Horoskop-2018-bakgrund-vecka-31-

Läs ditt horoskop för vecka 31 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 31 2018 här.
Horoskop vecka 31 2018 för väduren.

Det verkar som om du är missnöjd över något, men det positiva är att du har möjlighet att påverka det som inte är bra – om du säger ifrån. Vill du börja ett nytt och mer hälsosamt liv, är det perfekt läge att sätta i gång nu. En kompis hittar på en rolig grej som kickar i gång din tävlingsinstinkt. En romantisk händelse får dig att tro på kärleken igen.

Fortsätt vara du även om andra blir avundsjuka.

 

Horoskop vecka 31 2018 för oxen.

Med tålamod och envishet kan du åstadkomma något utöver det vanliga, det som sätter guldkant på tillvaron. Du behöver inte skämmas om du gör ett misstag, tvärtom så uppskattar andra att du är ärlig och erkänner att du också kan göra fel. Amors påverkan gör dig insiktsfull och klok när det gäller romantiska frågor.

Du har turen på din sida och kan göra ett värdefullt kap.

 

Horoskop vecka 31 2018 för tvillingarna.

Planeternas position gör dig otålig och du är irriterad över att saker och ting inte går i ditt tempo. Du kan inte göra något åt detta, passa på att ta det lugnt. Såväl vänskapliga som romantiska relationer är viktiga för dig, men inte så viktiga att du sviker dina principer. Att få vara sig själv, är det viktigaste just nu.

Ta emot en utsträckt hand från en kompis.

 

Horoskop vecka 31 2018 för kräftan.

Det är lätt att fastna i gamla rutiner och därför gå miste om nya och roliga saker. Så var uppmärksam och ta vara på spännande chanser som dyker upp. Dina kompisar dras till dig eftersom du är duktig på att läsa av stämningar och få andra att må bättre. Amor ger dig en romantisk kick och en härlig lyckokänsla sprider sig.

Det är bättre med en pålitlig kompis än flera falska vänner.

 

Horoskop vecka 31 2018 för lejonet.

Mycket tyder på att din energinivå är hög, du känner klarhet och allt faller på plats. Nu kan du få mycket uträttat. Underskatta inte en bekant, hen kan verkligen bli en bra kompis. Risken finns att svartsjuka sätter känslorna på prov. Ta ett djupt andetag och försök att resonera logiskt, så fixar det sig.

Säg nej till projekt som du inte tror på.

 

Horoskop vecka 31 2018 för jungfrun.

Något du lagt tid och kraft på är klart och du kan vara nöjd över resultatet. Nu kan du med gott samvete göra en rolig sak ihop med kompis, något ni har sett fram emot länge. En person som inte är som dem du brukar umgås med, ger positiv energi. Tajming är viktig när det handlar om kärlek. Att du är på rätt plats vid rätt tid, ger dig försprång.

Välj dina strider noga och bråka inte om små saker.

 

Horoskop vecka 31 2018 för vågen.

Något som tidigare kändes ouppnåeligt, kan bli verklighet – om du är envis och satsar hårt. Undvik kompisar som bara pratar om sig själv och suger energi. Häng med roliga vänner som får dig att må bra. Det verkar som om du lägger märke till ett mönster i dina kärleksrelationer. Tänk efter vad som gick fel förra gången och handla annorlunda nu.

Du kommer långt med hjälp av din snabba tankeförmåga.

 

Horoskop vecka 31 2018 för skorpionen.

Var beredd på att det kan dyka upp ett fint uppdrag och var noggrann när du tar itu med det. Det är inte läge för snabba lösningar och genvägar i det här fallet. Du kanske inte hinner träffa dina kompisar så ofta under veckan, men de ställer upp när du behöver dem. Följ din intuition när det gäller kärlek istället för att lyssna för mycket på andra.

Din energi ökar när du omger dig med positiva saker.

 

Horoskop vecka 31 2018 för skytten.

Låt inte tidigare motgångar hindra dig från att göra ett nytt försök inom en viss aktivitet. Det faktum att du har mer kunskap och erfarenhet nu gör att det kommer att gå jättebra. Du stöter på en kompis du inte träffat på länge och ni har jättekul ihop. Amor stärker ditt självförtroende och gör dig redo att visa dina känslor mer öppet.

Var lugn – du blir inte snabbare klar om du stressar.

 

Horoskop vecka 31 2018 för stenbocken.

En olöst fråga ligger och gnager, men eftersom stjärnorna gör dig alert har du stora möjligheter att reda ut problemet på ett smart sätt. Du har många mysiga och pålitliga personer att hänga med och kvällarna blir extra roliga. Äkta vänskap som går på djupet är mycket viktigt för att du ska känna dig trygg i romantiska relationer.

En viktig vän kan peka ut den rätta vägen för dig.

 

Horoskop vecka 31 2018 för vattumannen.

Även om du gärna ställer upp för andra, ska du inte acceptera att somliga smiter från sina uppgifter och lägger över dem på dig. Mycket tyder på att relationen mellan dig och en kompis funkar bättre nu när ni återförenas igen. Att ni inte träffats på ett tag har fått er att länga efter varandra. Stjärnorna spår att augusti får en romantisk start.

Äntligen är andra redo att ta till sig dina åsikter.

 

Horoskop vecka 31 2018 för fiskarna.

Att ha huvudet på skaft och visa att du alltid är med i matchen ger dig fördelar inom de flesta områden just nu. Om du ställer upp till hundra procent för en kompis kan du räkna med att få massor med vänskap tillbaka. Dissa inte ett gott råd från en äldre person. Ditt kärleksliv tycks gå som på räls, inga hinder dyker upp och stör din planering.

Förlita dig på din inre kraft – den sviker aldrig.

 

Läs mer!
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash