Horoskop-VECKA-25-2018

Läs ditt horoskop för vecka 25 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 25 2018 här!
Horoskop för väduren vecka 25 2018

Du längtar efter att göra allt du drömt om under våren – men inte hunnit med. Om andra måste godkänna dina idéer, kommer allt att gå som du vill om du lägger fram dina tankar lugnt och sansat. En kompis från förr har blivit mycket trevligare och är rolig att umgås med. Kärleken tycks bli solig för både singlar och upptagna, speciellt i midsommar.

Tänk på dig själv och gör något som du tycker är roligt.

 

Horoskop för oxen vecka 25 2018

Den närmaste framtiden blir kul och avkopplande. Stjärnornas påverkan gör dig på gott humör. Du hänger gärna med gamla vänner men träffar också nya människor. Om du reser någonstans i midsommar blir det jätteroligt. Kärleken verkar blomstra. Den upptagna oxen är älskad av sin partner. Singeln kan träffa någon på midsommarafton.

Det hänger inte bara på utseendet, insidan räknas också.

 

Horoskop tvillingarna vecka 25 2018

Tack vare friheten från skolan släpper du loss dina kreativa talanger och du har lätt för att ta egna initiativ och hitta på roliga saker att göra. En utflykt eller kortare resa med familjen blir en fin upplevelse. I början av veckan kan du känna dig besviken när det gäller kärlek. Men dina romantiska förhoppningar stiger, efter en rolig midsommar.

Utveckla dina starka sidor – du kan mer än du tror.

 

Horoskop för kräftan vecka 25 2018

Nu tycks du äntligen kunna ägna dig åt sådant som du själv tycker är roligt och intressant. Och du tycker att det är helt okej att sysselsätta dig på egen hand. Får du möjlighet att besöka nya platser och träffa nya människor, så kommer din förståelse för andra att öka. Kärlekslivet tycks bli stabilare. En flirt under midsommarhelgen piggar upp.

Om du ber vänligt – får du hjälp med en komplicerad sak.

 

Horoskop för lejonet vecka 25 2018

Planeternas påverkan stärker din självkänsla och gör dig redo att testa en ny syssla. Oroa dig inte för att misslyckas, en mix av tur och skicklighet bäddar för lyckat resultat. Du tycks lära känna en bekant bättre och er vänskap växer. Midsommarafton kan bli ganska romantisk, men annars har du så mycket på gång att kärleken kommer i andra hand.

Utan ett och annat misstag är det omöjligt att utvecklas.

 

6-jungfrun-horoskop-vecka-25-2018

Nu har du möjlighet att bli ännu bättre inom din hobby eller din idrott. Om du hamnar på ett nytt ställe där du inte känner någon, så får du kontakt med andra om du visar upp din glada och positiva attityd. Kärlekslivet tycks bli mer balanserat både för fria och upptagna jungfrur. Och Amors påverkan gör att midsommarhelgen kan bli extra romantisk.

Ibland är det bättre med trygga vanor än osäkra löften.

 

Horoskop för vågen vecka 25 2018

Du drar en lättnadens suck över att det är sommarlov och mycket tyder på att ledigheten får en fartfylld inledning. Var inte nervös inför nya aktiviteter, du får framgång i det mesta du tar dig för. Du som är upptagen har en partner som håller dig på kärleksfullt humör. Ett romantiskt möte gör singelns midsommarhelg till ett spännande äventyr.

Du har goda idéer – så tvivla inte på dig själv.

 

Horoskop för skorpionen vecka 25 2018

Under veckan händer en kul förändring. Mycket tyder på att du återförenas med en kompis du inte träffar så ofta och det funkar bra mellan er. På kärleksfronten händer det intressanta saker, speciellt i midsommar. Singeln har chans på en gammal flirt. Du som är upptagen gör en upptäckt som får dig att bli ännu mer kär i din älskling.

Låt din nyfikenhet leda dig mot nya och somriga mål.

 

Horoskop för skytten vecka 25 2018

Även om du har ledigt, så är det inte din grej att bara softa. Du får rätt energi av att röra på dig, gärna utomhus i naturen. Mycket tyder på att du gör roliga saker ihop med familjen och er sammanhållning ökar ännu mer. Amor tycks gynna skytten i midsommar. Du som är upptagen får mycket tid med din kärlek. Singeln kan träffa en ny crush.

Med uthållighet och massor av hårt arbete når du ditt mål.

 

Horoskop för stenbocken vecka 25 2018

Veckan blir spännande, speciellt dagarna runt midsommar. Det gäller förstås att du själv är aktiv och gör något bra av de möjligheter som dyker upp. Ditt kärleksliv verkar bli helt ok, men just nu tycker du att det är viktigare att hålla dina kompisrelationer levande. Du får beröm av andra för att du är en sådan generös och trevlig person.

Med humor och charm smälter du ner andras motstånd.

 

Horoskop för vattumannen vecka 25 2018

Det blir en trivsam tid, det händer bra saker och en fest i midsommar blir extra kul. Om du får chansen att åka utomlands, blir resan jätterolig och utvecklande. Människor runt dig anförtror sig gärna åt dig. Använd detta för att hjälpa andra. På kort sikt händer det kanske inte så mycket på kärleksfronten, men i det långa loppet är du en vinnare.

Missa inte chansen att glänsa – du kommer att gilla det.

 

Horoskop för fiskarna vecka 25 2018

Planeternas position gör dig målmedveten. Använd din framåtanda till att hitta på roliga saker att göra ihop med kompisarna. Du och en kompis får fler gemensamma intressen och ni blir ännu tajtare. En romantisk upplevelse i midsommartid kan skapa förvirring. Tack och lov har du tid till att fundera och komma fram till vad du vill – innerst inne.

Du har vind i seglen och lyckas äntligen med en svår grej.

 

Läs mer!
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken
Kärlekshoroskop: Så kommer ditt 2018 att bli
Hit borde du resa – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash