horoskop-vecka-39-2018

Läs ditt horoskop för vecka 39 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 39 2018 här.
veckohoroskop-vaduren-vecka-39

Planeternas position gör dig bra på problemlösning och det får du nytta av i skolan. Risken finns att det strular till sig i en kompisrelation. Om ni möts halvvägs, blir ni snart sams. Det verkar som om en romantisk händelse får dig att minnas tidigare kärlekshistorier. Gamla erfarenheter kan få din attraktionskraft att bli ännu starkare.

Du har ett mål – gör du verkligen allt för att nå dit?

 

 

veckohoroskop-oxen-vecka-39

Planeternas påverkan gör dig till en bra ledare. Passa på att använda dig av den här egenskapen när det är dags för grupparbete i skolan, det ger dig pluspoäng hos lärarna. Var öppen för goda råd när det gäller ett fritidsintresse. Perioden kan bli en romantisk berg-och-dalbana. Du kan känna dig lite deppad i början av veckan och lycklig i helgen.

Tänk stort – du kan bli allt vad du drömmer om att bli.

 

 

veckohoroskop-tvillingarna-vecka-39

Äntligen kan du lämna en jobbig skolgrej bakom dig, tack vare ett bra samtal som verkligen går på djupet. Tänk välvilliga tankar, så går det lätt att fortsätta vidare. Var nyfiken på nya sysselsättningar som kan berika din fritid. Du mår bra av att göra det fint hemma och att mysa med familjen. Amor skapar förutsättningar för en romantisk vecka.

Var snäll mot dig själv och var glad över att du är du.

 

 

veckohoroskop-kraftan-vecka-39

Du känner dig på hugget i skolan och har styrkan att jobba vidare. Det är en bra vecka att fördjupa kompisrelationer. Varför inte testa något nytt, det piggar alltid upp. Singeln har chans att träffa någon ny när du är ute med kompisarna. Du som är upptagen känner dig älskad.

Njut av allt fantastiskt som tillvaron erbjuder dig.

 

 

veckohoroskop-lejonet-vecka-39

Risken finns att allt inte flyter på enligt dina planer i skolan. Men deppa inte för det. Är du öppen för nya tankar och kompromisser i plugget, ordnar sig allt till det bästa igen. Veckan går i de goda relationernas tecken och du har roligt ihop med kompisarna. Planeternas position ger både dig som är upptagen och dig som är singel tur i kärlek.

Vandra vidare och undvik att fastna i gamla hjulspår.

 

 

veckohoroskop-jungfrun-vecka-39

Stjärnorna skapar trivsel i skolan och du märker att du har koll på läget i största allmänhet. En efterlängtat meddelande gör dig glad. Mycket tyder på att ni gör roliga saker i familjen som stärker er gemenskap. Planeternas position öppnar upp för kärleksframgångar och ökar känslan av trygghet. Detta ger också din romantiska självkänsla en kick.

Testa oprövade vägar och kickstarta din nya tillvaro.

 

 

veckohoroskop-vagen-vecka-39

Planeternas position ger dig positiv energi i skolan och hjälper dig att gå vidare och se möjligheter i stället för problem. Det kan uppstå en maktkamp i ditt kompisgäng. Tänk på att du kan komma längre på att kompromissa istället för att hålla fast vid din linje. Du tycks få bra info som gör att dina romantiska planer känns realistiska.

Förgyll din tillvaro med något som gör dig lycklig.

 

 

veckohoroskop-skorpionen-vecka-39

Något eller någon i skolan verkar fånga ditt intresse och det gör att trivselfaktorn ökar jättemycket. Det verkar som om du får möjlighet att göra något på fritiden som du länge drömt om. Och du blir inte besviken. Dina kärleksplaner kanske inte går i lås helt och hållet. Men framåt helgen händer det saker som gör att du känner dig lycklig ändå.

Glöm din oro och tro på dig själv och dina förmågor.

 

 

veckohoroskop-skytten-vecka-39

Mycket tyder på att du får mycket gjort i skolan och att du får kontroll över något som tidigare har varit krångligt. Låt dig inte påverkas av grupptryck från kompisarna när du ska ta ett viktigt beslut. Ge dig själv tid att tänka vad du vill. Planeternas position skapar goda förutsättningar för att utveckla både nya romanser och fasta relationer.

Låt ditt hjärta tala och skapa vänskapliga relationer.

 

 

veckohoroskop-stenbocken-vecka-39

Mycket tyder på att du får en fin chans i skolan att pröva nya saker. Säg ja till den här möjligheten i skolan även om klasskompisarna inte tycker att det verkar kul. Fritiden blir rolig och du har många aktiviteter på gång. Din kärleksvecka blir dramatisk, eftersom en rival kan dyka upp.

Se upp med impulsiva beslut som kan skada en gemenskap.

 

 

veckohoroskop-vattumannen-vecka-39

Stjärnorna spår att det dyker upp ett bra tillfälle för dig att knyta kontakt med en person som har inflytande i skolan. Ta vara på chansen! Du märker att du har flyt på fritiden och du är i fas med omvärlden och polarna. Början av veckan kan kännas allt annat än romantiskt. Men i helgen blir det fart och fläkt och ditt kärlekshumör är på topp.

Nya dörrar öppnar sig när du längtar efter det som mest.

 

 

veckohoroskop-fiskarna-vecka-39

Veckan börjar med en rivstart i skolan och att du får ärligt beröm för något bra som du gör. Fritiden blir fylld av skratt och mysigt häng med dina kompisar. En ny vän tycks vilja umgås lite mer med dig. Det ligger romantiska känslor i luften och stjärnornas position pekar på att du får framgångar i kärlek om du följer dina impulser.

Ju mer du ger till andra, desto mer får du tillbaka.

Läs mer:
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash