Läs ditt horoskop för vecka 34 2018 här!

Läs ditt horoskop för vecka 34 2018 här!

Romantik för oxen och vänskap för lejonet. Så här blir vecka 34 enligt ditt horoskop.
Veckans horoskop för väduren v 34 2018

Ett trevligt samtal får dig att se fram emot att börja plugga. Det verkar som att du redan från starten gör ett gott intryck på en viktig person i skolan. Även om det kan kännas fånigt att få råd av andra, är det vettigt att följa kloka uppmaningar. Ditt kärleksliv tycks utveckla sig bra, både upptagen och fria vädurar kan själva påverka läget.

Kliv ur din komfortzon och gör något nytt och roligt.

Veckans horoskop för oxen v 34 2018

När skolan börjar igen, kommer du att upptäcka att någon har höga tankar om dig och ger dig lite mer ansvar. Detta piggar förstås upp terminstarten. Fritiden tycks också bli trevlig, troligen handlar det om att du utökar din bekantskapskrets. Amor omsluter dig med sensuella vibbar och en romantisk händelse påverkar ditt kärleksliv mycket positivt.

Slösa inte kraft på sådant som du inte kan förändra.

Veckans horoskop för tvillingarna v 34 2018

Att vara tillbaka till skolan och träffa vännerna får dig att må bra, även om du inte trodde det för ett tag sedan. Du hinner också roa dig en hel del på fritiden. En romantisk fullträff tar dig till sjunde himlen. Singeln ska passa på att försöka kontakta den där sötnosen du har spanat in. Du som har en älskling inser att du är lyckligt lottad.

Följ ditt eget sinne även om andra kan bli förvånade.

Veckans horoskop för kräftan v 34 2018

Det verkar ligga en viss spänning i luften. Kanske beror det på att allvaret börjar och sommaren går mot sitt slut. Mycket tyder på att höstterminen blir omväxlande och kul, så det finns ingen anledning att hänga läpp. Du trivs fint ihop med kompisarna och familjen. Stjärnorna gör kräftan självsäker och sexig och det ger kärlekslivet extra glöd.

Om du går vidare med en smart idé kan du göra ett klipp.

Veckans horoskop för lejonet v 34 2018

Att börja plugga igen kan bli en riktig höjdare. Visst kan du sakna lata sovmorgnar, men samtidigt gillar du att ägna dig åt meningsfulla grejer. Fritiden verkar gå i vänskapens tecken. Att hänga med kompisar du knappt träffat under sommaren är ju viktigt. Vill du ha kärlek, så finns den där. Men mycket tyder på att vännerna kommer i första hand.

Var tillmötesgående i stället för att bråka med en rival.

Veckans horoskop för jungfrun v 34 2018

Att återvända till skolan med allt vad det innebär, tycks bli roligare än väntat, och du får nytta av något du lärde dig i somras. Att träffa klasskompisarna känns bra och du får ett extra mysigt välkomnande av en speciell polare. En present du inte väntat dig, gör dig glad. Är du ärlig mot både dig själv och andra, ger romantiken glans åt veckan.

Något du glömt kommer upp till ytan. Ta tag i detta.

Veckans horoskop för vågen v 34 2018

Du får en känsla av att plugget blir roligare än tidigare och löften om spännande projekt längre fram, verkar lockande. En kompis från förr söker upp dig och hittar ni snabbt tillbaka till varandra. Även om din kalender är ganska full, måste kärleken ändå få ta plats. Flirta om du är singel. Ge dig tid att gulla med din partner, om du är upptagen.

Visa ditt rätta jag – någon vill veta vem du är innerst inne.

Veckans horoskop för skorpionen v 34 2018

Din överskottsenergi kommer väl till pass när skolan börjar. Släpp fram tävlingsmänniskan inom dig och satsa hårt redan från början, det ger dig ett bra försprång. En speciell kväll med kompisarna blir jätterolig. Planeternas position får romantiken att blomma. Om du känner dig på kärleksfullt humör, ska du inte vara passiv utan ta första steget.

Släpp lös din fantasi – så hittar du en smart lösning.

Veckans horoskop för skytten v 34 2018

Att börja skola känns inte så lockande till en början. Men bit ihop och gilla läget. Det händer något roligt plugget som väcker din uppmärksamhet. Och att hänga på rasterna med alla gamla klasskompisarna känns mysigt. Den upptagna Skyttens relation får en kick av att andra kollar in din älskling, som dock bara har ögon för dig. Singeln tycks ha en het romans på gång.

Följ en impuls – det kan leda till ett riktigt äventyr.

Veckans horoskop för stenbocken v 34 2018

Skickliga lärare och nya, roliga ämnen gör att det känns helt okej att börja skolan. Du får tillfälle att visa dig på styva linan tack vare förmågor du inte visat upp tidigare. Sätt ner foten om någon är dum mot en polare, du har status och andra lyssnar på dig. Du kan stöta på en romantisk utmaning. Din intuition hjälper dig att göra rätt val.

Behärska dig – annars kan ditt humör trassla till det.

Veckans horoskop för vattumannen v 34 2018

Läsåret verkar börja bra, kanske beror det på en lärare som gör ett gott intryck på dig och som alltid står på elevernas sida. Att återföreningen med alla klasskompisar också blir lyckad, gör inte saken sämre. Både upptagna och fria vattumän tycks ha superkoll på kärlekslivet. Inga jobbiga saker strular till det och veckan tycks bli romantisk.

Var beslutsam och tuff när viktiga värden står på spel.

Veckans horoskop för fiskarna v 34 2018

Skolstarten tycks bli både utmanande och rolig. Du får chansen att göra något nytt, som inte är helt enkelt. Tänk fritt, så går det suveränt bra. Det verkar som om du blir kompis med en populär person som många vill umgås med. När det handlar om kärlek håller du en cool stil. Du verkar njuta av alla kärleksfulla stunder och grubblar inte mycket.

Tack vare dina goda avsikter kan du uträtta underverk.

Läs mer!
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash