Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Läs ditt horoskop för vecka 12 här

Veckans astro! Vår astrolog tolkar stjärnorna för alla stjärntecken.

Veckans astro! Så här blir veckan för just ditt stjärntecken.

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Planeternas position gör dig lösningsfokuserad och socialt inriktad. Med andra ord är du dels skicklig på att avsluta uppgifter i skolan och dels grym på att reda konflikter. Mycket tyder på att du hamnar på en rolig fest i helgen. Det ligger kärlek i luften och du tycks dras med av passionerade känslor. Början av veckan blir extra romantisk.

Att lära sig nya saker stärker ditt självförtroende.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

En trevlig person i skolan gör dig uppmärksam på vad du är bra på. Det hjälper dig att plugga vidare på ett meningsfullt sätt. Bli inte stressad om du och kompisarna har olika idéer om saker och ting. Det är helt ok att ha egna åsikter. Amor gör dig klartänkt när det gäller kärlek. Det är en utmärkt tid för att pejla in vad du vill – innerst inne.

Stanna inte vid drömmar – ta steget över till handling.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

En trevlig lärare tycks ha upptäckt din potential och ger dig utmaningar och större ansvar. Om du satsar lite extra har du inga problem med att leva upp till de nya kraven i skolan. En bekantskap verkar utvecklas till en djupare kompiskontakt. Amors påverkan gör dig extra mottaglig för romantiska signaler. Du är också bra på att prata om känslor.

Vänliga ord kan vara början på en positiv förändring.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Det verkar bli en rolig och omväxlande vecka i skolan, då massor av bra saker kan hända. Fritiden verkar bli intensiv och du håller ett högt tempo. Men behåll några luckor i ditt schema. Du måste ju hinna med att varva ned och koppla av också. Var uppmärksam på hur ditt kärleksliv fungerar. Kanske det är dags att göra några positiva förändringar.

Låt inte sårad stolthet förstöra ett lyckat samarbete.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Flera planeter samverkar på ett lyckosamt sätt. Du tycks få extra kraft i skolan. Tar du tag i uppgifter du skjutit upp tidigare, så arbetar du undan dem på nolltid. Det är mycket som lockar på fritiden och du hinner inte med allt och alla. Umgås i första hand med vänner som ger dig bra energi. Veckan blir härlig och din dragningskraft är på topp.

Kompromissa och möt en envis kompis på halva vägen.

JUNGFRUN 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Om du vill ändra på något i skolan är det utmärkt att sätta i gång nu. Men lägg först upp en plan innan du sätter i gång med själva förändringsprocessen. En kompis som övergav dig för några år sedan kan höra av sig igen. Kanske hen har förändrats och förtjänar en ny chans? Amor ger tur i kärlek. Och mycket tyder på att en romantisk dröm slår in.

Nya kunskaper kan bli betydelsefulla för din framtid.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Planeternas position kan ställa till med krångel och det kan leda till missförstånd och trubbel i skolan. Så ta det säkra före det osäkra och var extra tydlig och klar när du pratar med lärare och klasskompisar. Ditt sociala liv står i centrum just nu. Och det innebär att du är en vinnare både när det gäller vänskapliga och romantiska relationer.

Du utvecklas på bästa sättet genom samarbete med andra.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Om du har orealistiska krav på dig själv i skolan, är det lätt att känna sig misslyckad. Sätter du upp realistiska mål, blir det mycket roligare. Det är bra tid för goda kompisrelationer. Så sträck ut en hand åt någon som känner sig ensam. Amor ger dig vårkänslor. Är du fri så flirta så mycket du kan. Är du upptagen, så träffa din älskling ofta.

Dags att vinka adjö till något som hejdat din frihet.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Mycket tyder på att din energinivå i skolan får en kick. Passa på att ägna dig åt dina favoritämnen. Krafter utifrån kan orsaka splittring i kompisgänget. Men om ni verkligen anstränger er, så blir ni tajta med varandra igen. Du som är singel ska vara öppen för nya, romantiska kontakter. Du som är upptagen får en fin överraskning av din älskling.
Ta makten över din tid – så slipper du att stressa.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Låt inte en liten motgång hejda din utveckling i plugget. Alla gör något fel för eller senare och även om det känns jobbigt är det bara att gå vidare. Stjärnorna skapar en harmonisk fritid och du har en bra relation med både familjen och kompisarna. En oväntad flirt piggar upp dig som är singel. Fasta förhållanden får en romantisk skjuts framåt.

Ha en plan B, det blir ju inte alltid som man tänkt sig.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det tycks bli en lyckad vecka i skolan, eftersom du inser att du klarar uppgifter och ämnen, som du tidigare tyckt varit svåra. Mycket tyder på att du på fritiden, hamnar på ett ställe du inte varit på tidigare och där har du chans att knyta nya kompiskontakter. Är du öppen för känslor och romantiska signaler kan ditt kärleksliv nå nya höjder.

Ställer du upp för andra, så ställer andra upp för dig.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Tappa inte modet om en oväntad händelse förändrar dina planer i skolan. Vem vet – om du tvingas tänka nytt kanske resultatet blir ännu bättre. En gammal kompisrelation får ny energi och ni har plötsligt jättekul tillsammans igen. Heta känslor får både dig som är upptagen och dig som är fri att se på kärleken på ett annorlunda och mer seriöst sätt.

Håll koll på de små detaljerna – de kan avgöra mycket.

Av Britt-Marie Rasque

Läs också:

Astrobloggen: Kärleks och sex-horoskop för mars