Läs ditt horoskop för vecka 28 2018 här!

Läs ditt horoskop för vecka 28 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 28 2018 här.
1-vaduren-horoskop-vecka-28-2018

Stjärnornas påverkan gör dig extra social. Du har förståelse för din omgivning och du kan framföra det du vill klart och tydligt. Tack vare din sociala kompetens kan du få en ny spännande kompis som är lite annorlunda än dina andra vänner. Du som är singel kommer träffa en ny crush. Du som är i ett förhållande kommer få en överraskning.

Ett öppet sinne ger dig fler nya möjligheter.

 

2-oxen-horoskop-vecka-28-2018

Mycket tyder på att du trivs med allt som händer runtomkring dig just nu. Du och en person är inte helt överens just nu, men du kan ändra på det om du verkligen försöker. Amor tycks påverka din romantiska personlighet på ett jättebra sätt och prognosen för ditt kärleksliv ser lovande ut.

Var försiktigt – alla kan inte bevara en hemlighet.

 

3-tvillingarna-horoskop-vecka-28-2018

Du kan hamna i en situation som kan leda till flera trevliga händelser om du är vaken och målmedveten. Mycket tyder på att ditt rykte har förändrats i vissa kretsar och det kan göra att du träffar nya personer. När det handlar om romantiska relationer säger du inte nej till lite kärlek då och då, men samtidigt tycker du om att vara fri.

Dra inga förhastade slutsatser utifrån löst skvaller.

 

4-kraftan-horoskop-vecka-28-2018

Satsa på det som du tycker är roligast, för då lyckas du bäst. Och du behöver inte ha dåligt samvete för att du skjuter upp tråkiga uppgifter. Risken finns att någon blir avundsjuk på dina framgångar. En kärlek från förr kan dyka upp i singelns liv. Du som är upptagen får en romantisk överraskning.

Tänk till ordentligt innan du tar ett beslut.

 

5-lejonet-horoskop-vecka-28-2018

Planeternas position fyller dig med energi och gör dig sugen på en nystart inom ett visst område. Strunta i sånt som drar dig tillbaka och planera framåt. Mycket tyder att du har varit spänd inför en resa av något slag, men allt går jättebra. Veckan tycks bli romantisk och du får också tid att tänka över vad som är viktigast för dig när det gäller kärleken.

Med rätt inställning kan du lyckas med vad som helst.

 

6-jungfrun-horoskop-vecka-28-2018

Det tycks bli en avkopplande vecka då du hinner tänka på viktiga frågor och omvärdera vad som spelar störst roll för dig. En flört du inte räknat med får dig att bli på strålande humör. Du som är upptagen mår extra bra av att göra roliga saker med din partner, sådant som får er att skratta ihop.

Lita på ditt omdöme i en komplicerad situation.

 

7-vagen-horoskop-vecka-28-2018

Stjärnorna spår att det inträffar roliga saker om du visar uppriktigt intresse och inte döljer ditt rätta jag. Får du möjlighet att göra en resa, kommer den garanterat att bli givande på många sätt. Chansen är dessutom stor att både du som är singel och du som är upptagen får njuta av en semesterromans. Om det blir mer än en flirt bestämmer du.

Var på din vakt mot förslag som verkar alltför bra.

 

8-skorpionen-horoskop-vecka-28-2018

Det verkar som att du har många olika typer av människor omkring dig den här veckan. Vissa av dem tar kraft av dig, men försök att sätta gränser på ett trevligt sätt. De flesta ger dig dock energi och är roliga att hänga med. Med lite tur kan de se fram emot en improviserad och kul resa. Om kärlekslivet svajat tidigare, blir det lugnare nu.

Känn dig inte tvingad att hålla tyst när du har rätt.

 

9-skytten-horoskop-vecka-28-2018

Planeternas påverkan gör dig intresserad av saker och ting på ett djupare plan. Din empati för personer som har det svårt ökar och om du hjälper de som har det svårt, väcker du beundran. Du kan också tycka att det är mysigt att vara i fred – läsa en bra bok och lyssna på musik. Kärleken tycks bli ett spännande kapitel, vad som helst kan hända.

Alltför brutala sanningar kan splittra vänskapsband.

 

10-stenbocken-horoskop-vecka-28-2018

Du är på bra humör och vill gärna lära dig mer och utvecklas inom ett intresse. Gå din egen väg och låt inte andra hindra dig i jakten på ny kunskap. Om du, trots att det är sommarlov, har tider att passa, så se till att vara ute i god tid. Stjärnornas påverkan gör dig på kärleksfullt humör. Och du tycks ha en romantisk vecka framför dig.

Tålamod är bra – men ibland måste man lätta på trycket.

 

11-vattumannen-horoskop-28-2018

Ett möte med en kompis från förr tycks väcka intresse för en hobby som du sysslade med tidigare. Du märker snabbt att takterna sitter i och att du är riktigt duktig. En person i din närhet visar sig vara jättetrevlig, trots att det första intrycket inte var så bra. I romantiska sammanhang är det viktigt att du visar dina känslor för den du gillar.

Du kan missa en fin chans om du skjuter upp ett beslut.

 

12-fiskarna-horoskop-vecka-28-2018

Det verkar som om du får chansen att verkligen visa vad du kan inom ett område. Så upp till bevis och lev upp till omgivningens förväntningar. Mycket tyder på att du gör roliga saker ihop med familjen. Även om du inte alltid träffar din älskling eller nya flirt, så finns det ett starkt band mellan er.

Vänliga ord från dig kan ge värdefulla bekantskaper.

 

Läs mer!
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash

[socializer-facebooklikeshare]