Horoskop-2018-bakgrund-vecka-30-

Läs ditt horoskop för vecka 30 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 30 2018 här.
Horoskop för väduren vecka 30 2018.

Planeternas position ger dig en kick att ta tag i något som du borde gjort för länge sedan. Kanske är det ett viktigt samtal eller en grej du är skyldig en kompis. Resultatet av det du gör blir i alla fall lyckat. Räkna med glädje och romantik i veckan. Din partner/flirt kan känna sig osäker så fokusera på hen när ni ses.

Låt inte någon övertala dig att göra saker du inte vill.

 

Horoskop för oxen vecka 30 2018.

Ett annorlunda initiativ från din sida kan skapa omväxling och ett tillfälle att lära dig något nytt. Framåt helgen händer massa roliga saker. Risken finns att du oavsiktligt kan hamna i en romantisk knipa. Men tänker du positivt och lösningsinriktat, så klarar du dig ur den krångliga situationen.

Nöjd dig inte med dagdrömmar – förverkliga dina idéer.

 

Horoskop för tvillingarna vecka 30 2018.

Veckan tycks bli rolig på många olika sätt, du träffar kompisar och gör en hel del trevliga saker med familjen. Inga negativa vibbar förstör stämningen och det mesta blir som du har tänkt dig. Ha inte för bråttom när det handlar om romantiska frågor. Tillfället försvinner inte, så ge dig själv gott om tid att tänka över ett stort kärleksbeslut.

Lätta ditt hjärta för en klok person som kan ge goda råd

 

Horoskop för kräftan vecka 30 2018.

Planeternas position väcker nya intressen och veckan präglas av ett intresse för mystiska händelser. Du dras till andra som också är fascinerade av detta. I slutet av veckan kan de dyka upp en rolig inbjudan. Är du ärlig i kärleksfrågor så behöver du inte oroa dig. Även om det kan kännas utelämnande, tjänar du på att visa dina känslor.

Dölj inte dina starka sidor.

 

Horoskop för lejonet vecka 30 2018.

Perioden bjuder både på aktiva och avkopplande stunder. Stjärnornas position gör dig mer självsäker och utåtriktad. Det är härligt att bygga romantiska luftslott, men när det verkligen gäller är det bäst att ha en realistisk syn på kärleken.

Se vart vinden blåser innan du tar ställning i diskussion.

 

Horoskop för jungfrun vecka 30 2018.

Det mesta går enligt dina planer och ett glatt meddelande gör dig förväntansfull inför den närmaste framtiden. Passa på att ladda batterierna, så att du är i form när dina krafter behövs. I veckan får du tur i kärlek. Släpp loss dina innersta känslor och lev ut dina drömmar.

Din härliga humor kan du få vem som helst på gott humör.

 

Horoskop för vågen vecka 30 2018.

Planeternas position kan göra att du hamnar i en situation där du inte har full koll. Men bli inte nervös, om du tänker på tidigare erfarenheter, så går allt bra och din självkänsla får en kick på köpet. Det ser ut att bli en fin kärleksvecka. Tänk dock på att väga dina ord och vara nyanserad, om du vill prata om en känslig sak med den du älskar.

Positivt tänkande hjälper dig att övervinna hinder.

 

Horoskop för skorpionen vecka 30 2018.

Du tycks känna att du har gjort det bästa av en situation och landat i något som gör att du trivs med dig själv. Dessutom har du överskottsenergi som kan resultera i roliga dagar och kvällar. Var aktsam med att strö löften omkring dig som kan vara svåra att hålla. Kärlekslivet verkar bli mysigt under veckan. En romantisk handling gör dig lycklig.

En besvikelse övergår i framgång om du tar nya tag.

 

Horoskop för skytten vecka 30 2018.

Stjärnorna tipsar dig att lägga tid på betydelsefulla saker, det du gör nu spelar roll längre fram. Du får ett förslag som du ska tänka över noga, det kan ge fler fördelar än du tror. En speciell sysselsättning roar dig extra mycket, så satsa på detta, även om vännerna inte delar ditt intresse. Veckan går i kärlekens tecken.

Var inte rädd för att sätta upp nya mål.

 

Horoskop för stenbocken vecka 30 2018.

Det är dags att äntligen göra något du drömt om hela sommaren. Du har allt att vinna, så backa inte när du närmar dig målet. Risken finns att du och någon i familjen hamnar på kollisionskurs. Men om du låter din intuition leda dig, så ökar din förståelse för hen. Veckan bjussar på romantiska inslag. Du ger lika mycket kärlek som du får tillbaka.

Var lyhörd och öppen om en kompis vill prata ut med dig.

 

Horoskop för vattumannen vecka 30 2018.

Längtar du efter spännande impulser så håll ögonen öppna. Intressanta tillfällen dyker upp när du minst anar. Och du kan dessutom träffa en tvillingsjäl när du är öppen för nya signaler. Risken finns att du blir sur på den du är ihop med eller flirtar med. Men ge personen en rättvis chans att förklara sig. Det kan ju handla om ett missförstånd.

Du vinner mer på att vara ödmjuk.

 

Horoskop för fiskarna vecka 30 2018.

Ibland är det bra när allt inte går efter ritningarna. Stjärnorna gynnar dig som är anpassningsbar och ändrade planer kan ge nya intressen och kompisar. Perioden ger dig också utrymme att tänka. Och du tycks komma fram till en klok slutsats. En konsert du sett fram emot, uppfyller dina förväntningar. Amor tycks bjussa på en helt okej kärleksvecka.

Låt kompisar som du verkligen gillar komma i första hand.

 

Läs mer!
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash

[socializer-facebooklikeshare]