Horoskop vecka 4 2019

Läs ditt horoskop för vecka 4 2019 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 4 2019 här.
Horoskop vecka 4 2019 – Väduren

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Du har en speciell talang. Och det verkar som om en lärare upptäcker den och ser till att du får användning för din förmåga i skolan. Dina kompisar ger dig härlig energi eftersom gemenskap är stark. Amor ger dig en sorglös attityd till kärleken. Både du som är singel och du som är upptagen trivs bra och njuter av stunden utan oro inför framtiden.

Tvekar du för länge kan en fin möjlighet försvinna.

 

 

Horoskop vecka 4 2019 – Oxen

OXEN 21/4 – 20/5

Nu är det läge att ta egna initiativ i skolan och tänka fritt, speciellt i praktiska ämnen som ställer krav på kreativitet. Det verkar som om du är nervös inför något på fritiden. Men om du bara tror på dig själv och gör det bästa av situationen, kommer det att gå jättebra. Amor tänder glöden i fasta relationer. Singeln har en förälskelse på gång.

Ryck på axlarna åt en miss – det är bara att gå vidare.

 

 

Horoskop vecka 4 2019 – Tvillingarna

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Använd tiden i skolan klokt. Gör du en smart planering nu, har du nytta av det även längre fram. Planeternas påverkan gör dig omtänksam. Om du visar att du bryr dig om andra, blir du ännu mer poppis bland polarna. Singeln har en beundrare. Kanske dags att skicka signaler tillbaka. Du som är upptagen känner att din relation utvecklas åt rätt håll.

Ha tålamod och vänta, snart får du tillfälle att glänsa.

 

 

Horoskop vecka 4 2019 – Kräftan

KRÄFTAN 22/6-22/7

Din energi tycks vara ovanligt stark. Och dina möten med andra i skolan kan ge både positiva och negativa reaktioner. Tänk på vad du säger och försök att sätta dig in i hur andra känner. På fritiden funkar det toppenbra med kompisarna. Stjärnorna spår att solen skiner på din kärlekshimmel och du tar vara på de romantiska chanser som dyker upp.

Ett beslut kommer att påverka din tillvaro positivt.

 

 

Horoskop vecka 4 2019 – Lejonet

LEJONET 23/7-22/8

Eftersom stjärnornas påverkan gör dig sällskaplig och koncentrerad, är det är en bra vecka för grupparbeten i skolan. Någon i familjen kan behöva din hjälp vilket ger dig ökat ansvar. Om du lagt ner mycket energi på ett intresse, börjar det ge resultat nu. När det gäller kärlek är det viktigt att du inte bara ger, utan även tänker på dina behov.

Undvik besvärliga personer som du inte klickar med.

 

 

Horoskop vecka 4 2019 – Jungfrun

JUNGFRUN 23/8-23/9

Stjärnorna fyller dig med nyfikenhet och du vill veta mera. Lärarna uppskattar intresserade elever, var frågvis och ge dig inte förrän du fått svar. Bästa sättet att koppla av på fritiden är att umgås med vänner som har samma intressen som du. Kärlekslivet kan bli en berg-och-dalbana. Du och älsklingen är inte alltid på samma våglängd i känslorna.

Säg ifrån om någon börjar ställa omöjliga krav på dig.

 

 

Horoskop vecka 4 2019 – Vågen

VÅGEN 24/9 – 23/10

Låt dig inte påverkas av andra om du ställs inför ett val i skolan. Tänk till och känn efter vad du själv vill. Fritiden verkar bli aktiv och du tycks få gjort mer än vanligt. Du hinner även med att ha det kil ihop med dina närmaste vänner. Kärleksprognosen ser bra ut, men undvik onödiga diskussioner med din älskling som kan leda till konflikter.

Förträng inte dina känslor – utan hämta kraft från dem.

 

 

Horoskop vecka 4 2019 – Skorpionen

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Du får användning av din envishet och ditt sinne för detaljer när du ställs inför en ny uppgift i skolan. Var ärlig, men samtidigt diplomatisk, om en kompis ber dig om ett råd. Du får äntligen klarhet i en mystisk fråga. Stjärnorna spår att det är jättebra läge för både singlar och upptagna jungfrur att ta egna initiativ när det handlar om kärlek.

Med en bestämd inställning vinner du en viktig diskussion.

 

 

Horoskop vecka 4 2019 – Skytten

SKYTTEN 23/11-21/12

Räkna med utmaningar i skolan. Samtidigt kommer du att ha väldigt roligt ihop med klasskompisarna och det ger dig ny energi. Stjärnornas tips är att ta chanser och att höja ribban i plugget. Du får ett bra tips på hur du ska genomföra en idé. Du tycks vara tveksam i en kärleksfråga. Vet du inte vad du vill, så ta god tid på dig att fundera mera.

Ibland måste du säga nej – inte ens du kan hjälpa alla.

 

 

Horoskop vecka 4 2019 – Stenbocken

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Du tycks ha hittat rätt balans mellan skola och fritid. Du har koll på plugget och på fritiden hinner du med det du vill göra. Och det tycks vara rätt läge att testa ytterligare ett intresse, eftersom du har lätt för att lära dig nya saker. Amor skapar medgång i romantiska relationer. Singlar är bra på att flirta och fasta relationer förstärks.

Du har massor av överskottsenergi – använd den klokt.

 

 

Horoskop vecka 4 2019 – Vattumannen

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Stjärnorna tipsar dig att träna på att se lösningar i skolan i stället för hinder. Fritiden går i vänskapens tecken och du har ofta en bra kompis att hänga med. Det verkar som om en romantisk grej tar mycket av din tid. Ibland går det helt enkelt inte att undvika de stora frågorna. Försök att få svar på det du undrar över, så att du kan gå vidare.

Var inte för snabb att döma innan du fått en förklaring.

 

 

Horoskop vecka 4 2019 – Fiskarna

FISKARNA 20/2-20/3

Du tycks vara seg i plugget i början av veckan. Energinivån höjs i mitten av perioden och det är då du ska passa på att göra viktiga saker i skolan. Stjärnorna ger nystart åt kompisrelationer som har blivit lite avslagna. En gammal kärlekssorg kan börja spöka. Låt inte trista händelser störa kärlekslyckan. Det är annorlunda nu, så oroa dig inte.

Var snäll mot dig själv om andra runt dig kräver mycket.

 

Läs mer:

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque