Läs ditt horoskop för vecka 29 2018 här!

Läs ditt horoskop för vecka 29 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 29 2018 här.
Horoskop för väduren vecka 29 2018.

Du kan vara envis när du vill och det är jättebra. För nu tjänar du på att stå på dig och slåss för det du tycker är rätt. Stjärnornas påverkan ger dig känsla för färg och form, ta till vara på detta. En fest tycks bli jätterolig. Det ligger romantik i luften. Kanske träffar du som är singel en 10-poängare? Fasta förhållanden blir ännu tajtare.

Du får nytta av tidigare erfarenheter och kunskaper.

 

Horoskop för oxen vecka 29 2018.

Oväntade händelser kan pigga upp och du känner dig i fin form att pröva på nya sysslor, speciellt om du får tillfälle. Det är dags att ge ett svar på en brådskande fråga. Veckan handlar också om möten och avsked. Men även om du säger hej då till någon, behöver det inte vara för evigt. Ditt kärleksliv tycks vara i balans.

Låt inte löften locka dig att göra något dumt.

 

Horoskop för tvillingarna vecka 29 2018.

Om någon behandlar dig orättvist så säg till. Personen kanske inte fattar att hen har kränkt dig. Du träffar en gammal vän och det känns som om ni aldrig har varit skilda åt. Stjärnorna ställer sig positiva till resor. Singeln är på flirthumör och får flera beundrare. Du som är upptagen har en partner som älskar bara dig.

Slåss för din idé – även om inte alla andra tycker som du.

 

Horoskop för kräftan vecka 29 2018.

Du tycks få veta något som dels gör dig glad och dels får dig att se på livet ur ett nytt perspektiv. Vill du träffa en ny vän, så var trevlig mot en person som inte så många andra bryr sig om. Både fria och upptagna kräftor vinner på att inte ha för bråttom när det handlar om kärlek. Du får det du vill om du har tålamod.

Visa dina känslor och göm dig inte bakom en mask.

 

Horoskop för lejonet vecka 29 2018.

Du har väl inte glömt att du har lovat en person något och att det är dags att du står för ditt löfte. Är du på resande fot har du extra lätt för att få nya vänner. Framåt helgen löser du ett problem på ett smart sätt. Amor tycks ha lite speciella planer för dig som är lejon och du kan sikta in dig på en kärleksvecka som knappast gör dig besviken.

Ligg lågt tills du har koll – om du hamnar i en ny miljö.

 

Horoskop för jungfrun vecka 29 2018.

Du har förmågan att locka fram det bästa hos dem du möter och ditt intresse för andra gör att du lätt får nya kompisar. Stjärnorna spår att resor blir mycket lyckade. Singeln tycks förälska sig i någon som är upptagen. Men deppa inte, det finns fler där ute. Du som är upptagen bör ägna din partner extra mycket uppmärksamhet.

Det är rätt tidpunkt att testa nya saker.

 

Horoskop för vågen vecka 29 2018.

Mycket tyder på att du får uppmärksamhet för något bra du gör. Så det är dags för dig att ta ett steg fram i rampljuset och vara stolt över dig själv. En annorlunda utflykt blir jätterolig. Romantik är i luften. Trots att du kanske inte kan träffa den du är ihop med/flirtar med, ser du ändå till att hålla kontakten.

Du får bevis för att hårt arbete lönar sig i längden.

 

Horoskop för skorpionen vecka 29 2018.

Stjärnorna spår att du får chansen att pröva dina vingar och ta mer ansvar. Ta emot detta erbjudande, för det kan bli en bra erfarenhet. Mycket tyder på att du knyter djupare kontakter under en släktträff i helgen. Singeln kan troligen räkna med att en viss person ”upptäcker” dig. Ett nytt gemensamt intresse ger fasta relationer lite extra glöd.

Andra lyssnar på dig om du talar direkt från hjärtat.

 

Horoskop för skytten vecka 29 2018.

Mycket tyder på att veckan går i familjens tecken. Släktingar kan också dyka upp, och du kan bli förvånad över att du och en person ur släkten kommer mycket bättre överens än vanligt. Kanske har både du och hen förändrats till det bättre. Veckan blir rolig och fram mot helgen kan en överraskning dyka upp.

Ge inte vika för personer som hela tiden vill styra dig.

 

Horoskop för stenbocken vecka 29 2018.

Tänk utanför boxen om du skulle stöta på ett problem som är krångligt att lösa. Med kreativa tankar klarar du det mesta. Du prioriterar tid med kompisarna och försöker hitta på nya saker att göra. Amor ger dig som är singel goda flirtchanser. Fasta relationer är kärleksfulla och jämlika.

Du kan mycket mer än du anar – så ge inte upp för snabbt.

 

Horoskop för vattumannen vecka 29 2018.

Mycket tyder på att någon som du beundrar mycket, får syn på dig och inser vilken talangfull person du är. Veckan tycks bjussa på en fin upplevelse som du kommer att minnas länge. Det är möjligt att semestrar påverkar din romantiska situation, men det ger dig å andra sidan möjlighet att tänka över hur du vill att ditt kärleksliv ska utvecklas.

Det sker bra saker som gör dig redo för större utmaningar.

 

Horoskop för fiskarna vecka 29 2018.

Planeternas påverkan gör dig diplomatisk. Och det får du nytta av, eftersom du kan hamna i en situation där du måste medla mellan ilskna personer i din omgivning. Annars tycks veckan bli avkopplande och skön och du har lagom mycket att göra. En kompis ger dig ett fint förtroende. Prognosen för att ditt kärleksliv ska bli lyckat, ser lovande ut.

Ta till vara på de möjligheter som stunden bjuder på.

 

Läs mer!
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash

[socializer-facebooklikeshare]