Läs ditt horoskop för vecka 32 2018 här

Läs ditt horoskop för vecka 32 2018 här

Fiskarna bör vara lite vaksamma och du som är lejon ta din chans! Så här blir vecka 32 enligt ditt horoskop.
Veckans horoskop för väduren v 32 2018

Planeternas position gör dig lite ”hemlig”. Och det är helt okej, du bestämmer själv vad du vill berätta för andra och vad du vill hålla för dig själv. Tveka inte att ställa upp för en kompis, även om det kanske innebär extra ansträngning för din del. Amor tycks ge dig framgång i kärlek och du verkar ha flyt om du tar egna romantiska initiativ.

Var nöjd över dina resultat och jämför dig inte med andra.

 

Veckans horoskop för oxen v 32 2018

Säg ja till en möjlighet att skaffa dig kunskaper. Dels får du något kul att göra och dels får du nytta av det du lär dig när skolan börjar. Stjärnorna spår att kompisrelationer kan bli lite gungiga. Men du kan undvika bråk om du är uppmärksam på omgivningens vibbar. Om du vill fördjupa din kärleksrelation eller flirt är det bra tajming.

Brinner du för en viktig sak så var beredd att kämpa.

 

Veckans horoskop för tvillingarna v 32 2018

Det händer något i början av veckan som får dig att tänka efter. Men gör ingenting för snabbt, fram emot helgen faller allt på sin plats och det blir som vanligt igen. Mycket tyder på att du får vara med om en trevlig upplevelse tack vare en kompis. Fasta relationer tycks funka jättebra. Singeln får kontakt med någon du inte sett på länge.

Du får respekt om du kan vara ärlig i en pinsam situation.

 

Veckans horoskop för kräftan v 32 2018

Du blir uppmuntrad att tro på en av dina speciella förmågor. Och du mår jättebra av att utveckla den här talangen. Kompisgänget börjar samlas igen och ni hittar på roliga saker tillsammans. Bli inte orolig om det blir lite rörigt mellan dig och din crush. Stjärnorna ger dig kraft att lugnt och fint hantera situationen innan den växer till ett bråk.

Något som verkar negativt leder i stället till en bra sak.

 

Veckans horoskop för lejonet v 32 2018

Det verkar som om du står inför ett viktigt beslut. Samtidigt vet du inte riktigt vad du vill. Det är okej att avvakta tills du känner dig säker. Du blir rörd av en fin gest från en gammal kompis. När det gäller kärleken så vet du ju innerst inne vem du kan lita på. Så låt dig inte lockas på avvägar av att någon smickrar dig eller är snygg.

Ta vara på en chans till revansch och visa vad du går för.

 

Veckans horoskop för jungfrun v 32 2018

Mycket tyder på att du har en hel del överskottsenergi som du behöver bli av med. Varför inte satsa på någon träning som du tycker är kul? Stå upp för dina ideal och säg ifrån om personer i din omgivning säger dumma saker. Det verkar som om du får ett mycket trevligt kärleksbudskap som väcker drömmar.

 Det är de små stegen som leder till målet.

 

Veckans horoskop för vågen v 32 2018

Det gäller att hänga med i svängarna för det är bra förändringar på gång. Det nya som inträffar får dig att upptäcka positiva saker. Planeternas position skapar harmoni i ditt liv och därför orkar du ta tag i sådant som skaver i kompisrelationer. Stjärnorna spår att du har en romantisk vecka att se fram emot. Dröm dig inte bort utan lev i nuet.

Om du står inför ett val så välj den väg som gör dig fri.

 

Veckans horoskop för skorpionen v 32 2018

Om du blir rastlös och uttråkad, så sitt inte hemma och deppa. Tänk i stället efter vad du själv kan göra för att förändra läget. Du får ett meddelande eller brev som öppnar nya dörrar i ditt sociala liv. I början av veckan verkar det hända romantiska saker. Om det ska bli en kärleksfull fortsättning gäller det att du vågar visa vad du känner.

Tvivla inte på vad du kan – du har många styrkor.

 

Veckans horoskop för skytten v 32 2018

Ibland är det lätt att halka in på ett sidospår. För att veta om du följer den bästa vägen för dig, så fråga dig själv om det mål du siktar på är rätt och realistiskt? Nya kompisar kan ge dig chansen att få uppleva andra miljöer och gemenskaper än du är van vid. Ditt kärleksliv verkar få en kick och Amor fyller dig med romantik och livsglädje.

Strö gärna råd omkring dig – men på ett taktfullt sätt.

 

Veckans horoskop för stenbocken v 32 2018

Även om planeternas position ger dig tur, kan du inte slöa till. Det krävs uthållighet och inre styrka för att övervinna alla hinder. Mycket tyder på att du och en kompis bråkar om en viktig sak. Kanske kan ni mötas på halva vägen och lösa bråket. Vänskap kan övergå i kärlek för singeln. Fasta relationer känns seriösa.

Det händer inget nytt om du inte själv tar första steget.

 

Veckans horoskop för vattumannen v 32 2018

Du har en hel del som du måste hinna med i veckan. Var inte en tidsoptimist utan gör en ordentlig planering och räkna med att oväntade förseningar kan dyka upp. En kväll med kompisarna blir jätterolig. Det verkar som om du som är singel blir upp över öronen förälskad i en ny person. Du som är upptagen känner en ny gnista mellan dig och din älskling.

Visa omtanke när du träffar en kompis som har det tufft.

 

Veckans horoskop för fiskarna

Stjärnornas påverkan gör dig på gott humör och din glada attityd smittar av sig på andra, vilket gör att veckan blir lättsam och dina uppgifter roliga att utföra. En improviserad fest blir lyckad. Det finns någon i singelns närhet som gillar dig, men hen behöver lite uppmuntran från din sida. Den upptagna fisken får en romantisk kärleksförklaring. 

Håll distans till någon som försöker påverka dina beslut.

 

Läs mer!
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash