Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Läs ditt horoskop för vecka 14 här

Veckans astro! Vår astrolog tolkar stjärnorna för alla stjärntecken.

Så här blir veckan för just ditt stjärntecken.

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Har du en dröm när det gäller studierna ska du kämpa för att nå dit, även om andra omkring dig kanske avråder dig. Men du ska förstås ha en plan B ifall du inte lyckas. Du får tid och möjlighet att göra något på fritiden som du länge har väntat på. Låt inte en kärlekssorg bromsa dig. Det som hände då är historia. Titta framåt och våga älska igen!

Förgyll den grå vardagen med något extra trevligt.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Räkna med att det blir en stressig, men rolig skolvecka tack vare ett lyckat samarbete med klasskompisarna. Om du lever efter mottot att behandla andra, som du själv vill bli behandlad, kommer alla att vilja umgås med dig. Amors påverkan skänker ditt kärleksliv en lekfull prägel. Både fria och upptagna oxar, kan se fram emot romantiska kvällar.

Du vinner på att tänka i nya banor i en viss fråga.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Mycket tyder på att du kammar hem beröm för en god prestation i skolan. Att du får uppskattning peppar dig att satsa ännu mera inför nästa uppgift i plugget. Det verkar som om du får mer tid över åt dina kompisar och ni hittar på roliga saker ihop. Stjärnorna spår att det händer något bra, som får dig att omvärdera en kärleksrelation eller flirt.

Allt blir enklare om du tar tag i saker och ting genast.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

En engagerad lärare får dig att se på ett ämne ur ett nytt perspektiv, det gör dig ännu mera intresserad av det här området. Det kan inträffa omgrupperingar i din vänskapskrets, det kan kännas konstigt just nu, men på sikt gynnar det dig. Även om kärlek är en viktig grej, ska du inte nöja dig med att bli vald. Satsa på kärlek på dina egna villkor.

Ökad motivation är första steget mot dina drömmars mål.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Ibland kan skolarbetet kännas tungt. Men du är nära att nå dina mål, ge inte upp utan lägg in en högre växel. Däremot är det bra om du tar det lite lugnt på fritiden, du mår bra av några stillsamma kvällar då och då. Det tycks hända en hel del på kärleksfronten. Försök att hitta en bra balans mellan romantiken och din frihet och självständighet.

Om ett gammalt problem börjar spöka – så lös det genast.

JUNGFRUN 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Planeternas påverkan tycks öka din viljestyrka. Och om du utnyttjar den här drivkraften i skolan, kan ingenting hejda dina framgångar. Du är en vänlig person som vill hjälpa alla – men ge bara löften som du vet att du kan hålla. Amor ger dig vårkänslor och en romantisk upplevelse kan ge båda fria och upptagna jungfrurs kärleksliv en nytändning.

Ärliga samtal är bästa sättet att reda ut konflikter.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Början av skolveckan kan bli krävande. Men håll ut, jobbar du flitigt så får du en efterlängtad belöning. Nya aktiviteter på fritiden kan leda till annorlunda och lovande bekantskaper. Du och en nära kompis verkar få en chans att förverkliga en av era gemensamma drömmar. Planeternas position kan skapa oklarhet, så undvik att ta romantiska beslut.

Kloka beslut i dag kan ge bra utdelning i framtiden.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Var extra noga med vad du gör och vad du säger i skolan. Det finns risk för missförstånd och en del klasskompisar kanske är känsligare än vad du är. Varför inte börja om med en fritidsaktivitet som du höll på med förr. Stjärnorna spår att en nystart blir mycket lyckad. Det kan hända mycket på kärleksfronten. Håll koll på alla romantiska signaler.

Positiva förändringar ger dig lust och kraft att växa.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Planeternas påverkan gör dig nyfiken och ger dig lust att testa nya saker i skolan. Och det gör att plugget känns roligare. Skjut inte upp en grej som du måste göra hemma. Tar du tag i den nu, blir resultatet jättebra. Fasta kärleksrelationer känns jämlika och ingen tävlar om övertaget. Stjärnorna spår att en het dejt väntar dig som är singel.

Det är aldrig för tidigt att planera inför framtiden.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

 

Mycket pekar på att du får mycket gjort i skolan – om du inte fastnar i onödiga diskussioner med klasspolare som inte ger något, utan bara stjäl din dyrbara tid. Stjärnorna tipsar dig att söka nya intressen på fritiden, det kan bli ett riktigt lyckokast. Det är kärlek i luften och det verkar som om det blir en bra vecka för romantiska relationer.

Att hitta lugnet inom dig är början till ett äkta liv.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det tycks hända en hel del i skolan och nya idéer kan leda till fina möjligheter. Se till att hålla dig framme. Det verkar som om du ändrar uppfattning om en bekant. Tidigare har det inte klickat mellan er, men nu trivs ni bra ihop. Mycket tyder på att fasta kärleksförhållanden utvecklas och fördjupas. En flirt kan övergå till något mer stadigt.

Ta en dag i taget och stressa inte upp dig över småsaker.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Nyckeln till framgång i skolan är att du ser positivt på dina möjligheter och tror på dig själv och din förmåga. Att vara lyhörd och inkännande är ju typiska egenskaper för dig som är fisk. De här karaktärsdragen gör dig till en eftertraktad kompis. När det gäller kärlek tycks det som om pusselbitar faller på plats och ger en känsla av trygghet. 

Det lönar sig att vända om och göra ett bra avslut.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Weekendastro! Så blir helgen för just ditt tecken