horoskop-vecka-3-2019

Läs ditt horoskop för vecka 3 2019 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 3 2019 här.
horoskop-vecka-3-2019-VADUR

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Mycket tyder på att du lär dig extra användbara saker i skolan. Blir du erbjuden att samarbeta med personer du inte brukar jobba med i skolan, så tacka ja. Du tycks hamna i nya, trevliga miljöer på fritiden och det kan ge värdefulla kontakter. Stjärnorna spår att du ställs inför ett romantiskt val. Tänk först och främst på dig själv och dina känslor.

Du är nära en lösning på ett problem du kämpat med.

 

 

horoskop-vecka-3-2019-OXEN

OXEN 21/4 – 20/5

Du kan ta ett rejält kliv framåt i skolan om du använder dina starka sidor på rätt sätt. Du kanske inte hinner träffa kompisarna lika mycket som du vill på grund av studierna, men när ni väl ses, har ni det jättekul ihop. Det tycks ha klarnat på den romantiska fronten. Både du som är upptagen och du som är fri vet vad du vill, så tveka inte.

En omställning kräver att du har ett flexibelt tänk.

 

 

horoskop-vecka-3-2019-TVILLINGARNA

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Ge inte upp om du stöter på motstånd i skolan. Se det i stället som utmaning –om du lägger ner extra kraft och energi kommer du att lyckas. Kärleken är betydelsefull för dig, men du låter den inte ta över din tillvaro. Fritidsintressen och kompisar är minst lika viktiga under veckan.

Låt inte andras fördomar stå i vägen för din lycka.

 

 

horoskop-vecka-3-2019-KRAFTAN

KRÄFTAN 22/6-22/7

Stjärnornas påverkan gör dig företagsam. Det passar utmärkt, eftersom det är dags för dig att synas i skolan och visa vad du vill och vad du kan. Mycket tyder på att du hamnar i centrum, på ett bra sätt, under en fest. Du och en kompis reder ut en konflikt och det gör er ännu tajtare. Med fantasi och nytänkande förslag kan en kärleksplan lyckas.

Fortsätt vara positiv – det sprider sig.

 

 

horoskop-vecka-3-2019-LEJONET

LEJONET 23/7-22/8

Det tycks flyta på bra i skolan och det gör dig på gott humör. Fortsätt att plugga flitigt, så får du ett försprång som du har nytta av längre fram. Din charmiga och roliga stil gör dig till en populär vän. Veckan verkar bli romantisk, speciellt om du tar egna initiativ till kärlek.

Stanna upp ett tag och fundera över vad du vill uppnå.

 

 

horoskop-vecka-3-2019-JUNGFRUN

JUNGFRUN 23/8-23/9

Planeternas position ger dig det driv som krävs för att ta tag i en viktig sak i skolan. Du har stora chanser att lyckas bra med detta. Energin spiller också över på fritiden och du hjälper till att lösa en konflikt. Du som är upptagen blir på romantiskt humör när du träffar din älskling. Singeln träffar någon ny när du minst anar det.

Anta inte att det är ditt fel om någon drar sig undan, fråga istället.

 

 

horoskop-vecka-3-2019-VAGEN

VÅGEN 24/9 – 23/10

Kraven ökar i skolan. Planera dina uppgifter, så att du slipper stressa i sista minuten. Det är också viktigt att du får utrymme för dig själv och dina intressen, för att du ska må bra. Du som är singel upptäcker att en person i din närhet är snygg och du ser på hen med nya, romantiska ögon. Den upptagna vågen känner sig nyförälskad.

En ny bekant hjälper dig att utveckla dolda talanger.

 

 

horoskop-vecka-3-2019-SKORPIONEN

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Du verkar ha koll på läget i skolan och till din stora glädje får du oväntat beröm av en lärare. Att du känner dig i balans i skolan gör att du även trivs på fritiden. På det stora hela tycks ditt kärleksliv fungera fint. Och skulle det uppstå motsättningar mellan dig och den du älskar, så blir allt bra om ni talar ut och är ärliga mot varandra.

Var självständig – låt inte kompisarna styra över dig.

 

 

horoskop-vecka-3-2019-SKYTTEN

SKYTTEN 23/11-21/12

Stjärnorna ger dig styrka, så att du orkar hänga med i skolan. Nyckeln till att lyckas i skolan är att alltid göra sina uppgifter i god tid och aldrig skjuta upp något. Mycket tyder på att du även hinner göra roliga saker med kompisarna på kvällarna och helgerna. Det ligger kärlek i luften, men avvakta och ta inga viktiga beslut den här veckan.

Små tecken pekar på att något utvecklas till det bättre.

 

 

horoskop-vecka-3-2019-STENBOCKEN

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Mycket tyder på att det startar något i skolan som kan verka förvirrande och krångligt till en början. Men efter ett tag kommer allt att klarna och du förstår fördelarna med det nya projektet. En kompis ställer upp för dig och är precis så där pålitlig som man vill att ens nära vänner ska vara. Kärleken gör dig stark och du besegrar en konkurrent.

En paus då och då hjälper dig att koncentrera dig bättre.

 

 

horoskop-vecka-3-2019-VATTUMANNEN

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Det verkar som om du får bra kontakt med en populär klasskompis och det gör det ännu trevligare att gå till skolan. Om du och dina vänner släpper loss er fantasi och hittar på roliga saker att göra, blir fritiden jättemysig. Du som är upptagen känner att du och din älskling är på samma våglängd. En förälskelse tycks smyga sig på dig som är singel.

Skjut inte upp en sak – det blir enklare om du gör det nu.

 

 

horoskop-vecka-3-2019-FISKARNA

FISKARNA 20/2-20/3

Ett slumpartat möte gör att du och en lärare, som du inte gillat så mycket tidigare, plötsligt kommer bra överens. Fritiden blir lugn och du får chansen att göra sådant som verkligen intresserar dig. Den upptagna fisken tycks få en fin kärleksförklaring. Om du som är fri får syn på en snygging, så ta kontakt. Annars kanske någon annan hinner före.

Du har det som krävs för att klara av en svår uppgift.

 

 

Läs mer:

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque