Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Läs ditt horoskop för vecka 13 här

Veckans astro! Vår astrolog tolkar stjärnorna för alla stjärntecken.

Så här blir veckan för just ditt stjärntecken.

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Stjärnorna spår att du lyckas mycket bra med viktiga uppgifter i plugget. Personer runt omkring dig ställer upp för dig, så tveka inte att be andra om hjälp. Du får en oväntad present som gör dig glad. Du som är upptagen är på samma våglängd som din älskling. Du som är singel kan få romantisk kontakt med en spännande goding som du kollat in länge.

Något du varit nervös för går bättre än du väntat dig.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Drabbas inte av panik om du får en svår uppgift i skolan. Ta ett djupt andetag och tänk på vad du har lärt dig tidigare. Du får stor nytta av gamla kunskaper och erfarenheter. Häng gärna på fritiden med en kompis som känner dig väl och som får dig att må bra. Om du är aktiv på det romantiska planet kan du räkna med att få kärlek tillbaka.

En uppriktig ursäkt vid rätt tillfälle ger en bra nystart.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Bli inte sur om du får en klok förmaning i skolan. Personen vill inte kritisera dig, utan hjälpa dig. Du får chans att göra något roligt i helgen som kräver mycket tid. Men du behöver inte oroa dig för att dina relationer ska påverkas. Kompisarna förstår om du inte hinner träffa dem lika mycket som vanligt. Och kärleken tar inte heller skada.

Du får bevis på att du är mycket omtyckt av dina vänner.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Stjärnornas position gör dig självständig i skolan. Ta gärna på dig en ledande roll när det är grupparbeten. Även på fritiden gillar du att ha många kompisar omkring dig, så hitta på saker som ett stort gäng kan göra tillsammans. Det verkar som om planeternas position påverkar romantiken på ett lyckosamt sätt. En flirt kan övergå i djup kärlek.

Gör det som känns rätt och var trogen dina värderingar.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Du tycks trivas i skolan och det är bra att visa det. Om du är energisk och glad, smittar det av sig på dina klasskompisar. Du vill också ha fart och fläkt på fritiden. Umgås med likasinnade vänner som gillar dina glada infall och dissa negativa tråkmånsar. Mycket tyder på att kärleken tar stor plats i ditt liv och det skapar en spännande vecka.

Hjälp gärna andra, men försumma inte dina egna behov.

JUNGFRUN 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Var inte rädd för att sticka ut i skolan och hävda din rätt och visa att du är ambitiös. Om andra retar upp sig på det, så handlar det bara om avundsjuka. Även om plugget tar kraft har du ork kvar att ha roligt på fritiden ihop med kompisarna. Att du är full av livslust påverkar också ditt kärleksliv på ett bra sätt. Ingen kan motstå din charm.

Vill du lyckas med en särskild sak, måste du satsa allt.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

För att uppnå det du vill i skolan, kan det vara smart att inte vara påstridig utan i stället spela ödmjuk. Undvik att splittra dig på för många saker på fritiden. Ägna dig åt det som känns roligast och mest meningsfullt. Du passar extra bra ihop med kompisar som du kan diskutera samhällsfrågor med. Ett spontant infall sätter fart på kärleken.

Var medveten om var gränsen går och undvik överdrifter.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Någon i skolan som du inte trodde brydde sig, ger dig plötsligt finfin hjälp. Kanske har du missbedömt personen? Passa på att skäm bort dig själv när du är ledig och glöm bort alla krav och plikter. Du hamnar i centrum på en tillställning eftersom du är så trevlig och underhållande. Du har koll på ditt kärleksliv och helgen tycks bli romantisk.

Du lär känna någon som du har nytta av i framtiden.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Det inträffar något annorlunda i skolan som stärker ditt självförtroende och minskar avståndet till en viktig person. Mycket tyder på att du får en ny kompis tack vare ett fritidsintresse. Bara för att man älskar någon behöver man inte alltid tycka likadant. Stå för dina åsikter när du diskuterar med din älskling eller den du har kollat in.

Äntligen får du chansen att göra det du har längtat efter.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Planeternas påverkan gör att skolan känns roligare och en av dina drömmar som gäller studierna kan slå in. Du och en polare talar ut på ett bra sätt, om något som du funderat över länge. Både du som singel och du som har en älskling får höra något som gör dig glad. Nu ligger den romantiska bollen hos dig och det är upp till dig att ta nästa steg.

Ingenting är omöjligt – var inte rädd för att gå nya vägar.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Dra inga snabba slutsatser om något du får höra i skolan. Ryktet är alltför överdrivet. Dina närmaste känns extra viktiga just nu, så satsa på att umgås riktigt mycket med familjen och bästa kompisen. När det gäller kärlek ska du sikta mot stjärnorna. Både du som är singel och du som är upptagen har chans att förverkliga din hetaste önskning.

Stå upp för det du tror på om du vill åstadkomma rättvisa.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Det verkar som om någon i skolan är avundsjuk på dina framgångar och försöker mucka gräl. Men slösa inte energi på den här personen, gå bara vidare. Du och en kompis fördjupar er vänskap på ett trevligt sätt. Den upptagna fisken har det bra ihop med sin älskling. Du som är singel gör ett väldigt positivt intryck på någon du har drömt om länge.

Mycket sömn och frisk luft ger ny fart åt din tillvaro.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Astrobloggen: Kärleks och sex-horoskop för mars