horoskop-vecka-2-2019

Läs ditt horoskop för vecka 2 2019 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 2 2019 här.
horoskop-vecka-2-2019-VADUR

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Du känner dig laddad inför en ny termin och det känns roligt att börja skolan igen. En hjälpsam person ger dig ett smart tips som hjälper dig att komma vidare med en krävande uppgift på fritiden. Planeternas position stärker din romantiska utstrålning och du har tur i kärlek. Men undvik att leka med andras känslor.

Du kan göra ett fynd om du är uppmärksam och envis.

 

 

horoskop-vecka-2-2019-OXEN

OXEN 21/4 – 20/5

Stjärnornas påverkan får dig att utstråla ambition och om du visar att du verkligen tar skolan på allvar, kommer lärarna att märka det snabbt. En kompis kan vara lite jobbig, du kan hjälpa hen genom att finnas där och visa att du bryr dig. Du tycks ha funderingar kring kärlek. I slutet av veckan tycks du i alla fall få svar på en romantisk fråga.

Släpp loss din fantasi och satsa på dina intressen.

 

 

horoskop-vecka-2-2019-TVILLINGARNA

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Mycket tyder på att det blir en intressant skolstart och du känner dig manad att hålla ett högt tempo från början. En konflikt som handlar om fritiden, löser sig på ett väldigt bra sätt om både du och din motpart är villiga att kompromissa. Ditt kärleksliv verkar ta en oväntad, men spännande vändning. Så räkna med fina dagar i romantikens tecken.

Ge en speciell person en chans.

 

 

horoskop-vecka-2-2019-KRAFTAN

KRÄFTAN 22/6-22/7

Vårterminens första dagar tycks bli ganska lugna och det är jätteroligt att träffa klasskompisarna igen. Du slipper trubbel om du säger nej till en kompis som försöker övertala dig att göra något du inte tycker är okej. Håll dig till sanningen när det handlar om kärleken i början av veckan. I helgen tycks en romantisk överraskning pigga upp dig.

Ingenting är omöjligt om du slåss för det du vill ha.

 

 

horoskop-vecka-2-2019-LEJONET

LEJONET 23/7-22/8

Planeternas position gör dig optimistisk och när skolan börjar känner du för att gå in för studierna till 100 procent. Trots att du har varit lite orolig inför en förändring som påverkar din fritid, lyckas du snabbt anpassa dig. Kärleken spelar en stor roll i ditt liv just nu. Men avslöja inte dina romantiska drömmar förrän du vet hur du känner.

Humor och leenden öppnar viktiga dörrar för dig.

 

 

horoskop-vecka-2-2019-JUNGFRUN

JUNGFRUN 23/8-23/9

Det kan kännas lite segt att börja plugga efter att ha kopplat av under lovet, men en nyhet i skolan peppar dig och studierna känns riktigt roliga. Om du ska göra något viktigt på fritiden, går det mycket lättare om ni är två, och du har en kompis som gärna hjälper dig. Med initiativförmåga och beslutsamhet kan du komma närmare ditt kärleksmål.

Lämna gamla hjulspår som hindrar din utveckling.

 

 

horoskop-vecka-2-2019-VAGEN

VÅGEN 24/9 – 23/10

Under veckan kan några av dina drömmar uppfyllas, men du måste förstås våga en hel del för att vinna. Första skoldagen tycks bjuda på en trevlig överraskning. Du klarar av en utmaning på fritiden och inser att du kan mycket mer än du tror. Stjärnorna spår att du blir framgångsrik i kärlek om du inte låter skilda åsikter stå i vägen för lyckan.

Utgå från dina intressen när du gör ett viktigt val.

 

 

horoskop-vecka-2-2019-SKORPIONEN

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Det tycks bli en lärorik vecka på många sätt, både på fritiden och när skolan börjar. Din förståelse för en kompis ökar när du får insikt i hur hen har det – egentligen. Det finns mycket kärlek i ditt liv, även om den kanske inte alltid uttrycks i ord. Någon kanske hellre visar sina känslor med handlingar.

Sura inte över ett besked – du vinner mer än du förlorar.

 

 

horoskop-vecka-2-2019-SKYTTEN

SKYTTEN 23/11-21/12

Tempot ökar och veckan tycks bjuda på fart och fläkt. Även om du saknar sovmorgnarna under lovet, känns det okej att börja skolan. En rolig kväll med kompisarna sätter guldkant på tillvaron. Mycket tyder på att en kärlek från förr dyker upp och vill ha kontakt. Ni har båda utvecklats. Men fundera ändå över vad som skilde er åt förra gången.

Alla behöver stöd ibland – så ta emot den hjälp du får.

 

 

horoskop-vecka-2-2019-STENBOCKEN

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Det känns som om du får en nystart i skolan, du är redo att testa nya saker och pröva dina vingar. Fritiden tycks också bli spännande och din förståelse för dig själv tycks öka. Kanske vågar du testa något som känts svårt och oåtkomligt tidigare? Veckan bjuder på romantik. Men det är viktigt att du släpper taget om en gammal grej och ser framåt.

Berätta om dina idéer– de blir garanterat uppskattade.

 

 

horoskop-vecka-2-2019-VATTUMANNEN

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Planeternas position pekar på utveckling. En utflykt i början av veckan kan bli en bra erfarenhet. När skolan börjar är du sugen på att återse klasskompisarna, men intresset för ett särskilt ämne gör att även studierna känns hyfsat roliga. En nykomling i plugget väcker din nyfikenhet. Det finns starka känslor i ditt tecken, så visa din kärlek.

Var stolt över något du gjort och fortsätt i samma stil.

 

 

horoskop-vecka-2-2019-FISKARNA

FISKARNA 20/2-20/3

En trevlig händelse i början av veckan gör dig på gott humör. Att du möts av goda nyheter när skolan börjar gör inte situationen sämre. På fritiden får du chans att visa att du kan vara cool även i stressiga situationer. Du som har ett förhållande har det bra ihop med din älskling. Du som är fri inser att en person i din närhet är riktigt gullig.

Tänk framåt och hitta smarta lösningar som sparar tid.

 

 

Läs mer:

Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Av: Britt-Marie Rasque