Läs ditt horoskop för vecka 27 2018 här!

Läs ditt horoskop för vecka 27 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 27 2018 här.

Du testar en syssla där fantasin sätts på prov och du har hur kul som helst. Mycket tyder på att du och en vän upptäcker att ni är tvillingsjälar. Dina drömmar inför en resa slår in. Även om du tar lättsamt på kärleken så var bestämd när det gäller och låt ingen försöka ändra på dig. Du är en härlig person som är värd att älskas för den du är.

Lyssna till hjärtats röst och gör inget som känns fel.

Planeternas position gör dig positivt inställd till allt som tillvaron har att erbjuda. Veckan tycks bli rolig och fullspäckad av trevliga aktiviteter och du hinner nog inte träffa dina kompisar så ofta som du vill. Räkna med massor av romantik och om Amor är riktigt snäll mot dig som är oxe så kanske en romantisk dröm äntligen gå i uppfyllelse.

En resa kan väcka tankar och gör dig mer engagerad.

Planeternas position gör dig organiserad och på hugget, trots att du är ledig. Struktur är faktiskt nyckeln till en givande vecka! Bli inte förvånad om du blir uppslukad av någon spännande grej. När du träffar dina kompisar har ni roligt ihop. En semesterresa blir inte bara väldigt rolig, där kan du också få uppleva ett och annat kärleksäventyr.

Uppriktigt beröm får dig att våga testa dina gränser.

Det verkar bli en omväxlande vecka tack vare spännande idéer från både dig och andra i din omgivning. Din påhittighet är på topp och du tackar ja till alla roliga chanser som dyker upp. Åker du i väg på en resa så blir den mycket mer lyckad än du förväntat dig. Amors påverkan gör både dig som är singel och dig som är upptagen på romantiskt humör.

Du kan äntligen pusta ut tack vare hjälpsamma kompisar.

Veckan blir mysig och du njuter av att kunna ta dagen som den kommer. Någon i din närhet verkar ha kommit på bättre tankar i en fråga som ni har diskuterat länge och detta ger dig en kick. Stjärnorna spår att det klickar direkt mellan dig och en speciell person, det här kan bli början på en fin vänskap. Ditt kärleksliv gynnas av tydliga signaler.

Fortsätt att kämpa – din personliga seger är inom räckhåll.

Planeternas position skapar positiv energi och du trivs eftersom du får ägna dig åt det du gillar. Även om du inte träffar kompisarna så ofta finns det andra sätt att hålla kontakten. Loppet är förstås inte kört bara för att ditt kärleksliv inte går helt enligt dina planer. Tänk positivt för Amor kan bjuda på en romantisk överraskning i helgen.

Du är oslagbar – ingen kan hejda din framfart nu.

ett område som tidigare gjort dig stressad. En semesterresa kan ge lyckade erfarenheter och kanske rentav inspirera dig att satsa vidare på ett visst fritidsintresse. Amor gynnar dig som är våg och bli inte överraskad om en av dina hetaste kärleksönskningar slår in.

Vänskapen växer om du struntar i allt gammalt tjafs.

Mycket tyder på att det händer något bra som får dig att inse att dina planer kanske kan gå i lås. Vänskapsband spelar en viktig roll i din tillvaro och det verkar som om en kompis visar att du kan lita på hen i vått och torrt. Ibland är det lätt att gå vilse i kärlekens labyrinter. Men tappa inte hoppet, ditt hjärta guidar sig rätt i sinom tid.

En lyckträff skapar kontakt med en inflytelserik person.

Det verkar som om du går ner i varv och när du kopplar av blir det lätt för dig att satsa på det som känns roligast. Om du hamnar på ett nytt ställe, har du lätt för att få nya vänner tack vare gemensamma intressen. Du som är upptagen får heta kärlekssignaler från din partner. Du som är singel har chans att träffa en ny crush på ett annorlunda sätt.

Med framåtanda får du möjlighet att göra något du drömt om.

Planeternas position gör dig energisk på ett avspänt sätt och du gör en hel del roliga saker. Får du uppgifter klarar du av dem bra. Ett möte i en annan miljö ruskar om dig och får dig att omvärdera dina åsikter. Ditt kärleksliv tycks bli mysigt. Både du som är fri och du som är upptagen känner sig sedd och dina romantiska känslor är besvarade.

Det är dags att någon uppfyller ett löfte till dig.

Stjärnornas påverkan gör dig modig och du vill visa en sida av dig själv som du dolt. Du trivs ännu bättre när du visar mer av vem du är! En resa som du från början varit tveksam inför blir mycket roligare än du väntat dig, speciellt om du är utåtriktad. Du är älskad så försök att hitta rätt balans och slåss inte om övertaget med din partner eller flört.

Grubbla inte över vad som händer längre fram – lev i nuet.

Passa på att avsluta gamla uppdrag och gå vidare. Stjärnorna gynnar dig som tänker nytt och ger dig in på obruten mark. Mycket tyder på att du lär känna nya människor och att vänskapen består efter sommaren. En fest blir jätterolig! Du som är singel har stora möjligheter att göra din crush intresserad tillbaka. Du som är upptagen har det extra bra med din partner.

Kompromisser är bra – men ibland måste du hävda din rätt.

Läs mer!
Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash