karlekshoroskop-2019-horoskop-karlek

Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2019

Hur kommer det att gå för dig med kärleken 2019? Läs ditt horoskop för att se vad stjärnorna förutspår!

Nytt år är lika med nytt kärlekshoroskop! Vad kommer egentligen hända under året för dig? Här är ditt kärlekshoroskop för 2019!

karlekshoroskop-2019-VADUR

VÄDUREN 21/3 – 20/4

För din del börjar 2019 bra men det är under våren som dina känslor kommer att fördjupas och du kommer att se någon med nya ögon. Sommaren blir lugnare känslomässigt. Dock kan oväntad romantik dyka upp om du tillåter dig själv att känna. I oktober kommer du att behöva ta ett beslut och efter det kommer resten av året vara harmoniskt.

Bästa kärleksmatchningen: Skytten ger passion och spännande upplevelser.

 

 

karlekshoroskop-2019-OXEN

OXEN 21/4 – 20/5

Året börjar ganska segt men när våren kommer så kommer också känslorna. Om du lyssnar till ditt hjärta så blir ett beslut lättare att ta. Under sommaren så kan resor skilja dig från din älskling/crush men det gör också att er kärlek växer. Svartsjuka kan bli ett problem under hösten. I vinter kan oväntad kärlek uppstå.

Bästa kärleksmatchningen: Vågens charm och vänliga sätt är toppen för dig.

 

 

karlekshoroskop-2019-TVILLINGARNA

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Din charm och positiva inställning ger dig många beundrare under våren. Under sommaren träffar du någon som får dig att tänka i nya banor gällande förhållanden. I augusti skapas både nya romanser och fasta relationer stärks. November kommer bli årets mest kärleksfulla månad.

Bästa kärleksmatchningen: Ihop med vattumannen blir livet lite extra härligt.

 

 

karlekshoroskop-2019-KRAFTAN

KRÄFTAN 22/6-22/7

Början av året blir inte som du har tänkt dig och det kan göra dig besviken. I mars får du kontroll över känslorna och vet vad du vill. Midsommar blir extra romantisk. Under hösten är du inställd på kärlek och låter du ditt hjärta vägleda dig kommer vintern bli väldigt kärleksfull.

Bästa kärleksmatchningen: Lejonet ger dig både romantik och trygghet.

 

 

karlekshoroskop-2019-LEJONET

LEJONET 23/7-22/8

För dig är 2019 kärlekens år. Ditt självförtroende gör att många uppmärksammar dig och våren blir flörtig. En sommarflirt vänder upp och ner på allt men under höstens är du mer trygg i dina känslor. Årets höjdpunkt blir i november.

Bästa kärleksmatchningen: Kräftans kärleksfulla natur är omöjlig att motstå.

 

 

karlekshoroskop-2019-JUNGFRUN

JUNGFRUN 23/8-23/9

Februari blir extra romantisk och hela våren fylls av passion. Under sommaren går kanske inte allt som du tänkt dig men i september vänder allt. Du har en romantisk höst framför dig och i oktober kommer du behöva ta ett viktigt beslut.

Bästa kärleksmatchningen: Skorpionens intensiva känslor lockar fram din kärlek.

 

 

karlekshoroskop-2019-VAGEN

VÅGEN 24/9 – 23/10

Under våren har du tur i kärlek och någon du inte tänkt på innan kan få dig att känna nya känslor. Din dragningskraft ökar under sommaren men en flirt i september kan skapa svartsjuka. Din höst blir lugn romantisk sett men året kan avslutas med en kärleksförklaring.

Bästa kärleksmatchningen: Oxen får dig att känna saker du inte känt innan.

 

 

karlekshoroskop-2019-SKORPIONEN

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Under våren kan du som singel träffa någon ny medan du som är upptagen har det extra mysigt med din partner. Ett möte i juni väcker heta känslor och under hösten är det viktigt att du är ärlig mot dig själv. Julen blir extra romantisk och oväntade känslor kan dyka upp.

Bästa kärleksmatchningen: Den omtänksamma jungfrun får dig att känna dig trygg.

 

 

karlekshoroskop-2019-SKYTTEN

SKYTTEN 23/11-21/12

Under våren känner du dig extra flirtig och är inte rädd för att träffa nya personer. Under sommaren får en speciell person ditt hjärta att slå extra hårt. Under hösten fördjupas kärleken och det är viktigt att du reder ut vad du vill.

Bästa kärleksmatchningen: Väduren kan ta med dig på nya äventyr.

 

 

karlekshoroskop-2019-STENBOCKEN

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Våren blir väldigt romantisk och april blir en speciell månad. Sommaren blir flörtig och du har lätt för att träffa nya personer. Under hösten behöver du ta ett beslut. Lyssna på ditt hjärta och gör det som känns bäst för dig. Vintern tar fram din romantiska sida igen.

Bästa kärleksmatchningen: Den romantiska fisken får dig att känna dig älskad.

 

 

karlekshoroskop-2019-VATTUMANNEN

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

För både lediga och upptagna är mars årets bästa kärleksmånad. Sommaren blir flörtig och många möjligheter till dejter dyker upp. I september fördjupas vissa känslor och när 2019 avslutas kan en kärleksdröm bli sann.

Bästa kärleksmatchningen: Du och en tvilling – ni har alltid roligt ihop.

 

 

karlekshoroskop-2019-FISKARNA

FISKARNA 20/2-20/3

Om du har tålamod kan dina kärleksdrömmar bli sanna i vår. Under sommaren kan du träffa någon ny under en resa och för dig som är upptagen kan avstånd göra att kärleken växer sig ännu starkare. I september drar en flörtig höst i gång och året avslutas med en oväntad kärleksgest.

Bästa kärleksmatchningen: Stenbocken får dig att skratta extra mycket.

Läs mer:

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Det här borde du jobba med i framtiden – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque