karlekshoroskop-2018-host

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019

Hur kommer det att bli med kärleken under hösten 2019? Läs vad stjärnorna har för plan för just dig!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

September börjar dramatiskt och du verkar hamna i en kärlekssituation som kräver eftertanke. Låt dig inte bländas av ett vackert yttre utan se till insidan. En romantisk överraskning i november värmer skönt. Resten av året blir kärleksfullt.

Bästa flörttipset: Skicka heta sms. Superbra om du tycker att det är jobbigt att flirta öppet eller om ni inte träffas spontant.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Du kan se fram emot en mysig höst, även om svartsjuka kan skapa jobbig stämning i oktober. Men om du inte ger upp, även om du stöter på motstånd, tar kärlekslivet en härlig vändning längre fram. Advent blir en extra romantisk tid för alla oxar.

Bästa flirttipset: Var framåt och ta egna initiativ. Du får kontakt med godingen snabbast om du själv tar första steget.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

I höst behöver du inte bara drömma tur i kärlek. Mycket tyder på att du får uppleva heta känslor som är på riktigt. Romantiken lyser upp i novembermörkret och när vi närmar oss julen, ger oväntade och fina händelser omväxling i kärlekslivet.

Bästa flörttipset: Släpp fram din inre glöd och visa passionerade känslor, i stället för att gömma dig bakom en cool attityd.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Amor gör dig på kärleksfullt humör i höst och du längtar efter en sexig tvillingsjäl. Mycket tyder på att dina drömmar slår in om du följer ditt hjärta. I december växer sig kärleken ännu starkare och du känner att du har gjort det rätta valet. 

Bästa flörttipset: Låt din romantiska läggning få fritt spelrum och skapa en känslofull stämning som förtrollar den du vill ha.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Amor bjuder upp till en härlig kärleksdans och dina känslor är heta och uppriktiga. Att leka med andras hjärtan är ingenting för dig. Nu älskar du på allvar. Efter en romantisk fullträff i november tycks även resten av hösten bli lugn och lycklig.

Bästa flörttipset: Håll dig framme och se till att du skapar ögonkontakt, ingen kan stå emot sexiga ögonkast från din sida.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Hösten är kärlekens tid för dig som är jungfru. Du som söker passionen, ska ta egna initiativ, framförallt i oktober, som tycks bli en romantisk höjdpunkt. Höstlovet ger dig en extra dos kärlek som gör att passionen håller sig vid liv året ut.

Bästa flörttipset: Skratta och var glad. När du ler, smittar din glädje av sig på andra och gör dig till en kärleksmagnet. 

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

En flört i september kan väcka svartsjuka tankar. Är du uppriktig ställer du dock snabbt allt till rätta igen. Amor ger dig härlig livsglädje som sätter fart på kärlekslivet i november. En vacker kärleksförklaring ger året ett romantiskt slut.

Bästa flörttipset: Visa att du är engagerad av allt som händer i världen och väck intresse genom att diskutera viktiga saker.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Det tycks bli en skön kärlekshöst. Samtidigt är det viktigt att du är ärlig mot dig själv och inte gör saker bara för att vara någon annan till lags. Romantiken växer sig starkare ju mer julen närmar sig och det blir massor av kärlek för din del.

Bästa flörttipset: Var tydlig när du sänder ut kärlekssignaler och visa dina känslor när du känner att det är läge för det.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Ett romantiskt möte i september blir början på en eldig höst. Amor gör dig extra attraktiv i oktober och du har lätt för att knyta nya kontakter. Du vill satsa på kärlek som varar länge och dina känslor besvaras. I november förstärks kärleksbanden.

Bästa flörttipset: Med hjälp av din optimistiska inställning och din medryckande humor, kan du få den du vill ha på gaffeln.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

En mix av trygghet och passion går som en röd tråd under hösten. Så du behöver inte känna oro och vara rädd för några rivaler. I slutet av november får du ett tydligt bevis på att du är älskad. Och runt juletid sprakar känslorna som tomtebloss.

Bästa flörttipset: Var lite dramatisk på ett sexigt sätt, släpp fram din hemliga charm och följ ditt hjärtas spontana infall.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Planeternas påverkan ger september en underbar inledning. Samtidigt som du är sugen på kärlek, har du en bekymmersfri attityd till relationer och friheten är viktig för dig. I december kan en kärleksdröm gå i uppfyllelse och året slutar romantiskt.

Bästa flörttipset: Satsa på öppet kroppsspråk – stå med din framsida mot godingen och ha inte armarna korslagda under bysten.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Romantiken kör i gång med full fart i september. Om du bejakar dina känslor och släpper loss, blir oktober en månad som bjuder på många fina möjligheter. I november ska du vara försiktig med att ge löften. Kärlekslyckan känns stabil i december. 

Bästa flörttipset: Ta reda på vilka intressen din crush har och fixa kontakten genom att börja prata om sådant som ni båda gillar. 

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Så kommer du dejta 2019 – enligt ditt stjärntecken

Kändisarna du passar bäst ihop med – utifrån ditt stjärntecken

Ta reda på vilken Disneyprinsessa du är – baserat på ditt stjärntecken