Läs ditt horoskop för vecka 38 2018 här!

Läs ditt horoskop för vecka 38 2018 här!

Kärleksboost för alla oxar och fiskarna har flyt. Kolla hur veckan blir för just ditt stjärntecken!
veckohoroskop-vaduren-vecka-38

Mycket tyder på att något intressant du hör i skolan inspirerar dig att tänka i annorlunda banor och ger dig nya perspektiv. Du gillar fart och fläkt, men även om orken finns ska du lyssna på din kropps signaler. Vila ordentligt och se till att få tillräckligt med mat och sömn. Tempen på kärlekslivet tycks öka och veckan ser ut att bli romantisk.

Bara du kan muntra upp en kompis som känner sig nere.

veckohoroskop-oxen-vecka-38

Stjärnorna råder dig att inte ta ett förhastat beslut i skolan. Kräv att få tid att tänka till inför ett viktigt val och låt din inre röst styra dig. En bekant som vid första intrycket kan vibba annorlunda, kan bli en bra kompis. Veckan kanske inte bjuder på värsta kärleksdramatiken, men både fria och upptagna oxar kan räkna med romantiska inslag

Var alltid ärlig – bortförklaringar håller inte i längden.

veckohoroskop-tvillingarna-vecka-38

Mycket tyder på att du blir irriterad på någon i skolan. Men undvik arga utbrott, du tjänar mer på att resonera dig fram till en lösning. Det verkar som om ett gemensamt fritidsintresse för dig och en kompis ännu närmare varandra. Du tycks fundera en hel del på romantik och relationer. Nyckeln till ett kärleksliv som funkar är att både ge och ta.

Våga dig på en chanstagning – du har allt att vinna.

veckohoroskop-kraftan-vecka-38

Du vill ändra på saker som du retar upp dig på i skolan. Akta dig för att fastna i ett negativt gnällfack. Om du i stället tänker positiva tankar får du rätt energi att jobba för schyssta förändringar. Ett oväntat möte kan bli början på en fin vänskap. I kärleksfrågor är det viktigt att prata öppet om sina känslor och inte sopa något under mattan.

Nu måste du satsa extra hårt för att få det du vill ha.

veckohoroskop-lejonet-vecka-38

För att må bra i skolan är det viktigt att du är i balans, både till kropp och själ. Ta vara på alla tillfällen till fysiska övningar och fyll på med konstnärliga aktiviteter. Du verkar ha egna planer inför helgen. Men glöm inte bort familjen, den vill också umgås med dig. Amor fyller dig med romantisk energi och det påverkar kärleken positivt.

Var snabb redan i början, så slipper du stressa på slutet.

veckohoroskop-jungfrun-vecka-38

Planeternas position ger dig tillräckligt med kraft för att klara av skolarbetet och du ligger i fas med det som ska göras. Några kompisar bjussar på en överraskning som gör dig glad. En fest blir jätterolig. Ibland kan det vara svårt att skilja på vänskap och kärlek. Ta dig en ordentlig funderare. Är den du drömmer om verkligen den rätta för dig?

Du har turen med dig i det mesta du tar dig för att göra.

veckohoroskop-vagen-vecka-38

Var öppen med dina behov i skolan och förklara för lärarna vad de kan hjälpa dig med för att just du ska göra så bra ifrån dig som möjligt. Unna dig själv att koppla bort plikter och ansvar på fritiden. Häng med dina kompisar och alla andra som du gillar. Stjärnorna spår att en romantisk relation eller flirt kommer att utvecklas i rätt riktning.

Stäng inte inne tunga tankar – prata ut med någon.

veckohoroskop-skorpionen-vecka-38

Det tycks vara extra bra läge för att ska skapa förutsättningar för att skolan ska bli omväxlande. Och det hänger ju även på dig. Om du sätter upp mål, kan omgivningen stötta dig att förverkliga dem. Din nyfikenhet leder till en rolig upplevelse i helgen. Stjärnorna ger alla typer av romantiska relationer en nystart om du tror på din kärlekskraft.

Någon vill få dig att tro att en sak är svårare än den är.

veckohoroskop-skytten-vecka-37

Tänk realistiskt när du ska plugga och lova ingenting som du inte är säker på att du kan hålla. Även om du och dina kompisar inte tycker likadant i vissa frågor, så behöver ju inte det stå i väg för er vänskap. Ni har ju så mycket annat gemensamt. Det är en toppenbra tid för att diskutera kärlek och fördjupa nya romanser och fasta förhållanden

Riv alla hinder som stoppar dig att nå dina drömmar.

veckohoroskop-stenbocken-vecka-38

Stjärnorna spår att det blir en trevlig vecka i skolan utan alltför ansträngande övningar och uppgifter. Häng med förstående kompisar som du kan dela dina känslor och alla tankar med. Mycket tyder på att Amor ger dig en nystart. Det kan innebära att du äntligen gör upp med något som hänt tidigare vilket får dig att se på kärleken med andra ögon.

Lös ett problem själv i stället för att vänta på hjälp.

veckohoroskop-vattumannen-vecka-38

Risken finns att du stöter på motgångar i plugget, men det är inte värre än att du kavlar upp ärmarna och gör om och gör rätt. Satsa på din personliga utveckling på fritiden, lyssna på musik som du gillar och läs bra böcker. Planeternas påverkan ökar din kärleksenergi. Mycket tyder på att du tar egna initiativ och förverkligar ett romantiskt mål.

Sluta aldrig hoppas – efter regn kommer alltid solsken.

veckohoroskop-fiskarna-vecka-38

Planeternas påverkan skapar bra vibrationer för din del i skolan. Du har flyt och klarar av en grej som du oroat dig lite för. En oväntad nyhet i familjen kan först göra dig förvirrad, men sedan blir du glad. Stjärnorna spår att nya bekantskaper kan öppna romantiska möjligheter för dig som är singel. Fasta relationer känns trygga på ett fint sätt.

Tro på dig själv – så kommer andra också att göra det.

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash

Läs också:

Det här är din drömdejt – enligt ditt stjärntecken

Så kysser du enligt ditt stjärntecken