Läs ditt horoskop för vecka 36 2018 här!

Läs ditt horoskop för vecka 36 2018 här!

Flört för väduren och starka känslor för lejonet. Så här blir vecka 36 enligt ditt horoskop.
Veckans horoskop för väduren v 36 2018

Utvidga dina gränser och gå vidare mot nya utmaningar i skolan. Håll inte tillbaka dig själv – var öppen för roliga möjligheter. Om du känner för att gå med i någon typ av förening på fritiden är det jättebra läge nu. Planeternas position gör dig som är singel redo för en flirt eller två. Du som är upptagen har det toppen ihop med din älskling.

Du kommer längre med spontan charm än med sura miner.

Veckans horoskop för oxen v 36 2018

Du tycks bli utvald till en rolig uppgift i skolan. Fundera inte så mycket på varför just du får den här fördelen, tacka och ta emot. Din energi spiller över på fritiden och du är väldigt aktiv. Men ta inte på dig för mycket, även du kan krokna. Ta hand om dig även när det gäller romantiken. Kärleksfaktorn ökar när du sänker kraven på dig själv.

En viss person vill dig väl, även om du inte tror det.

Veckans horoskop för tvillingarna v 36 2018

Det verkar som om dina kunskaper inom ett område i skolan ska testas. Kanske dags att uppdatera dig för att visa att du har koll. Fritiden blir rolig och mycket tyder på att du hittar på en trevlig grej som stärker familjesamhörigheten där hemma. Du får höra något, som egentligen inte var menat för dina öron, som gör dig på extra bra kärlekshumör.

Väg dina ord på guldvåg om du måste ge någon kritik.

Veckans horoskop för kräftan v 36 2018

Mycket tyder på att en skolfråga du funderat över får ett svar och att du hittar en studieväg som passar dig bra. Om några klasskompisar strävar mot liknande mål, är det toppen att ni peppar varandra. En ny bekant visar sig vara pålitlig. Lita på din magkänsla, för det verkar som att du tack vare en föraning lyckas avstyra en pinsam kärleksmiss.

Visa din goda vilja om du dras in i ett familjegräl.

Veckans horoskop för lejonet v 36 2018

Försök att få ett helhetsperspektiv på skolarbetet och bena ut vad som är viktigast för dig, vad du vill uppnå. När du vet vad du ska prioritera blir det lättare att plugga. Du kan hamna i en situation då du måste ta ställning. Kanske handlar det om vänskap. Lyssna på samvetets röst, så går det bra. Starkare känslor ger kärlekslivet en ny form.

Det lönar sig att stå med bägge fötterna på jorden.

Veckans horoskop för jungfrun v 36 2018

Det tycks dyka upp spännande utsikter för dig i skolan. Och även om det kanske inte utvecklar sig precis som du hade tänkt dig, kommer det att leda det till fina resultat. Ibland begriper du dig inte på en kompis, men om du lyssnar på vad hen har att berätta, så klarnar bilden. Stjärnorna spår förändringar i dina kärleksrelationer som gynnar dig.

Stressa inte upp dig för sånt som ännu inte har hänt.

Veckans horoskop för vågen v 36 2018

Stjärnorna spår framgång i skolan. Ta bara ett steg framåt, så att lärarna upptäcker dina ambitioner. Allt kanske inte sker genast, men sätter du i gång, gynnas du av det på sikt. Någon verkar se upp till dig i samband med ett fritidsintresse. Var stolt över att du är en god förebild. Det händer något kul som får dig att känna dig kär och galen.

Du utvecklar en förmåga om du låter nyfikenheten styra.

Veckans horoskop för skorpionen v 36 2018

Det verkar som om du börjar tycka att skolan är helt okej. Och om du gör det bästa av situationen, hamnar du i en positiv spiral och du blir mer och mer engagerad. Du har mysiga personer runt omkring dig, som sätter guldkant på din fritid. Amors påverkan får både upptagna och fria skorpioner att ta tag i sin kärlekssituation på ett seriöst sätt.

Nya arbetsuppgifter sammanför dig med en rolig person.

Veckans horoskop för skytten v 36 2018

Trevliga förändringar i plugget gör att du får släppa sådant som inte var så givande, men tog mycket energi och i stället kan du blicka framåt. Mycket tyder på att du och några kompisar utvecklar era andliga sidor, kanske med musik eller dans. Det verkar som om Amor har spännande planer för dig som är skytt och öppnar nya dörrar till kärleken.

Lita på ditt omdöme om du måste göra ett snabbt val.

Veckans horoskop för stenbocken v 36 2018

PIbland är det svårt att frigöra sig från gamla rutiner i skolan. Men passa på nu när höstterminen dragit i gång. Bryt gamla mönster och skifta fokus mot nya inriktningar. Planeternas position gör att du vibbar utåtriktad och trevliga personer dras till dig. En flirt kan utvecklas till något större och fasta förhållanden tycks ta ett kliv framåt.

Uppmuntrande omdömen får din självkänsla att växa.

Veckans horoskop för vattumannen v 36 2018

Det tycks vara kreativa vibbar på gång, du verkar hitta ett projekt i skolan som du verkligen gillar och du är beredd att satsa hårt. Om någon eller något håller dig tillbaka när det gäller dina vänskapliga relationer, så var inte rädd för att ändra på detta. Du kan få din vilja igenom i en kärleksfråga om du har tålamod och tänker långsiktigt.

Låt inte dina känslor locka dit till ett onödigt felsteg.

Veckans horoskop för fiskarna v 36 2018

Mycket tyder på att du börjar komma i gång på allvar i skolan. Men ha inte för bråttom i din planering. Det viktigaste är att du själv är nöjd med det du kommer fram till. En romantisk kväll för dig som är singel kan bli inledningen på en givande kärleksaffär. Du som är upptagen älskar och är älskad, relationen är jämlik och ni kan prata om allt.

Var lite kritisk och tro inte på alla rykten som sprids.

Läs mer!
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash