horoskop-vecka-1-2019

Läs ditt horoskop för vecka 1 2019 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 1 2019 här.
horoskop-vecka-1-2019-VADUR

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Det nya året tycks börja roligt och du har en mysig vecka att se fram emot. Du får äntligen tid att hänga med dina vänner. Ställer du upp för andra, ställer andra upp för dig. Lev i nuet, glöm sådant som hänt och oroa dig inte inför framtiden. Amor verkar bjussa på strålande kärlek, framförallt under nyårsaftonen.

Bryt dåliga vanor och inled goda rutiner.

 

 

horoskop-vecka-1-2019-OXEN

OXEN 21/4 – 20/5

Ledigheten ger dig extra energi och du känner dig peppad inför 2019. Du umgås mycket med alla runt omkring dig som du tycker om. Du får också tillfälle att komma i kontakt med dina innersta känslor och öppna dig för lekfullhet och fantasi. Det verkar hetta till mellan dig och en person. Glöm inte att kärleken har många ansikten.

Dags för en omstart och nya planer.

 

 

horoskop-vecka-1-2019-TVILLINGARNA

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Planeternas position gör dig positiv och du har stora förhoppningar inför 2019. Du klickar extra bra med andra, så umgås med dina kompisar och knyt gärna kontakt med personer du vill lära känna. Ett nytt projekt tar ganska mycket tid, men ger dig å andra sidan massor av glädje. Veckan tycks vara laddad med kärlek.

Lyssna till ditt inre och var ärlig mot dig själv.

 

 

horoskop-vecka-1-2019-KRAFTAN

KRÄFTAN 22/6-22/7

En oförutsedd händelse blir en rolig start på det nya året. Du tycks vara extra utåtriktad och sugen på umgänge. Om du tänker ge ett nyårslöfte, så lova bara något som du vet att du kan hålla. Det är en bra vecka för att ta tag i något hemma. Du undviker romantiska missförstånd om du visar dina känslor öppet.

Oprövade vägar och nya intressen ger dig härlig energi.

 

 

horoskop-vecka-1-2019-LEJONET

LEJONET 23/7-22/8

Du känner dig redo för ett nytt år och är nyfiken på allt spännande som kan hända. Reser du bort under veckan, gör miljöombytet dig gott. Ett bra nyårslöfte är att lova att umgås så mycket som möjligt med familjen och kompisarna under 2019. En fest blir lyckad eftersom du kan roa dig på dina egna villkor. Amor tycks arrangera ett fint kärleksmöte.

Var öppen för idéer som kan leda till framgång för dig.

 

 

horoskop-vecka-1-2019-JUNGFRUN

JUNGFRUN 23/8-23/9

Det nya året börjar med glädje och du njuter av livet. Veckan blir speciell och du får umgås på djupet med människor som är viktiga för dig. Bli inte besviken om vissa planer för veckan inte går i lås. Det tycks hända något nytt, som gör att något blir ännu roligare än du tänkt dig. Mycket tyder på att en romantisk handling gör dig lycklig.

Dra ner på tempot när du känner att du behöver det.

 

 

horoskop-vecka-1-2019-VAGEN

VÅGEN 24/9 – 23/10

2019 får en mysig inledning och du gör sådant som du själv gillar under den här veckan. Stjärnorna spår att en nyårsfest blir precis som du drömt om. Någon i din omgivning är extra känslig, så var generös med snälla vibbar. Satsa på en romantisk dröm, men gå inte för fort fram.

Varje dag är en ny dag som innebär fina möjligheter.

 

 

horoskop-vecka-1-2019-SKORPIONEN

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Stjärnorna spår att det nya året kör i gång helt i din smak. Nyårsafton blir mycket roligare än du har kunnat drömma om och du lär känna nya personer. Om du känner för att göra om där hemma, är veckan som gjort för det. Om det är en resa på gång, trivs du som fisken i vattnet. Romantiska vibbar kan uppstå mellan dig och någon som du redan känner.

Spännande energier gör dig redo för nya utmaningar.

 

 

horoskop-vecka-1-2019-SKYTTEN

SKYTTEN 23/11-21/12

2019 får en mjukstart. Nyårsafton blir mysig och resten av veckan njuter du av ledigheten och tar en dag i sänder. Mycket tyder på att du stärker relationen till en viss familjemedlem eller släkting. En försenad julklapp blir mycket uppskattad. Det verkar som om det blir mer tid över åt romantiken. Och du kan se fram emot ett litet kärleksäventyr.

Hitta din speciella talang och utveckla den till max.

 

 

horoskop-vecka-1-2019-STENBOCKEN

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

2019 verkar få en dramatisk start och nyårshelgen blir annorlunda, fast på ett bra sätt. Stjärnorna gör dig lättsam och du kan utöka din bekantskapskrets, speciellt om du besöker nya platser. Om du ska ge ett nyårslöfte, så lova att inte starta nya projekt förrän du avslutat det du håller på med. En ny kärleksrelation kan uppstå.

Följ ditt samvete om du måste ta ställning i en konflikt.

 

 

horoskop-vecka-1-2019-VATTUMANNEN

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Fart och fläkt präglar det nya årets början. Det händer roliga saker under nyårshelgen och en släkting överraskar dig på ett fint sätt. Du och en kompis som du inte träffar så ofta, får äntligen tillfälle att umgås riktigt mycket. Strunta i att planera inför framtiden, utan njut av stunden. Ett kärleksmeddelande gör dig både förvirrad och glad.

Även om du går din egen väg har du många som stödjer dig.

 

 

horoskop-vecka-1-2019-FISKARNA

FISKARNA 20/2-20/3

2019 känns lockande och outforskat och du ser fram emot nya möjligheter. Nyårshelgen skapar glädje och trivsel och du kan ta en paus från alla jobbiga krav. Du mår bra av att vara utomhus. Långa promenader med kompisar stärker både din ork och dina sociala relationer. Amor tänder en gnista hos dig som lätt kan flamma upp till härlig passion.

Ta plats och kräv uppmärksamhet om du känner dig bortglömd.

 

 

Läs mer:

Så beter du dig när du har en crush – enligt ditt stjärntecken

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Av: Britt-Marie Rasque