Läs ditt horoskop för vecka 37 2018 här!

Läs ditt horoskop för vecka 37 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 37 2018 här.
veckohoroskop-vaduren-vecka-37

Du får mycket att fundera över i skolan. Det handlar inte om otrevliga saker, men det är smart att snabbt resonera dig fram till något konstruktivt som leder åt rätt håll. Det tycks hända roliga saker på fritiden, både med och utan kompisarna. Amors påverkan gör dig sugen på romantik. Du har en hemlig beundrare som äntligen ger sig till känna.

Även om du har kontroll på läget ska du inte utmana ödet.

 

veckohoroskop-oxen-vecka-37

Du upptäcker en styrka hos dig själv som blir en tillgång i skolan, om du utvecklar den. Tveka inte att be en lärare om hjälp. Stjärnornas påverkan gör det lätt för dig att inleda nya bekantskaper. Men se till att dina gamla kompisar inte känner sig bortglömda. Det finns mycket kärlek i ditt tecken. Så ta ut de romantiska svängarna lite extra.

Fortsätt att jobba på och ta inte ut din seger i förskott.

 

veckohoroskop-tvillingarna-vecka-37

En stor del av veckan kommer att handla om att trappa upp tempot. Du inleder flera åtaganden både i skolan och på fritiden. Du trivs när du har mycket att göra, men ta inte på dig mer än du känner att du orkar med. Din charmiga humor är din styrka just nu. Tack vare den kommer du långt både när det gäller vänskapliga och romantiska relationer.

Det räcker inte bara med tur – det krävs förmåga också.

 

veckohoroskop-kraftan-vecka-37

Du tycks gå in i en dynamisk fas med nya sysslor i skolan. Och du verkar ägna dig åt ett konstnärligt intresse på fritiden. En kompis tar alltmer av din tid i anspråk. Visst kan det vara trevligt, men sätt gränser om det blir för mycket. I början av veckan kanske du inte har så mycket tid över åt kärlek. Stjärnorna spår att helgen blir romantisk.

Skjut inte upp en rolig grej som du kan göra redan nu.

 

veckohoroskop-lejonet-vecka-37

Det verkar som om du lär känna en bra person i skolan som kan komma att påverka dig på ett positivt sätt. Mycket tyder på att du tar dig an en grej på fritiden som du har skjutit upp under sommaren. Det blir inte svårt, men det går inte så fort, så sätt i gång i god tid. Om du tänker lite utanför boxen, så får kärlekslivet ytterligare en skjuts.

Ödet tycks föra med sig något särskilt för din del.

 

veckohoroskop-jungfrun-vecka-37

Det verkar som om veckan bjuder på en utmaning i skolan. Tveka inte att ta dig an uppgiften, även om den verkar svår. Du har många i plugget som tror på dig. På fritiden har du koll på läget och trivs ihop med kompisarna. Ibland kan det vara krångligt att förena kärleken med alla andra bitar i din tillvaro. Bara den goda viljan finns, så lyckas du.

Var extra rädd om relationer som är värdefulla för dig.

 

veckohoroskop-vagen-vecka-37

Det drar ihop sig till en fartfylld vecka och mycket tyder på att något du i hemlighet har önskat dig i skolan, går i uppfyllelse. Eftersom du tycks vara ganska upptagen även på fritiden, är det klokt att skriva upp allt som är på gång i din kalender. Du känner dig redo för romantik. Men först och främst måste du reda ut ett litet kärleksgnabb.

Du får veta något nytt om en polare – acceptera hen ändå.

 

veckohoroskop-skorpionen-vecka-37

Planeternas position gör dig positiv och en uppgift som verkade tidskrävande och jobbig, fixar du snabbare än, du väntat dig. Är du tolerant och fördomsfri kan du lära känna nya kompisar. För dig som är singel är det en utmärkt vecka att möta en ny kärlek. Du som redan har ett förhållande får nya intressen ihop med din älskling.

Gå på din magkänsla om du hamnar i en krånglig sits.

 

veckohoroskop-skytten-vecka-37

Stjärnorna tipsar dig att planera noggrant i skolan. För om du vill uppnå något speciellt, gäller det att vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Du mår bra av att hänga med dina närmaste kompisar och de familjemedlemmar du kommer bäst överens med. Det är många faktorer som får dina kärleksförhoppningar att öka. Din romantiska framtid ser positiv ut.

Har du ett berg av jobb framför dig? Sätt upp delmål.

 

veckohoroskop-stenbocken-vecka-37

Det är toppen att vara ambitiös i skolan, men pressa dig inte för hårt så här i början. Höstterminen är lång och du hinner med det du ska göra. Fritiden bjussar på många glada skratt och även en hel del kärlek. Mycket tyder på att du och en kompis kommer ännu närmare varandra. Både fria och upptagna stenbockar sveps in i romantik.

Avslöja inte dina planer förrän du är säker på din sak.

 

veckohoroskop-vattumannen-vecka-37

Du har mycket att göra i skolan och måste koncentrera dig på rätt saker. Se till att du inte blir störd av sms och mejl, när du arbetar. Vännerna ger dig härlig energi och ju mer villig du är att släppa in dina vänner i ditt liv, desto bättre mår du. Passar jag ihop med min crush, frågar du dig ibland. Amor tycks ge dig ett romantiskt svar.

Det går lättare att uppfylla ett löfte, än förväntat.

 

veckohoroskop-fiskarna-vecka-37

Stjärnorna tipsar dig att koncentrera dig på allt positivt som sker just nu i skolan. Lämna det förgångna bakom dig och titta framåt. På fritiden kopplar du av på bästa sättet om du ägnar dig åt dina favoritsysselsättningar. I början av veckan kan svartsjuka skapa en viss oro. Men var inte rolig. Misstankarna skingras och helgen blir romantisk.

Om du spelar dina kort väl, kan du ta ett kliv framåt.

 

Läs mer!
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash