen vecka 40 2018.

Det verkar vara mycket grupparbete på gång i skolan och då är det superbra att kompromissa och satsa på praktiska lösningar som gynnar alla i gruppen. Att du ställer upp för dina vänner gör dig till en populär kompis. Amor skapar glada och harmoniska vibbar. Men det är samtidigt viktigt att du funderar över vad du vill ha när det gäller kärleken.

Var uppfinningsrik och öppna dig för nya tankegångar.

 

 

veckohoroskop-skytten-vecka-40-2018

Horoskop för skytten vecka 40 2018.

Planeternas position påverkar ditt skolarbete positivt och öppnar upp för dina spännande drömmar. Tänk gärna nytt i skolan, men förankra samtidigt dina planer i verkligheten. Det är en bra period för dig som vill komma vidare i ett fritidsintresse som du är nyfiken på. Var försiktig när det gäller viktiga kärleksval och var inte alltför impulsiv.

Oväntade händelser får tillvaron en ta en rolig riktning.

 

 

veckohoroskop-stenbocken-vecka-40-2018

Horoskop för stenbocken vecka 40 2018.

Även om du inte är den skrytsamma typen, så satsa ändå på att synas i skolan och visa lärarna vad du kan. Det verkar som om det klickar direkt mellan dig och en mysig person. Och mycket tyder på att detta är början på en fin vänskap. Stjärnorna spår att kärlekslivet kan ta en vändning som du inte var beredd på, troligen är det något bra som sker.

Var redo för nya erfarenheter som får dig att utvecklas.

 

 

veckohoroskop-vattumannen-vecka-40-2018

Horoskop för vattumannen vecka 40 2018.

Mycket tyder på att du hamnar i oförutsedda situationer i skolan. Men få inte panik för det. Ta det lugnt, analysera läget och funder dig fram till en klok lösning. Det är en bra tid att umgås med kompisarna och familjen. Singeln tjänar på att besöka nya platser om du vill träffa någon ny. Fasta relationer utvecklas om ni gör roliga saker ihop.

Ha inte för många bollar i luften – det skapar bara stress.

 

 

veckohoroskop-fiskarna-vecka-40-2018

Horoskop för fiskarna vecka 40 2018.

I skolan är det inte alltid det allra bästa att jobba så snabbt som möjligt. Det är även viktigt att vara noggrann med detaljer, så att du inte missar väsentliga saker. Du och kompisarna ger vänskapen en energikick om ni gör nya och roliga saker ihop. Det tycks inte bli så mycket tid över till kärlek i veckan, men helgen ser ut att bli romantisk.

Tro på dina idéer – även om andra runt dig är tveksamma.

 

Läs mer:
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash