karlekshoroskop-2018-host

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2018

Hur kommer det att bli med kärleken under hösten 2018? Läs vad stjärnorna har för plan för just dig!
Horoskop för väduren.

Horoskop för väduren.

Hösten bjuder på romantik. I slutet av november kan du ställas inför ett svårt val, vilket komplicerar tillvaron. Men så länge du är ärlig mot dig själv, blir det inga problem att ta rätt beslut. Runt Lucia blir kärlekslivet lugnare.

Bästa flörttipset: Om du har upptäckt en ny crush som du är intresserad av, så var framåt. Skicka tydliga signaler och visa dina känslor.

 

 

Horoskop för oxen.

Horoskop för oxen.

Planeternas påverkan gör dig på romantiskt humör. Men du tar inte vem som helst. Den som vinner ditt hjärta måste vara på samma våglängd som du. I december inträffar det något mysigt som får kärleken att blomstra.

Bästa flörttipset: Om du vill ha fånga in en viss person så visa att du är uppriktigt och inte leker med andras känslor.

 

 

Horoskop för tvillingarna.

Horoskop för tvillingarna.

Det verkar som om Amor smider spännande planer. Du kan räkna med mycket romantik och känslorna växer sig starkare och starkare. I oktober får du ett meddelande som gör dig jättelycklig. Framåt jul händer det mycket spännande i ditt kärleksliv.

Bästa flörttipset: Din positiva attityd och din underhållande humor lockar till sig många nya flörtar.

 

 

Horoskop för kräftan.

Horoskop för kräftan.

Du söker den trygga och äkta kärleken. Din kärleksintuition är pålitlig, om du drabbas av tvivel under höstlovet, så lita på din magkänsla. Fasta relationer fördjupas i december och du som är fri kan hitta en crush att hålla i handen.

Bästa flörttipset: Se till att vara i närheten av den du gillar och ta egna initiativ till att få kontakt med personen.

 

 

Horoskop för lejonet.

Horoskop för lejonet.

Passionerad kärlek löper som en röd tråd under hösten och känslorna fördjupas. Samtidigt bjuder Amor på dramatik och du kan hamna i ett svartsjukedrama i oktober. Men oroa dig inte över rivaler. Slutet av hösten blir romantiskt.

Bästa flörttipset: Var tydlig och öppen med dina känslor, då finns det större chans att du fångar den du vill ha.

 

 

Horoskop för jungfrun.

Horoskop för jungfrun.

Romantiken verkar blomstra, på ett lugn och harmoniskt sätt. Du behöver inte vara rädd för jobbig konkurrens. En hemlig kärleksdröm kan slå in under höstlovet. När decembermörkret sänker sig över oss, ger kärleken dig värme och energi.

Bästa flörttipset: Öppna ditt hjärta för äventyret och ta kontakt med den du vill ha, genom att prata om viktiga saker.

 

 

Horoskop för vågen.

Horoskop för vågen.

Oktober blir början på en romantisk period. Ett spännande och oväntat möte piggar upp i november. Amor ser till att glöden håller i sig och kanske till och med ökar allteftersom tiden går och den kärleksfulla stämningen är på topp runt lucia.

Bästa flörttipset: Var inte rädd för att vara dig själv. Om du är öppen och inbjudande finns det större chans till romans.

 

 

Horoskop för skorpionen.

Horoskop för skorpionen.

Du har en seriös syn på kärleken. Ytlig romantik lockar inte, det är viktigt att du och din älskade är seriösa och har en djup gemenskap. Oktober inleds romantiskt och en ärlig kärleksförklaring runt lucia, gör dig ännu mer förälskad.

Bästa flörttipset: Var inte rädd för att flörta, med rätt inställning kan du få den du vill ha.

 

 

Horoskop för skytten.

Horoskop för skytten.

Planeternas position ger dig en sorglös syn på romantik och frihet är viktigt för dig, även om du är ihop med någon. Kärleken får extra energi i höst och det skapar sexiga vibbar. I november får du äntligen ett svar på en viktig fråga.

Bästa flörttipset: Du är bra på att prata och det kan bryta isen. Men spela inte cool utan var ditt vanliga, trevliga jag.

 

 

Horoskop för stenbocken.

Horoskop för stenbocken.

Förälskelse som börjar med vänskap, är din melodi i höst. Nya dörrar till kärleksrelationer öppnas under lovet. Runt första advent kan svartsjuka trassla till det. Kärleken får ny fart i slutet av perioden och alla tvivel är som bortblåsta.

Bästa flörttipset: Visa vem du är och stå för dina åsikter när du pratar med den du gillar. Att vara modig ökar kärlekschanserna.

 

 

Horoskop för vattumannen.

Horoskop för vattumannen.

Inga jobbiga händelser tycks vara på gång och hösten blir mysig. Kärlekslivet präglas av ett jämställt tänk och du tycker att det är helt naturligt att ta första steget. I december ska du inte ha för bråttom i en viktigt romantisk fråga.

Bästa flörttipset: Det blir lättare att skapa kontakt om du släpper loss din inre charm och följer ditt hjärtas impulser.

 

 

Horoskop för fiskarna.

Horoskop för fiskarna.

Det ligger romantik i luften. I oktober kan kärleken kännas obalanserad och du vet inte vad du vill. Men efter höstlovet stabiliseras känslorna. Ett viktigt samtal i november gör att du känner förväntan inför framtiden. Julen blir mysig.

Bästa flörttipset: Även om du är blyg kan du flörta. Kliv fram och ta plats – och skapa kontakt med leenden och blickar.

 

Läs mer:
Därför är du singel – enligt ditt stjärntecken
De här tv-serierna borde du titta på – enligt ditt stjärntecken
De här kändisarna är du mest lik enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: IBL