Läs ditt horoskop för vecka 35 2018 här!

Läs ditt horoskop för vecka 35 2018 här!

Goda nyheter för jungfrun och nya vänner för skytten. Så här blir vecka 35 enligt ditt horoskop.
Veckans horoskop för väduren v 35 2018

Nya intryck gör dig målmedveten och det ger bonuspoäng i skolan. Du är en uppskattad kompis och tack vare din ledarroll i klassen kan du hjälpa en person som känner sig utanför. Stjärnorna spår att det fortsätter att vara behagligt på kärlekens hav. Extra bra blir det om både du och den du flirtar med eller är ihop med kan och vill kompromissa.

Var förutseende och underskatta inte värdet av planering.

Veckans horoskop för oxen v 35 2018

Förändringar i skolan kan göra dig betänksam. Men du har ingen anledning att bekymra dig, så var lugn och plugga på. På kompisfronten är det bara fint, du har goda vänner både i skolan och på fritiden. Planeternas position kan skapa en längtan efter ett kärleksäventyr. Du som är upptagen ska vara försiktig, men singeln har ingenting att förlora.

Du lyckas övervinna något som har hållit tillbaka dig.

Veckans horoskop för tvillingarna v 35 2018

Nya möjligheter i skolan dyker upp och mycket tyder på att en klok lärare peppar dig att utveckla dina speciella förmågor. Någon lämnar sent omsider tillbaka en grej som hen har lånat. Även om ditt kärleksliv tycks vara fint, kan det vara något som skaver. Troligen handlar det om ett missförstånd. Prata med din älskling, så klaras det snabbt upp.

Var tolerant i mötet med en som tänker annorlunda.

Veckans horoskop för kräftan v 35 2018

För att maxa trivseln i skolan är det smart att först göra trista uppgifter och sedan koncentrera dig på de ämnen som du tycker är roligast. På kvällarna blir det mycket häng med kompisarna, ni är sams och har alltid roligt när ni träffas. Veckan tycks bjussa på fina kärleksstunder. Samtidigt ska du inte ta någon för given eller skapa svartsjuka.

Drömmar du delar med vänner är lättare att förverkliga.

Veckans horoskop för lejonet v 35 2018

Häng gärna med klasskompisarna på rasterna, men var självständig under lektionerna. Det är ju bara du som har ansvar för dina egna studier. Om du ägnar dig åt en idrott eller någon hobby på fritiden, så tycks du få beröm för en fin prestation. Fasta förhållanden tycks gå in i ett tryggare skede. En stilla flirt kan övergå i en mer seriös romans.

Låt dig inte provoceras utan vänd den andra sidan till.

Veckans horoskop för jungfrun v 35 2018

Mycket tyder på att du får goda nyheter i skolan som motiverar dig att lägga lite extra krut på pluggandet. Klandra inte dig själv om du gör ett misstag när du håller på med en fritidsaktivitet. I själva verket kan det leda till något bra. Stjärnorna spår romantiska framgångar. Något du hoppats på länge kan slå in, om du är tydlig och uppriktig

Var beslutsam om du vill sätta dina egna planer i verket.

Veckans horoskop för vågen v 35 2018

Var öppen för nya kontakter i skolan. Du kan träffa en väldigt trevlig och användbar person som gärna sträcker ut en hjälpande hand. En fest blir lyckad. Mycket tyder att du ställs inför ett romantiskt val. Egentligen är det inte så svårt att bestämma sig. Det viktiga är att du väljer med hjärtat och inte bryr dig så mycket om vad andra tycker.

En ny medtävlare driver dig att lägga in en högre växel.

Veckans horoskop för skorpionen v 35 2018

Skolan kan kännas avslagen, men ett ärligt samtal gör att du börjar uppskatta en lärare du inte gillat tidigare och det piggar upp. Du får bevis för att dina vänner är lojala och att de gillar dig. Visst är det kul att kolla in sötnosar och få fint gensvar. Men det är inte okej att flirta bara på skoj. Risken finns att någon blir sårad och ledsen.

Sikta mot stjärnorna – ingen utmaning är för stor för dig.

Veckans horoskop för skytten v 35 2018

Det är upp till bevis som gäller i skolan. Om du visar vad du vill och kan, så spår stjärnorna att du får positiva reaktioner. Din starka sida är att skapa relationer. Du friskar upp gamla vänskapsband och du har lätt för att få nya vänner. Du tycks ha tur i kärlek. Så både fria och upptagna skyttar ska passa på att få sina önskningar uppfyllda.

Håll inte din oro inom dig – tala ut och lätta på trycket.

Veckans horoskop för stenbocken v 35 2018

Planeternas position ger dig extra energi och du har inga svårigheter med att leva upp till de krav som ställs på dig i skolan. Du får en fin möjlighet att kompensera något som du tidigare missat att göra hemma. Mycket tyder att du har funderat en hel del över en kärleksfråga. Äntligen får du ett svar som gör dig lättad och ökar din förståelse.

Säg inte ja till något bara för att undvika motsättningar.

Veckans horoskop för vattumannen v 35 2018

Du verkar komma extra bra överens med en viss lärare. Vårda er goda kontakt, det ger dig pluspoäng längre fram. Akta dig för att ta onödiga risker. Håll dig till trygga sammanhang som du känner till. Den upptagna vattumannens förhållande blir ännu mera kärleksfullt. Du som är singel har chans att träffa en sötnos. Håll ögonen öppna när du är ute.

Med en utåtriktad attityd går det snabbare att nå ditt mål.

Veckans horoskop för fiskarna v 35 2018

Stjärnorna stärker dina sociala talanger. Du är omtyckt och du älskar att hänga både med polarna och med familjen. Mycket tyder på att veckan blir romantisk. Du som är upptagen har det härligt ihop med din vän. Singeln blir en mästare på att ta kärlekskontakter. Men glöm inte bort skolan. Var aktiv under lektionerna, så blir även lärarna nöjda.

Dyker det upp ett hinder – tänk om och välj en annan väg.

Läs mer!
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash