Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Läs ditt horoskop för vecka 15 här

Veckans astro! Vår astrolog tolkar stjärnorna för alla stjärntecken.

Så här blir veckan för just ditt stjärntecken.

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Stjärnornas påverkan ger dig bra förutsättningar för att du ska lyckas med det där lilla extra i skolan. Bli inte orolig om du och en kompis börjar tjafsa med varandra. Ett gräl rensar luften och efteråt blir ni troligen ännu bättre vänner. Mycket tyder på att din attityd till romantiken är realistisk. Det ökar dina chanser att nå ditt kärleksmål.

Kanske dags att omvärdera något du tagit för givet.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Stjärnorna tipsar dig att fördjupa dig i ett speciellt ämne som du gillar extra mycket. Det gör skolarbetet trivsammare och du får beröm på köpet. Du är en vinnare när det gäller vänskap, eftersom du bryr dig om dina gamla kompisar, samtidigt som du gärna lär känna nya polare. En romantisk bomb kan explodera i ditt kärleksliv. Räkna med dramatik.

Var redo och ta vara på alla möjligheter som dyker upp.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Det är en bra vecka för öppna och raka diskussioner i skolan, eftersom det verkar finnas spänningar som det är dags att reda ut på ett sansat sätt. Mycket tyder på att något äntligen faller på plats hemma och det gör dig trygg och nöjd. Singeln ska definitivt försöka utveckla en spännande flirt. Fasta relationer växer när ni gör nya saker ihop.

Du kan få det du längtar efter om du släpper det förflutna.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Nya dörrar tycks öppnas för dig i skolan. Det gäller bara att du själv blir medveten om dina chanser. Be gärna en klok person att guida dig. Om det har varit rörigt på kompisfronten tycks läget stabilisera sig och du känner dig lättad och tillfreds. Amor skapar goda förändringar. Vänskap kan övergå i kärlek. Och fasta relationer blir stabilare.

Ge inte upp – att vara uthållig ger det bästa resultatet.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Mycket tyder på att du får en klarare och tydligare bild av något i skolan som tidigare känts svårt och förvirrande. Risken finns att det uppstår bråk i familjen. Men om ni som är inblandade försöker sätta sig in i andras känslor, lugnar allt ner sig snart. Kärlek och romantik är din grej nu. En sexig person i din närhet lockar fram passionen.

Kliv ut i verkligheten och förverkliga dina önskningar.

JUNGFRUN 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Du kan stöta på utmaningar i skolarbetet. Men om du bestämmer dig för att klara av även svåra uppgifter, kommer du att lyckas. Äntligen tycks du får den positiva uppmärksamhet i kompiskretsen som du har förtjänat. Njut av alla romantiska vibrationer som ligger i luften och låt inte betydelselösa brister hos den du älskar, minska din kärleksenergi.

Bestäm dig för vad som är viktigt och satsa på detta.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Planeternas position ger dig ett bra utgångsläge i skolan och du känner dig peppad att ta itu med en ny uppgift. Att du får en bättre relation till en lärare du varit på kant med, gör inte saken sämre. En gemensam motståndare gör att du och dina kompisar blir ett ännu mer sammansvetsat team. Romantiska vibbar kan uppstå lite var som helst just nu.

Kasta loss och ändra kurs om du fastnat i gamla hjulspår.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Du tycks få tillfälle att visa dig på styva linan i skolan. Stjärnornas tips är att du ska ägna dig extra mycket åt matte och NO. Dina vänskapliga relationer verkar vara i balans och det blir flera roliga utekvällar ihop med kompisarna. Mycket tyder på att Amor ser till att det inträffar något överraskande som höjer temperaturen på kärlekslivet.

Lyckofaktorn ökar om du lever ut dina innersta känslor.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det kan uppstå en maktkamp mellan dig och någon på skolan. Det är bra att stå på sig, men nu kan det vara smartare att kompromissa. Det är en bra tid för att fördjupa relationen till syskon eller andra släktingar. Singeln upptäcker att en viss goding äntligen är mottaglig för dina kontaktförsök. Den upptagna skytten får en fin kärleksförklaring.

Utveckla roliga idéer och intressen som är meningsfulla.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Stjärnorna skapar goda förutsättningar för all form av kommunikation i skolan. Så skriv och prata – klasskompisar och lärare lyssnar på dig och dina idéer. En bekant kan kännas lite för efterhängsen. Men hen kanske är ensam? Varför inte ge hen en chans. Amors påverkan gör dig extra sexig och mycket tyder på att du drar till dig många beundrare.

Utforska nya områden som kan ge spänning åt tillvaron. 

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Stjärnornas tips är att du ska satsa hårt i skolan i början av veckan och försöka hinna med så mycket som möjligt. För närmare helgen händer det roliga och dramatiska saker på fritiden som kan göra att studierna kommer i anda hand. Dra inga förhastade slutsatser. Om din partner/flirt är lite tankspridd så handlar det inte om hens känslor för dig.

Säg adjö till dåliga vanor och välkomna goda rutiner.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Ibland kan du få mer hjälp med problemlösning och smarta råd av andra personer i skolan än man är van vid. Var öppen för nya kontakter i plugget. Du kan känna dig låg och osällskaplig i början av veckan. Men framåt helgen tar ditt sociala liv fart igen och du och kompisarna är på samma våglängd. Ju generösare du är med kärlek, desto mer får du tillbaka.

Ta egna initiativ till att uppnå det där du drömmer om.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Weekendastro! Så blir helgen för ditt stjärntecken

Det här är dina ”farliga superkrafter” enligt ditt stjärntecken

Årshoroskop: Så kommer ditt 2019 att bli