Läs ditt horoskop för vecka 33 2018 här!

Läs ditt horoskop för vecka 33 2018 här!

Flört för jungfrun och en spännande möjlighet för skorpionen. Så här blir vecka 33 enligt ditt horoskop.
Veckans horoskop för väduren v 33 2018

Satsa på en självsäker attityd, även om du är osäker inombords, om du vill få andra att hänga på när du försöker sjösätta dina planer. En generös släkting förgyller din vecka. Konstnärliga upplevelser väcker tankar inom dig. Stjärnorna laddar dig med en entusiastisk utstrålning och det ger både fria och upptagna vädurar ett romantiskt övertag.

Försök att vara neutral om det blir bråk i din närhet.

Veckans horoskop för oxen v 33 2018

Fixera dig inte bara på målet du siktar på, passa också på att njuta av vägen dit och lev i nuet. Att träffa polare du inte sett på hela sommaren gör dig lycklig och ni har massor av roliga saker att prata om. Du kanske inte själv är medveten om din romantiska makt, men du har stort inflytande och kan påverka din kärlekssituation mer än du anar.

Var försiktig och avslöja inte en hemlis för fel person.

Veckans horoskop för tvillingarna v 33 2018

Du har dubbla känslor inför skolstarten, låt det positiva överväga och ta inte ut några problem i förskott. Passa på att softa och gör roliga saker innan allvaret drar i gång. En familjemedlem levererar ett mycket trevligt budskap. Om det dyker upp en kärleksfråga som du inte tacklar på egen hand, så vänd dig till någon som är mer erfaren än du.

Har du lovat något är det bara att bita ihop och göra det.

Veckans horoskop för kräftan v 33 2018

Mycket tyder på att du får ett genombrott i något du har hållit på med länge. Och äntligen känner du att du har kommit en bit på vägen i detta speciella projekt. Det drar ihop sig till en rolig fest i helgen. Gemensamma intressen och lika delar passion och vänskap är det som behövs för att få både fasta relationer och spirande romanser att funka.

Du kommer längre med kompromisser än med envishet.

Veckans horoskop för lejonet v 33 2018

Stjärnorna spår att just du blir utvald till en speciell uppgift och det gör dig både lycklig och stolt. Några i kompisgänget kan irritera dig, men det är inte läge att hänga upp sig på små detaljer nu. Ta dina kompisar som de är, på det stora hela är de ju väldigt schyssta. Mycket tyder på att ditt hjärtas röst leder dig på rätt väg mot kärleken.

Akta dig för att vara för frispråkig på sociala medier.

Veckans horoskop för jungfrun v 33 2018

Du tycks få stöd från ett oväntat håll i en fråga som är viktig för dig. Och som en extra bonus, upptäcker du nya, fina sidor hos den här personen. Varva kompishäng med sköna hemmakvällar, det ger dig rätt balans. Även om det är spännande att flirta, så tänk på vilka signaler du skickar och till vem. Det är inte okej att leka med andras känslor.

Bry dig om andra – men försumma inte dina egna behov.

Veckans horoskop för vågen v 33 2018

Planeternas position fyller dig med energi och entusiasm. Du tar för dig av alla möjligheter och fixar dina uppdrag snabbt och lätt. Din glöd attraherar din omgivning och du har många trevliga personer att hänga umgås med. Prognosen för ditt kärleksliv är god, även om ditt aktiva liv kan göra att du kanske prioriterar andra saker före romantiken.

Ett mål du strävat länge mot är snart inom räckhåll.

Veckans horoskop för skorpionen v 33 2018

Du får en impuls som uppmuntrar dig att bryta gamla mönster och som låter ditt rätta jag komma fram i full blom. Ta vara på den här möjligheten. Ett samtal med en intressant person gör att du blir ännu mer tolerant och du lägger ner mycket tid på att ingen ska känna sig utanför gemenskapen. Amor stärker både fasta relationer och nya kontakter.

Låt inte andra styra dig – ta kontroll och bestäm själv.

Veckans horoskop för skytten v 33 2018

Om du tacklar en knepig fråga på ett annorlunda sätt och tänker i nya banor, löser du den jättesnabbt. Någon i din närhet kan känna sig lite försummad. Kanske är det dags att ta lite mer hänsyn till en viss person? Stjärnorna blåser nytt liv i fasta relationer. Singeln kan få kontakt med en sötnos tack vare spontana och okonventionella metoder.

Ger du kärlek – får du dubbelt så mycket tillbaka.

Veckans horoskop för stenbocken v 33 2018

Stjärnorna fyller dig med en frihetslängtan och du vill göra saker som du inte brukar. Tyvärr är inte alla i familjen inne på samma linje. Men om du lägger fram dina argument klokt och sansat, kan du få som du vill. Den sanna kärleken finns närmare än du tror. Du behöver inte leta efter den, det räcker att vara uppmärksam och sträcka ut en hand.

Att våga omvärdera sina åsikter tyder på inre styrka.

Veckans horoskop för vattumannen v 33 2018

Ibland kan det kännas som om ingenting händer och livet står still. Men stjärnorna spår att när det känns som mest enformigt, inträffar det något jättekul. Du och dina kompisar förbereder något som kan bli rena fullträffen. Mycket tyder på att häftiga, romantiska känslor bubblar upp. Se till att få utlopp för dem, det går inte att trycka ner dem.

Avfärda inte ett förslag förrän du tänkt till ordentligt.

Veckans horoskop för fiskarna v 33 2018

Det tycks inträffa något utöver det vanliga, som ger din tillvaro en fördjupad mening. Du har till viss del andra att tacka för detta, men främst är det dina egna ansträngningar som gett resultat. Att umgås med olika typer av personer får dig att må bra. Håll ögonen öppna efter romantiska signaler. En snygging kan dyka upp när du minst anar det.

Ta en paus och ge dig tid att smälta alla nya intryck.

Läs mer!
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash